sunnuntai 17. kesäkuuta 2007

Öitä :)


Juu, ei muuten tullu kaakaon lämmittelystä mitään ku ei ollu kaakaojauhoja hankittu :'( (tosi tärkeä info). -Nojoo. Ei kait sit muuta kuin nukkumaan vaan ja sehän on sit hyvää yötä ja MO!

Mastakillan kuvalle lähtee multa (Hulk)

Mun ääni menee Mastakillalle hänen upeasta "Rölli, metsän hilpeä menninkäinen" -kuvasta. Perusteluni on tiivistetty kahteen sanaan "well done".

Kuvakisan äänestys sitten alkoi :)...


Joo tuttuakin tutummat ruutiinit taas <3... =)... B)... :/... :'(... :D, eka äänestää tänne ja toka vie..., joopS :p... :D! No mutta johdossa "ollaan" (:D) B), saapi nähdä tuleeko taas voittoH <3...


To the victoryyyyyyyyyH <3...

Sunnuntain typy ja mies!

Siinäpä tuore littu digitelkun omistaja eli päivän mies haluaa kovasti hypistellä päivän typyn eli Paula Pattonin palleroita :x... :P... :D, jotka esiintyivät (:D) tämänkertaisessa leffailtaleffassa eli Déjà Vu:ssa =)!

Ihan kelpo leffa se olikin :), mitä nyt alku oli upean räjähdyksen jälkeen vähän tylsää ennekuin alkoi jotain tapahtua :/. Mutta äänitehosteet ja kuva olivat kyllä TOD upeat kiitos uuden litun ja melkein yhtä uusien kajareiden =)!

Ottakaa nyt te tolkkua, minä menin aivan kujalle


Niin. Menkääpäs lukemaan yksärit ja ottakaa jotain tolkkua mistä Whazzuupin yksäreissä on kyse. Minä menin aivan kujalle -en rupee tässä selittelemään.

Sainpa tässä idean

Meitsihän tekee omaan private (B)) blogiin lyhkäsen Kaivarin konsertti 2007 tarinan, niin tuleepa ainakin jonkin verran blogauksia tälle päivälle. Eli tarinaa vaan väsäämään.

Neljä blogausta vaan eilen


That's pathetic :ashamed:. -Tänään pistetään paremmaksi. Eihän tollanen peli vetele, että noin pieneksi jäi blogailut. -Giganttireissutarina olis paikallaan nyt. -Vai kuinka?