perjantai 20. kesäkuuta 2008

Perjantain "Jalkapallon EM 2008 typyäänestys" typyt!

Now is the time to two years semi where the voting is another day, and Turkey, represented by works tier become the third Czech. This is the alkuvihellys of the game:

CROATIA v Czech Republic

Eli siis kuten Google surkealla englannillaan sanoi :D, vuorossa on toinen puolivälieräottelu KROATIA-TSEKKI =)!

Kroatia ottanee kolmannen voittonsa B), kun taas mä pamahtanen jo kolmannen kerran housuihini :ashamed:... :D!

Päivän kuva!


On se kumma kun niinkin periaatteessa yksinkertaisesta asiasta, kuin hakukoneesta voi irrota hyödyn lisäksi niin paljon hupia :o, sillä kun huomasin että Google osaa kääntää nettisivuja myös suomesta englanniksi, päätin kokeilla sitä omaan blogiini B), ja osa tuloksista näkyy kuvassa.Varsinkin kääntöalan työntekijänä ja erinomaisena englannin kielen taitajana repesin kyllä moneen kertaan A-I-V-A-N täydellisesti käännöstä lukiessa :D:D:D!!! Tästä tulikin sitten hauskin juhannus koskaan =)!

Matskun blogi Googlen kääntämänä

Tässä muutama esimerkki:

Juhannusloman honour came and bought as much of all kinds, that the ambiguous deal with them in the mad days of style in different categories.

My hobbies are playing good, and the TV series, as well as leffojen tuijottelua of good food and, sometimes, will be monitored with a glass, as well as a small computer

AHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA :D:D:D... ripping me of laughter ("repeän naurusta" Googlen kääntämänäkö :D?)!!!

Päivän video!

Tänäänhän ei enää ole luvassa uutta vuoristorataesittelyä, sillä tuo sarja päättyi viime perjantaina, joten pistänpä näin lopetuksen omaisesti tähän löytämäni hienon musiikkivideon, jossa on kuvaa puiston laitteista, esityksistä ja useimmista vuoristoradoista :).



Oheinen kuva olisi hyvin käynyt päivän makeesta kuvasta :/, mutta eipä sille enää voi mitään :P.

Six Flags Great Adventure skyline -jättikuva Wikipediassa

Juhannusaaton makee kuva!

Oheisen haukotteleva lumileopardi kuvan valitsin kahdestakin syystä: Se löytyi hakusanalla "juhannusaatto" :P, ja sillä saa hyvin jatkettua Tontsan eilen aloittamaa "eläimet suu ammollaan" -linjaa :saint:... :D! Tosin se käärme oli avannut suunsa koiran syödäkseen :D, kun taas lumileopardi vain haukottelee |O... well, that's life :P!

Jättimäinen lumileopardi kuva via Ähtärin eläinpuisto -linkki