tiistai 11. lokakuuta 2016

Päivän ällöttävä kuva

Hyi h#lvetti?!? Onhan toi perse nyt aivan karsea :|! Kuin jotku 20kg painot ois laitettu roikkumaan...


...YÖH?!? Äkkiä pois täältä :|, joopS :P, EHEHEHEEeeeeee :D!

Päivän typy

Sehän on itse Kim Kardashian :o?!? Miksi hämmästynyt hymiö? No koska en voi sietää koko tyyppiä, lähes vihaan :|! Miksi siis päivän typy :x?!?


No seuraava blogaus kertonee sen...

Päivän kuva & kuin kaksi marjaa

Tommoinen kuva tarttui joskus koneelle ja se, noh, kuten otsikko kertoo; sai kaksi kärpäistä yhdellä iskulla :)! Niin päivän kuvan, kuten kuin kaksi marjaa!


Nice - mitäpä muuta sitä sanomaan :)!

Mikä johti blogaukseen/blogauksiin; "Pahan Inferno"

Tosiaan, kuten kuva kertoo - jos kertoo :o... :(... :P... :D, niin olisi tarkoitus mennä katsomaan Pahan kukat :)! Inferno taas ei saa niin hyvää vastaanottoa :/, minulta se jää välistä :|! Ehkä johtuen että ei ole (kait? Ekan taisin joskus nähdä) aikaisempia nähnyt, ehkä että ei vaan kiinnosta tommoinen, ehkä ei...


...mutta, tosiaan se mikä "Pahan Infernoon" johti; teinpä tommoisen kuvan FB viestiin, jossa ilmoitin että kyseinen leffa ei kiinnosta :( - niin ja että toinen kiinnostaa :)!

Sitten ajankohtaista; Hullut päivät

 Kuten otsikko kertoo; Hullut päivät on täällä =)! Oikein laskurikin löytyy, 0 päivää: 15 tuntia: 7 minuuttia: 50 sekunttia jäljellä (kuvanotto hetkellä).
Mutta niihin tärkeimpiin - heti karkkien jälkeen :D - nimittäin leffaliput. Näyttäis 83 euroa maksavan 10 paketin liput. Ihan hyvä hinta, varsinkin kun ne on noussut kokoajan. Nyt taisi jopa hinta laskea :o, ellen väärin muista :(! Eli...


...leffassa/leffoissa nähdään, karkkien kera *SYDÄN*! Ei toki Hullut päivät karkkien :o?!? No nehän on syöty hetkessä, ei ne 10 leffaa kestä :(, yhyyyyh :'(, joopS :P, EHEHHEEEeeeeee :D!

"Missäs Tontsa84 viilettää", I'm back..!!

Vai että "Missäs Tontsa84 viilettää", noh, tässähän minä B), ilmielävänä *SYDÄN*, joopS :P, EHEHHEHEEeeeeee :D!
Siinä vielä kommentti isompana ja oikein VIHREÄKSI maalattuna :saint:, OU YEAH B), joopS :P, EHHEHEEeeeeee :D!


Niin, ja näkyyhän mua Sh1raz - Comeback! -blogissa :), tosin lähes yhtä kuolleena kun täälläkin :(, yhyyyyh :'(! Mutta, välillä tulee näitä comebackeja - kuhan ei 10 vuoden takaisia - se olisi jo liikaa :|! Mutta, näkyillään... =)