lauantai 16. syyskuuta 2023

Päivän jälkiruoka

No nyt on TV mukana kuvassa 😇😋😁 Ohjelmana pyörii Tietäjät tietää, josta taisin jo aikasemmin blogata 😊 En khyllä kertonut itse ohjelmasta mitään, enkä kerro nytkään 😡😓😋😂 No aika turhaa se olisi, netistä kun voi itse katsoa ja selvittää - ja lukijoita kun ei taida piisata nimeksikään, niin miksi näkisin vaivaa?! 😔 Mutta ihan hyvä ohjelma, yksin vaan ei pahemmin huvita katsoa (kun on muuta parempaa katsottavaa) - mutta seuran kanssa meni 😊

Mitä itse herkut ovat (vaikka kuvasta ne khyllä jo näkee), noh; Fazer Lontoonrae Lakritsirae (175g 3,45e) ja M&M's Chocolate (165g 2,79e).


Oli hyvä setti :) TOD!! =) Ei muuta...

Päivän toinen leffa

Seuraavaksi kehiin edellisen elokuvan jatko-osaa - Miss Congeniality 2: Armed and Fabulous Eipä kait sitten muuta kuin leffaa pyörimään. 

Päivän ruoka (by Tontsa)

Nyt oli niin nälkä, että unohdin ottaa kuvan TV:n äärestä 😵😕😓😋😁 No niitä kuvia piisaa yllin kyllin, joten ei sitä aina tarvitse... Voisin vaikka kaivaa jonku vanhan kuvan, eikä kukaan huomaisi mitään 😇😋😂 Mutta, khyllä tämä on ihan hyvä kuva - varsin hyvin näkee mitä mättöä vedän 😎 Ja sehän on kebab riisillä (ja salaatilla), khyllä kelpaa/kelpas 😊 TOD..!! 😍


Joo, ei kait sitten muuta :)

Ruoka ostosten esittely

Jahas, tänään tyydyttiin keb... enpä paljasta vielä - vaikka taísin jo (liikaa) paljastaa 😓😋😁


Oikein kahta eri limua =O :P :D No jämät oli jääny, mutta ne ei ihan riittäneet (tai niin ainakin ennustin, ja olin oikeassa) - joten otin myös tölkin :)

Rästi blogaukset tehty

En tiedä mitä toi meinaa, niin "due date" - mutta... Kaipa se on aika lähellä tota "rästiä" 😇😖😓😋😁 Google on tietysti keksitty, mutta en nyt jaksa nähdä vaivaa...

Päivän ruoka (by Tontsa)

Päivän "eka 1/2" leffa (poster + trailer)

Päivän "toka 2/2" leffa (poster + trailer)


Sillä tasolla meidän blogi on..?! :x :x itQ :'( No joo, khyllä me tämän eteen vaivaa nähdään - ei näitä blogauksia hetkessä tehdä. Rahaa tästä pitäisi saada, TODellakin B) Sitten olisi intoa paneutua paljon enemmän, mutta ilmaiseksi ei huvita... Mutta blogaus intoa on sentään jonku verran, mutta... enemmän tosiaan voisi olla - jos...

Extra EXTRA juoma

Pistetäänpä seuraavaksi maisteluun se toinen tekemäni - Mansikkalumipallo likööri. Ei kait muuta.

Extra juoma

Pistetäänpä maisteluun tekemääni likööriä  - tämä on se kookoksen makuinen Lumipallo ja Leijona viina sekoitus.

Päivän leffa

Eilen lähti Filmihullusta muutama Blu-Ray leffa mm. Sandra Bullockin tähdittämä komedia Miss Congeniality jatko-osineen. Voisikin katsoa ne molemmat illan leffoina tänään. Ei muuta kuin Ykkösleffaa kehiin.

Päivän juoma

Ruokajuomaksi otin tollasen Sprite Zero Sugarin.
Ja olihan siitä sitten otettava myös tollanen hörppykuva. Taidan tosin vaan pitää pulloa suuni edessä enkä ottaa mitään hörppyä.

Päivän ruoka

Tulipa käytyä Kalasataman Pizza & Burger ravintolassa syömässä listalta seuraava ateria: -Kalasatama Burger Kebab.
Oli jälleen kerran ihan herkullinen ateria. Nätti png-kuva tuli ateriasta.

Happy Birthday following actors

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Muun muassa elokuvista Bound..., Liar, Liar ja The Bride of Chucky tuttu Jennifer Tilly täyttää tänään 65-vuotta. Elokuvista Eläintohtori ja Fat Albert tuttu Kyla Pratt täyttää tänään 37-vuotta. Elokuvista Bringing out the Dead ja Koston liekki tuttu Marc Anthony täyttää tänään 55-vuotta. Elokuvista Ghostbusters 2..., Anger Managment..., Superhero Movie ja The Frozen Ground tuttu Kurt Fuller täyttää tänään tasavuosia eli 70-vuotta. Elokuvista Osmosis Jones..., Shallow Hall ja Scary Movie 4 tuttu Molly Shannon täyttää tänään 59-vuotta. Elokuvista She Devil..., Riku kirjamaassa ja Ghostbusters (2016) tuttu Ed Begley Jr. täyttää tänään 74-vuotta. Elokuvista Mean Girls..., Baby Mama ja The House tuttu Amy Poehler täyttää tänään 52-vuotta. Elokuvista Jumanji: Welcome to the Jungle ja Midway tuttu Nick Jonas täyttää tänään 31-vuotta. Sitten vielä elokuvista Sin City..., The Wrestler..., Ironman 2 ja The Expendables tuttu Mickey Rourke täyttää tänään 71-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎁🎈🥳 ja Happy Birthday 🎂🎁🎈🥳 kaikille päivänsankareille. 

Päivän KKSA-kuva

Facebookin KKSA-ryhmässä on nyt jotain Urho Kekkonen teemaisia pilakuvia joten osallistuinpa tollasella kuvalla.

Linkit eilisiin blogauksiin

Jees - tässä linkkejä eilisiin blogauksiin mitkä jouduin blogaamaan tänään ajastetusti.