perjantai 9. helmikuuta 2024

Päivän "kolmas" ruoka

Siinä se lepää...
Oikein herQ!
Siis, on/oli.
:-) :-P

Ruoka ostosten esittely (by Tontsa)

Ihan kelpo ainekset...
...ja täten tietenkin tuli myös hyvä setti!
:-) :-P
Mutta siitä lisää seuraavassa blogauksessa.
En tosin paljoa, niin tekstiä - mutta jotain sentään...

Päivän "toinen" ruoka

Siinähän se seisoo...
:S@int:
Mentiin tosiaan tänään leffaan.
En jaksa blogata siitä erikseen, Hulkin blogaus siitä saa riittää.
Mutta, pizzaa tosiaan!
Khyl, kelpas.
=) :P

Kalliit ostokset kolikkopelin takia

Kävinpä taas siellä Kampin JK Shop • Japanese & Korean Shopissa kun halusin taas testata sitä kolikkoeliä. Viime kerralla en vain tiennyt että piti ostaa yli 10€ tuote jotta sai kolikon siihen koneeseen - minulla oli sellainen käsitys että kun ostaa ylipäänsä jotain kaupasta. Tänään sitten huomasin lapun kassalla missä luki että yli 10€ ostoksesta saa kolikon. Noista ostoksista tulikin sitten lähemmäksi 20€. Esitelläänpä ne ostokset tähän eka. Eli mukaan lähti tollanen Esprezzo Black Coffee Candy pussi - joku tollanen  limppari minkä esittelen uudestaan päivän juoma blogauksessa sitten kun juon sen -ja sitten tollanen iso jättipussi Nescafe pikajahvipusseja. Ja sitten siihen kolikkopeliin.
Nyt kun ostoksiin meni lähes 20€ niin sain peräti kaksi kolikkoa eli kaksi peliä..., mutta kummallakaan yrittämällä en onnistunut saamaan tuotetta koneesta. Eiköhän ostokset ole kuitenkin hintansa arvoiset ettei mennyt nyt 20€ ihan hukkaan.

Päivän leffa

Tulipa käytyä katsomassa Tontsan ja erään toisen kaverin kanssa tänään ensi-iltaan tullut kotimainen toimintarymistely (Pri)sons ja kyllähän sitä pauketta kans riittikin yllin kyllin. Leffan väkivalta oli samaa tasoa kuin viime vuonna näkemässäni Korealaisessa toimintaleffassa Project Wolf Hunting. Verta roiskui ja paljon. Annetaan tälle nyt ⭐️⭐️⭐️ ja puol kun kuitenkin oli sitä toimintaa joka oli paikoin ihan näyttävää. Kokoelmiin vasta halpis tarjousleffana - ei missään nimessä kalliina uutuusleffana.

Päivän ruoka + juoma

Tuli käytyä leffassa tänään ja otinpa leffaevääksi tollasen Nachos astian. Ja koska näytös oli K-18 anniskelunäytös niin otinpa sitten juotavaksi tollasen CrowMoor Extra Dry Apple siiderin. 

Päivän "välipala" ruoka

Tämmöinen...
...välipala!
:-) :-P
Voisi myös alkupalaksi sanoa, mutta...
HjoopS!
Tämä saa "ilmainen" -labelin, koska(?).
No kahvi on ilmainen vaalikahvi.
:S@int:

666. blogaus

Ja 666. blogaus saavutettu - H3ll yeah😈🤘...!!!!1111 Nyt pitääkin tarkistaa mikä on varhaisin aika kun tämä lukema on saavutettu blogimme historiassa. 

Turha täyteblogaus

Tällä blogauksella ei ole muuta virkaa kuin mennä askeleen lähemmäksi seuraavaa blogausta.

Sunnuntain ruoka ostosten esittely

Tuli käytyä ruokaostoksilla Steissin S-Marketissa mistä lähti mukaan seuraavat tuotteet: Linkosuo Juusto Paahto (450g) - Raguletto perinteinen tomaatti - Abba tonnikala - Snellman pepperoni salami (100g) ja Xtra pizzaraaste (500g). Ruokajuomaksi lähti nuo kolme siideriä joista kaksi on Kopparberg Pear ja Kopparberg Blackperry & Lime -ja yksi Sherwood Strawberry Fields. Jälkiruoaksi lähti 5 kpl erimakuisia donitseja Round Cafésta. Nämä sitten sunnuntaille kun tälle päivälle tulikin yllättävä meno.

Perjantain ensi-illat, Nro 4

Aarne alligaattri ja viidakkoystävät

Tämä puolestaan ei hirveämmin houkuttele..., mutta säästetään nyt silti -"ei kiitos" -labelilta.
 

Perjantain ensi-illat, Nro 3

Lisa Frankenstein 

Tässä puolestaan se mikä TOD kiinnostaa nähdä ja tätä voisikin huomenna harkita menevänsä. Tälle päivälle tehty jo suunnitelmia.
 

Perjantain ensi-illat, Nro 2

[Pri]sons

Tässä on se mitä ehkä voisi harkita menevänsä katsomaan. Tämäkin näytti ihan lupaavalta trailerin perusteella. 
 

Perjantain ensi-illat, Nro 1

Putoamisen anatomia

Tässä se elokuva mikä hieman kiinnostaa nähdä. On kuitenkin Oscar-ehdokas ja trailerin perusteellakin näytti ihan hyvältä. 
 

Perjantain ensi-illat

Nyt näkyisi olevan yksi joka hieman kiinnostaa - yksi jota ehkä voisi harkita ja yksi mikä TOD kiinnostaa nähdä. Mitkäs ovat nämä leffat - se selviää sitten itse esittelyissä.
  • Perjantain ensi-illat, Nro 1
  • Perjantain ensi-illat, Nro 2
  • Perjantain ensi-illat, Nro 3
  • Perjantain ensi-illat, Nro 4

Screenshot & Link

Tänään viettävät jälleen syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Alla👇 linkki.

Happy Birthday following actors