keskiviikko 5. joulukuuta 2007

Öitä *ZzZ...*


Voisi tästä mennä nukkumaan. Tuli katsottua se toinen Iwo Jima leffa ja nyt on päivän leffatrippi vedetty. Huomenna menen tyttöystäväni ja sen pikkuveljen kaa leffaan. -Siitä sitten huomenna lisää. -Nyt ei muuta kuin hyvää yötä ja MO!
...

ZzZ... -kuva

Ensi typyvuoron kuva löytyi


Etsin Googlesta "joulukalenteri" hakusanalla kuvia ja löysinpä sieltä seuraavan typykuvani, joka näkyy kuvassa sinisessä ruudussa. -Ihan eri juttuja piti kyllä etsiä sillä hakusanalla, mutta sattuipa nyt osumaan silmään kyseinen kuva, joten tallensin sen valmiiksi odottamaan ensi typyvuoroani. -Olenkin miettinyt tekstin kuvaan valmiiksi.
...

Ensi typyvuoron kuva hakusanalla "joulukalenteri" -kuva

Päivän typy

Mitäs ihmettä kuvassa on oikein tekeillä :|...:/? -Pitää kait mennä sit vaan Bloggeriin ottamaan selvää.
Varmistin, että olen erityis kiltti tänä jouluna, joten annoin pukin jyystää typyä ennen minua. -Nyt pitäisi ainakin saada mitä toivoi.

Joo Hulkin vuoro jyystää (:p... :D) :saint:...


Joo jos jää väliin typyn jyystämiset (:p... :D) :'(, niin sitten panee seuraanana päivänä :saint:, FUCK YEAH B), paitsi jos ei pääse sillonkaan :'(, jolloin..., joopS :p... :D! Joo eli, ÖÖÖööö :p...

Hulk panee... -kuva!


...Hulkki panemaan sieltä typyä mun jyystettäväks =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D

Uudenvuodenbileet ehkä luvassa


Ette varmaankaan ole vielä kerenneet tehdä mitään suunitelmia uudeksivuodeksi, joten poistan sen mahdollisuuden ilmoittamalla jo nyt etukäteen, että meillä ehkä saattaa olla uudenvuodenbileet. -Eli ei mitään muita suunitelmia miettimään. Tarkempi tieto bileistä tulee sitten, kun olemme kämppiksen kanssa ihan sata varmoja, että bileet kans pidetään.
...

Uusivuosi 2007 kuvasta tehty uusivuosi 2008 -kuva

Päivän kuva + typymuist..., -pikemminkin kysymys

Mitäpä kuvaan lisäilemään, paitsi että hauska ja että tekee mieli donitseja :p <--(kuolaa). -Ja sitten siihen kysymykseen liittyen päivän typyyn. Eli kenenkäs vuoro se sitten tänään on? -Eilen ku olisi ollut minun vuoroni, mutta en kyennyt silloin laittamaan, eikä Matskultakaan sitten tullut, vaikka niin oli sanottu, että olis hänen vuoronsa mikäli meitsi ei ehdi. -Vai pistänkö nyt minä sit tänään?

Jackie leffa -Taistele! (Who Am I ?) tänään telkusta

(Jackie Chan's Who Am I?)

Action-supertähti Jackie Chanin pääosittamassa toimintaseikkailussa muistinmenetyksestä kärsivä salainen agentti joutuu afrikkalaisheimon hoteisiin. Kun muisti alkaa palailla pätkittäin, jäljitys kuljettaa miehen Eurooppaan. Pääosissa: Jackie Chan, Ron Smerczak, Michelle Ferre, Mirai Yamamoto, Ed Nelson. Ohjaaja: Benny Chan, Jackie Chan. Ohjelma sisältää voimakkaita kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille. (103') Uusinta.
...
Niin paljon kuin haluisinkin katsoa tuon, joudun nyt valitettavasti jättämään kuitenkin katsomatta -mikäli aijon katsoa sen Iwo Jima leffan vielä tänään. -Muutenkin myöhäisen alkamis aikansa takia jää nyt väliin. -Klo 00:30 on hitusen liian myöhään, vaikka nyt onkin lomaa.

(Heroes)

Kausi 1, jakso 8/23: Seitsemän minuuttia vaille puolenyön. Mohinder palaa Intiaan jatkaakseen tavallista elämäänsä, mutta oudot unet eivät jätä häntä rauhaan. Matt ja Audrey kuulustelevat Sylariksi epäilemäänsä miestä. Hiro ja Ando joutuvat teksasilaisessa kahvilassa yllättävään tilanteeseen, jonka ratkaisemiseen tarvitaan Hiron erikoisvoimia. Clairen isä menee äärimmäisyyksiin voidakseen hyödyntää Isaacin kykyjä.
...
Kattoo ehtiikö, jos haluan tänään katsoa vielä sen toisen Iwo Jima leffan.

Engländerin kuvalle menee mun (Hulk) ääni

Jeps. Pistän kyllä sit kans ketjuun, mutta blogaan eka, että ääneni kuvakisassa menee Engländerille hienosta ja hauskasta "Almost like real!" -kuvastaan. -Itse en nyt jaksanut tehdä kuvaa tähän uuteen kisaan, mutta eiköhän seuraavaan sit ainakin.

Christian Balesta Terminatorin John Connor


Näyttelijä Christian Balea on kaavailtu neljänteen Terminator elokuvaan John Connoriksi. Luin uutisen aamulla Metro lehdestä. Artikkelin lopussa luki, että tähän neljänteen ei pakosti saada mukaan kolmessa edellisessä Terminator elokuvassa pääosaa esittänyttä Arnold Schwarzeneggeria. -Neljännen Terminator elokuvan kaavaillaan tulevan vuonna 2009.