tiistai 27. helmikuuta 2007

Paha moka. -Niin, multa jonka pitäis tietää


Pahan mokan tein tuossa Martin Scorsese blogauksessa. -Sanoin lopuksi että "istuihan hän myös tuottajan pallilla" joka meni niin väärin että HUH. -Tuottajan pallilla istui Michael Aguilar niminen kaveri josta en nyt löytänyt Googlettamalla kuvia, mutta hän toi parhaan elokuvan Oscarin The Departedille.

...

Paha moka filmifriikiltä :ashamed:...:/...:|.

Tiistain typy!


Joo kävimpä tuolla uimahallissa (:D) ja kukas muukaan ku Anna Kournikova se siellä oli ottamassa (teko :D)aurinkoa <3... =), joten ei muuta kun räpsimään sadoittain kuvia <3... =)... B), YEAH :D! Joo khyllä mä toi patja voisin olla <3... =)... B), EHHEHEEEEEeeeeeeeeee :D!


Uimahallista tekoaurinkoa :p, EHEHEHEEEEEEeeeeeee :D!

Illan Shieldissä tänään


Säieteoriaa. Kaksi poliisia löydetään surmattuna. Alkaa kuumeinen tappajan etsintä.

...

Jännältähän tuokin :/....:|

Illan 24:ssä tänään


Pistetään sittenkin itse illan TV ohjelmat.
...

15:00 - 16:00. Paineet Lynn McGillia kohtaan presidentti Loganin taholta saavat miehen toimimaan CTU:ssa tavalla, jonka kaikki hänen alaisensa huomaavat, myös Jack Bauer. Venäläiset terroristit koettelevat jälleen presidentin johtamiskykyjä.

...

Jännältähän tuo kuulostaa.

>>>>Kokonaisena...-Öööh :/<<<<

Oscar koosteet alkaa kohta. -Eiku vaan nauhoitukseen

Kooste sunnuntain ja maanantain välisenä yönä lähetetystä Oscar-gaalasta. Elokuva-alan arvostetuimmat ja tavoitelluimmat palkinnot jaettiin sunnuntaina 25. helmikuuta. Tämänvuotisen Oscar-gaalan juonsi Ellen DeGeneres.

...

Pakkohan toi on katsoa vaikka tietää jo voittajat.

Murphy ei saanutkaan Oscaria :'(


Eddie Murphy jäi ilman Oscaria vaikka pidin niin lujasti peukkuja hänen puolesta. -En kai sit pitänyt tarpeeksi tiukasti. Sivuosa Oscari meni jollekin Alan Arkin tuntemattomuudelle. -Mulla on vain yksi leffa missä mies esiintyy -Firewall -Palomuuri muita leffoja en olekkaan nähnyt häneltä. -Eli on se pikkasen tuttu jostain, mutta aika tuntematon silti.

...

Steve Martin lohduttaa parkuvaa Murphya itsekkin hieman apeana.

...

Olisin samalla vaivalla voinut blogata illan TV ohjelmat, mutta säästän ne Matskulle ja/tai Tontsalle.

No oli jo v*ttu aikakin


Martin Scorsese meni sit voittamaan parhaan ohjaajan Oscarin. -No oli jo v*ttu aikakin. -Kuudes kerta toden sanoo, tai pistetään kolmas kerta vuonna 2000. -2002 Martin oli ehdolla elokuvasta Gangs of New York. Ei tullut. Sitten 2004 uudemman kerran ehdolla elokuvasta The Aviator. -Ei taaskaan. -No nyt sitten oli aikakin Departedista saada Oscari. -Palkinto repesi myös parhaasta elokuvasta. Istuihan Martin myös tuottajan pallilla.

...

It's about f*cking time :x...:$...B).

Teille jäi vain päivän TV ohjelmat


Ehdinpä sittenkin blogata muistutukset ja kappaleen sanoitukset tuon muun pa5kan ohessa -kiitos hyppytunnin, vaikka eilen uhosin antaa vastuun kokonaan teille. -No voin mä teille illan TV ohjelmat jättää. -Mitä siel nyt oli, Shieldiä ja silleen.

...

Meitsi häippäsee nyt. -MO!

Teemme kyllä parhaamme

Yritän tehdä parhaani, jotta kipuaisimme taas ekalle sijalle. -Mitä enemmän teen erillisiä -täysin turhia blogauksia aiheesta, saatamme nousta vielä tämän päivän aikana listalla ykkösiksi, mutta kuka järkevä ihminen haluaa/jaksaa lukea jotain takaisin ykkössijalle nousemisesta. -Joten taidanpa jättää sen aiheen tähän blogaukseen.

Päivän automuistutus

Toivottavasti Tontsalta on tulossa päivän autokuva tänään, sillä aika vihaisesti sitä tunnutaan vaativan. -Pyssyllä oikein uhkaillaan. -Pistä auto tai pamahtaa kuulin jonkun sanovan. -Nyt kannattais vaikka väkisten rykäistä sit joku kärry koreilemaan, että säästytään ruumiiltä.

...

On mullakin jutut :/...:|...:D.

Typymuistutus


Se on Tontsan vuoro pistää päivän typy. -Löytyykös Tontsan typykansioista niin hottista typyä, että silmät oikein lentää päästä ja kieli valahtaa pitkänä pöydälle.

Nhaikonilta kannustusta. -Kiitos kiitos :)


No niiH. -Eiköhän tästä kohta taas tehdä nousua ku noin kannustetaan. -Kiitos Nhaikonilta viimeisin. Vielä yksi piristävä kannustus nii johan noustaan B).
...

Mitä mä höpisen :o...:D?

Päivän miesmuistutus + uusi haaste


Uusi haaste Tontsalle. Nyt mittelöidään voimakkuudesta, kuka on voimakkain mies. -Kuvan tuntemattomalla miehellä näyttää olevan aikamoiset lihakset. -Mutta pistääkö Tontsan päivän mies paremmaksi B)?

Kiitos kannustuksesta :)


Tuo antoi lisää uskoa nousuun taas ykköseksi. -Lisää vaan kannustusta, niin pongahdamme kuin -kuin... -Öööh. -Joop. Nousemme kuitenkin nopeasti kunnon kannustuksen kera. -Jokainen kannustus blogataan. -No eiH sentään. Mutta khyl me noustaan. -Takaan sen.

...

Joop.

Päivän kappaleen sanoitukset


Iron Lion Zion

I am on the rock and then I check a stock
I have to run like a fugitive to save the life I live
Im gonna be iron like a lion in zion (repeat)
Iron lion zion
Im on the run but I aint got no gun
See they want to be the star
So they fighting tribal war
And they saying iron like a lion in zion
Iron like a lion in zion,
Iron lion zion

Im on the rock, (running and you running)
I take a stock, (running like a fugitive)
I had to run like a fugitive just to save the life I live
Im gonna be iron like a lion in zion (repeat)
Iron lion zion, iron lion zion, iron lion zion
Iron like a lion in zion, iron like a lion in zion
Iron like a lion in zion


...


Pitkä hallintokautemme on ohi :'(


Rudolf meni sit ohittamaan meidät aktiivisimpien blogaajien listassa :'(. -Mutta eiköhän me takas nousta. Joku väliaikainen virhe varmaan tapahtunut. Kohta kuitenkin koreillaan taas lista ykkösinä B). -Olis ainakin syytä :x...:$...B)...:D...:ashamed:.

...

We will rise back to first place. -Soon.