keskiviikko 18. heinäkuuta 2007

Hiirulaisen tavoin nukkumaan -Aaaw =)


Joop. Taas on päivä putkessa ja ollaan lähempänä viikonloppua. Huomenna on jo torstai -HALLELUJAH :saint:...=). Nyt sitten vain kuvan hiirulaisen tavoin nukkumaan. -Se on sit vaan hyvää yötä ja MO!

No oikea mallikansalainen, Hulk


Joop. Tuli tänään oltua oikea mallikansalainen, kun kiertelin tänään kaupungissa. Olin kauppatorilla pyörimässä -kattomassa kojuja jne. -kun yhtäkkiä näin maassa erään kojun takana 5 euron setelin. Olin itse juuri menettänyt kurjan makuiseen lohipurilaiseen 5 euroa, kun oli nälkä ja halusi torilta ostaa jotain -ja poimin sit setelin maasta. -Mutta. Pistetään oikein Caps Locilla MUTTA. -Joop. Eli sit sen sijaan, että otin setelin itselleni kävin vihjaisemassa torimyyjälle jonka kojun takaa seteli löytyi, että seteli oli varmaan lennähtänyt hänen kassastaan. Torimyyjätäti sitten kiitti kauniisti ja minä jatkoin reissuani katuen hieman, etten sittenkään pitänyt seteliä itselläni, mutta samalla ylpeänä, että tein hienosti ja anoin sen torimyyjälle, jolta se oli selvästikkin lentänyt kassastaan.

Lordi leffalle tehtiin ketju!


Joo eli sinne/tonne vaan kertomaan kuvauspaikalta häätö -juttu :), uudestaan =)... :/... :'(, joopS :p... :D! Joo voisikin kopsata mun laittaman tekstin tähän =)... B)... :p... :D:


"Pari päivää sit sain tietää tästä, eipä kovin hyvältä vaikuttanut :/, eikä khyllä tee sitä edellenkään... No mutta kaippa ton vois DVD:ltä kattoa sitten joskus :), leffateattereihin ei ole (lähes) mitään toivoja! Niin ja tosiaan ton kuvauspaikan lähettyvillä taisin olla :x, Hulk kertonee enemmän :)..."


Jaak... Hul... Raph... John Belush... Timbaland (:D) innoissaan leffasta -kuva!


Olikohan nyt varmasti :/, no ehkä joskus tulee varmistus :), joopS :p... :D!

Isovanhemmilla kylässä oltiin


Piti nyt tästäkin tehdä erillinen blogaus, vaikka periaatteessa olis voinu mainita tossa edellisessä tästä, mutta joops. Eli isovanhemmat olivat kutsuneet meidät kylään syömään ja sielä sitten venähti senverran, että jouduin varalta pyytämään Tontsaleolta (:D...|O <---vanhentunut vitsi) palvelusta, että ottaisi CSI:n talteen. Mutta hyvää ruokaa oli tehnyt ja enpä sit missannutkaan niin kohtalokkaan paljon ohjelmasta, ja Tonts... Leonardolla on se tallessa, niin ei ole mitään aihetta valitukseen. -Vaikka en nyt kauheammin edes valittanut.

Jeps. -Kiitos CSI:n nauhot... levyt... kovottamisesta :D


Soittelin Tontsaleolle (:D), että ottais CSI:n levylle ku itelläni oli menoja -erillinen blogaus, jonka venähtämisen takia missasin ohjelman alusta about 10 minsaa. -Ehdin juuri nähdä vähän ennen ensimmäistä mainoskatkoa. -Eli periaatteessa riittää kun katon kopioidusta vain alusta siihen asti mihin ehdin nähdä ennen mainoskatkoa. Muutoin pääsin kyllä aika jyvälle, mitä jaksossa tapahtui, kun katoin sen loppuun. -Mutta kun Tontsaleo kerran niin reiluna miehenä otti sen talteen, niin vois sen kyllä uudestaan ihan alusta loppuun sit katsoa. -Kiitos vielä siitä :).

Typyn isonnus ehdotus :x?!?!?


Joo eilisen typyn kun isonsin että näkee tarkemmin kyyneleet yms shitit (:D) sekä vielä tänään isonsin Matskun typyn niin, noh :p... :D, sehän näyttää h3lvetin (:D) hyvältä =), tai ei nyt h3lvetin :/, mutta..., joopS :p... :D! Joo eli voisi aina isontaa noi typyt, tai siis naamat/mitä nyt tänne laittaa :), koska khyllä isompaa naamaa/mitä lie on kivempi kattoa kun jotain pikku shittiä (:D) :|, joopS :p... :D! Niin tosiaan Tilttiin :saint:, tänne nyt tartte, paitsi jos on liian pieni kuva (omasta mielestään...), mikä mulla on joskus ollut :'(... :p... :D! No mutta...

Enlarge the chick -kuva!


...isonnusta vaan tänne :), jos vaan jaksaa :/... :'(, joopS :p... :D!