keskiviikko 12. lokakuuta 2016

Päivän typy

Tossapa aito ja luonnonkaunis peräpää, josta Kim Kardashian ynnä muut feikkiperseet voisivat ottaa oppia :p... :D! Ihonväriä ja "kampausta" tosin ei ehkä kannata matkia, sillä sinisen typyn "rooliasu" on Mass Effect -pelisarjan perua. Kyseessä on Liara T'Soni -nimisen pelihahmon cosplay.
Liara edustaa Asari -nimistä avaruusoliolajia, jonka ihonväri vaihtelee sinivihreän, sinisen ja liilan välillä. Paras ominaisuus lajissa on se, että kaikki sen edustajat ovat ulkonäöltään ihmisiin verrattuna naispuolisia, mutta pystyvät "yhtymään" minkä tahansa lajin ja sukupuolen kanssa :p, vaikka "osat" eivät olisikaan yhteensopivat :x... :p... ;)... :D!
Lopuksi vielä seksikäs kuva itse pelihahmosta :)!

Päivän taidekuva

Päivän ällöttävää kuvaa tasapainottamaan on yllä oleva kaunis maisemakuva, jonka otin 5 päivää myöhemmin oranssivetisen puron tienoilta. Kun edessä ei ole läpinäkyvää meluaitaa, näkyvät syksyn värit upeasti jopa kännykällä kuvatessa :)!

Päivän ällöttävä kuva

Koska Tontsa innostui tekemään paluun blogimme pariin, voisin minäkin blogaista edellisen blogauksen kaveriksi pari perinteistä aihetta (ja sitten taas olla blogaamatta vuoden tai pari :D). Päivän ällöttävänä kuvana toimii muutama viikko sitten meluaidan läpi ottamani maisemakuva, jossa näkyy kuinka eräs puro on jostain syystä värjäytynyt oranssiksi :o! Lieneekö väri tullut syksyn punaisten ja keltaisten lehtien yhdistelmästä vai mistä, mutta aika ällön näköistä tuo vesi joka tapauksessa :x!

Army of One - Nicolas Cage is back?!? (Päivän video)

Törmäsinpä YouTubessa sattumalta Army of One -nimisen leffan traileriin ja täytyypä todeta että HOLY SHIT olisikohan tässä vuosikausiin ensimmäinen Nicolas "teen nykyäänsata paskaa leffaa per vuosi" Cagen tähdittämä leffa, jota voisi harkita leffateatterissa katsottavaksi :o? No TOD B), tai ainakin Blu-ray pitää ostaa viimeistään alelaarista. Enkä laske mukaan sivurooleja kuten Kick-Ass ja… no siinä taisikin itse asiassa olla ainoa tällä vuosikymmenellä teatterissa näkemäni Cage leffa :D!

Traileria katsellessa en aluksi edes tunnistanut harmaapartaista päähahmoa Cageksi. Toinen yllätys tuli kun selvisi että ohjauksesta vastaa Larry Charles, joka on ohjannut useita Sacha Baron Cohenin tähdittämiä hervottomia komedioita. Toivoa siis sopii, että esim. Boratin tavoin Army of One tulee teatterilevitykseen Suomeen ja on yhtä hauska. Veikkaisin että hauskuus on taattu, mutta nähtäväksi jää johtuuko hauskuus hyvistä vai naurettavan huonoista roolisuorituksista ynnä muista :D?