perjantai 9. lokakuuta 2009

Ja blogauksia senku kertyy

Huomenna -ainakin minun (Hulk) osaltani tulee olemaan blogirikas päivä. -Blogauksia tulee kertymään niin perus blogausten -päivän kuva..., makee kuva jne.. -muodossa..., kuin leffailta tarinan muodossa. -Mässyvuoresta tulee varmaan tuttuun tapaan taas otettua kuvia -ja totta kai toki myös leffaruoan valmistuksesta..., josta sitten tarkemmin huomenna. -Vielä kuitenkin ollaan kaukana -sanoisinko jopa -"huisin kaukana" -tavoitteesta..., mutta vielä on kuukausia jäljellä tätä vuotta..., niin eiköhän ainakin melko lähelle päästä -jos ei nyt ihan itse tavoitteeseen asti..., eli siihen 2000 blogaukseen. -Tuskinpa..., mutta ainakin 1000:n..., jos tosi ahkeria ollaan. -Minä ainakin yritän olla.

Tomorrow leffailta with team MatoApina B)...=)...:saint:...:)...<3...

Huomenna se on edessä; -leffailta with team MatoApina *SYDÄN* *SYDÄN* *SYDÄN* *SYDÄN* -FUCK YEAH...!!!!!!!!!111111111 -Ja kuten tuolloinkin (vanhasta kuvasta) -on nytkin luvassa yhtä iso läjä mässyä ja muita herkkuja. -Ei voi muuta todeta kuin TOD v|tun LOiSTavaa.. -Kerrassaan fan-tas-tisen upeaa. -TOD..!!11111111111

Päivän pilanimi

Kyseisessä sarjassa mennään välillä niin älyttömyyksiin..., että kohta pitää alkaa kutsua sitä...
...

CSI: Crime Skene Investigation................ICS: Idiotic Crime Series

Perjantain ensi-illat Nro 3

Väärät juuret

Kaksi sanaa -"ei" -ja "kiitos".. -Tämä leffa ei muuta ansaitse..., mutta tekstin saamiseksi tutut perustelut miksi -"ei kiitos".. -No koska kyseessä on kotimainen leffa joita en vain kerta kaikkiaan halua nähdä. -Piste. -Tämä saa riittää tekstimäärästä. -Kiitos.

Perjantain ensi-illat Nro 2

The Cove

Dokumenttileffa delfiineistä -juu ei kiitos. Pingviinien matka tuli nähtyä ja se nyt oli ihan katsottava..., mutta senkin kävin vanhempien kanssa katsastamassa..., joten en mennyt sitä itse vapaaehtoisesti katsomaan. -Kuten en tätäkään menisi -tai siis mene. -Vanhempien kaa sit ehkä..., mutta toivottavasti ei tule puheeksi. -Ainakaan minun osaltani ei.

Perjantain ensi-illat Nro 1

UP

Nyt ei ole näitä Pixarin uusimpia tullut käytyä katsomassa -viimeksi taisi olla -Ötökän elämää vuonna 1998. -Ei silleen etteikö enää kiinnostaisi -kyllähän esim. Madagascaritkin kävin ihan mielelläni katsomassa..., mutta ei vain kaikkia kerkiä/jaksa. -Tätä voisi täten jopa harkita -nyt kun niitä lippujakin on.