keskiviikko 6. syyskuuta 2023

Hyvänyön blogaus

Nyt kelpaa mennä nukkumaan kun ollaan tehty blogihistoriaa rikkomalla vuoden 2007 blogiennätys. Ei muuta kuin - hyvää yötä ja MO!

Päivän jälkiruoka

Siinä ostamani Karl Fazer Vadelma-lakritsi suklaalevy avattuna ja png-kuvana. Ihan hyvän makuinen tää vadelma-lakritsi maku.

Päivän leffa

Jatketaan edellispäivänä aloittamaani Rocky elokuvien katselua elokuvalla Rocky II. Sitten ei muuta kuin leffaa pyörimään. 

2780. blogaus

Ja tällä blogauksella saavutimme vuoden 2007 blogiennätyksen 2780 blogausta🤩. Aivan fantastista - kerrassaan TOD LOiSTavaa - ou FUCK YEAH 😎. Nyt ei sitten muuta kuin kohti 3000 blogausta mikä tällä tahdilla pitäisi saavuttaa leikiten🤗.

Päivän juoma

Tämän ostin jo eilen..., mutta se jäi silloin juomatta joten olkoot tämän päivän ruokajuoma. Kyseessä on Mega Force Juiced Mango energiajuoma. 
Ja tietty oli otettava tollanen hörppykuva taas.

Päivän ruoka (by Hulk)

Jees - tosiaan uudestaan pizza Chicken Hawaiia ja siinä pizza valmiina menossa uuniin.
Ja siinä valmis pizza. Ei muuta kuin herkuttelemaan. Tai vielä tulee tosin pari muuta blogausta.

Päivän kuva(t) ja TV-sarja


Tästä puhuin mun edellisessä blogauksessa, eli... No Frendeissä mentiin tuttuun tapaan menneisyyteen (sitä tehtiin sarjan aikana muutaman kerran), vaikka... No ihan yhtä vanhoilta noi näyttää - ja sitä ne tietenkin onkin, kampaukset vaan on hauskat 😇😋😁


Edellisessä kuvassa oli Chandler & Ross, tässä kuvassa on taas Monica & Rachel.


Hupaisat tyylit khyllä :) :P Naamat vaan on vanhat, kun (...nälkävuosi?) :D Voisi laittaa "TV-sarja" labelin näihin, vaikka tekstiä ei paljoa khyllä ole itse sarjasta (eikä oikein muustakaan) =/ itQ :'( joopS :P EHEHHEEEEeeeee :D

Ruoka ostosten esittely (by Hulk)

Tämä piti toteuttaa jo eilen..., mutta sitten osui leffailtakutsu suunnitelmien tielle (hauska ilta oli tietty - ei siinä mitään) niin toteutanpa sitten tänään. Sama ruoka kuin eilen -pizza ja Chicken Hawaii sellainen..., mutta nyt tehtynä tollaseen Pizza Kit pohjaan. Ite en niin kamalasti välitä tehdä taikinaa alusta asti - vaikka leipurin koulutus onlin. Mutta takas ostosten esittelyyn. Siinä Kariniemen kananpojan American Creamy fileesuikale (279g) paketti - Dole Tropical Gold ananassäilykepurkki ja Valio kevyempi pizza juustoraaste pussi. Jälkiruoaksi lähti tuo Karl Fazer vadelma-lakritsi suklaalevy. Ei muuta kuin ruoanlaittoon.

Päivän ruoka

Tässäpä sitä (ruokaa) teen, innostuin ottamaan tämmöisen "välivaihe" kuvan 😇😋 Ne on aika harvinaisia, ainakin nykyään - ennen vanhaa niitä tuli useammin viljeltyä...

Tässäpä ollaan ruuan kanssa tutussa paikassa 😍😎


Oli khyllä erinomainen ruoka, khyllä kelpas =) - TOD!! B) Multa tulee muuten "päivän kuvat" tosta ohjelmasta (Friends) mitä katoin. Mitkä kuvat..?! Niin, selviää seuraavaksi :saint: :P :D

Ruoka ostosten esittely

Nyt en jaksa kaivaa jääkaapista ainesten "tietoja", kerran en näitä blogannut/blogaa toiseen blogiin - niin en jaksa nähdä vaivaa 😕😓😋😁 Ja Hulk nämä esitteli (ainakin suurimman osan), joten kaivan tiedot vaan sieltä 😇 Vaikka aika turhaa se on, koska ne löytyy ton linkin takaa... Mutta, no edes sen verran jaksan vaivaa nähdä 😎😨😓😋😂 Valio kevyempi pizza juustoraasteBarilla Arrabbiatta tomaattipyreeNopeat SavusuikaleSika-nauta jauheliha ja Rainbow Spaghetti Pasta No. 5 Durumpasta (1kg 2,45e), sekä juomana Kotimaista Laktoositon kevyt maito juoma (1L 1,25e).


Hyvä setti pitäisi tulla, mitä jaksan aina hokea... No mutta, minkäs sille voi - hyvän setin kun pitäisi tulla, joten... :) joopS :P EHHEHEEEEeeeeee :D

Päivän kuva

Ahhahaa😁 - Facebookissa kyllä törmää hauskoihin kuviin - taas tuli poimittua talteen yksi hauska kuva. Nyt on kyllä hyvä😄.

Päivän png-kuva(t) + taidekuva

Eilen tuli napattua kuva Ghostbusters Slimer figuuristani ja tehtyä siitä png-kuva. 
Sitten sain idean että otanpa kuvan itsestäni Ghostbusters vermeet ylläni ja tein siitäkin kuvasta png-kuvan.
Sitten päätin yhdistää kaksi ylempää png-kuvaa ja tässä tulos. Ihan nätti tuli vaikka ite sanon.

Happy Birthday following actors

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Muun muassa elokuvista Thor..., Prometheus..., Pacific Rim ja Beast tuttu Idris Elba täyttää tänään 51-vuotta. Poliisiopisto leffoista tuttu Michael Winslow täyttää tänään 65-vuotta. Sarjoista Kate & Allie ja Kolmas kivi auringosta -ja elokuvista Coneheads ja The Heat tuttu Jane Curtin täyttää tänään 76-vuotta. Elokuvista Liar, Liar..., Julmia aikeita ja Overboard tuttu Swoozie Kurtz täyttää tänään 79-vuotta. Elokuvista White Man Can't Jump..., The Dead Don't Die ja Clifford the Big Red Dog tuttu Rosie Perez täyttää tänään 59-vuotta. Elokuvista 28 Days Later..., After the Sunset..., Pirates of the Caribbean: The Dead Man's Chest ja 007, Skyfall tuttu Naomie Harris täyttää tänään 47-vuotta. Sitten vielä elokuvasta Jurassic World tuttu Lauren Lapkus (oma onnittelublogaus myös Jurassic Mania blogissa) täyttää tänään 38-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎁🎈🥳 ja Happy Birthday 🎂🎁🎈🥳 kaikille päivänsankareille.