sunnuntai 13. tammikuuta 2008

Labelit on käännetty <3, FUCK YEAH B)!


Joo tuli sitten vielä toinenkin blogaus hyvänyönblogauksen jälkeen :/... :'(, mutta, noh, ketä kiinnostaa :|... :'(, joopS :p, EHEHEHEEeeeee :D! No mutta nyt pääsee siis helposti käsiksi labeleihin, tai blogausten aiheisiin :p... :D, ennen kun piti ettiä joku vanha blogaus jossa on se labeli :'(, mikä oli aika tuskaa jos esim. pilanimet labelia etti |O, tupla itQ :'(... :x, no päivän typy labelia nyt "kehtaa" (:p... :D) linkittää :'(, joopS :p... :D! No mutta...

Labelit, tai blogausten aiheet :p... :D, on käännetty -kuva!


...nyt löytyy siis helposti lab... (:p... :D) blogausten aiheet =), varsinkin se paras eli päivän typy label =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!

Päivän kuva


Nyt kun kerran saatiin oma nopea tietsikka himaan, niin pitäähän siitä ottaa ilo irti ja pistää vielä yksi blogaus, vaikka blogasinkin jo hyvänyönblogauksen. -Joops. -Mutta sitten siihen otsikon aiheeseen, eli päivän kuvaan...
...

Tollanen vaan lemmikiks ja kesällä puutarhaan riehumaan vapaana ja syömään nurmikkoa. -Säästyypä ruohonleikkuulta :whistle:...:D, joka on puuduttavan tylsää |O.
...

Jeps. -Mutta nyt ei muuta kuin hyvää yötä ja MO!
...

EDIT. Jättikanista -tai pikemminkin pelkästä "jätti" -sanasta tuli vain mieleen, että tämän päivän blogituksetkin ovat aika jättimäisiä. -Keep up the good work B) -huomen taas. -Nyt MO!

"Good night" -Miniklip


Katson vain leffan loppuun ja sitten painun pehkuihin, joten blogaan jo nyt hyvänyönblogauksen. -Nyt sitten pitemmittä höpinöittä -ei muuta kuin sitten hyvää yötä ja MO!

Tämän haluaisin nähdä =)


Selasin Matskun blogia ja lukaisin hänen tuoreimman blogauksensa, missä hän esitteli DVD leffaansa - Star Wreck: In the Pirkinning ja ajattelin sit heti mennä YouTubeen katsomaan leffan trailerin, jonka sitten lpistin tohon alas...
...


...

Ehdottomasti haluaisin nähdä tämän elokuvan =).

Leffaa (End of Days) ja ruokaa (Chicken Nuggets)


Voisi tässä ruveta katsomaan leffaa -valitsin elokuvaksi Arskan ainakin 100 kertaa -no ei nyt ihan -nähdyn End of Daysin. -Samalla voisi syödä leffan ääressä -valitsin ruoakseni kananugetit -ja ranskalaiset perunat, jotka puuttuvat kuvasta.
...

Leffa (End of Days) ja ruoka (Chicken Nuggets) -kuva

Rakkaan tietsikkani <333333 kävin hakemassa kotoota

Kipaisin kotona (vanhassa) hakemassa tietokoneeni tänne omaan kotiini, kun omistamani kannettava oli niin surkean hidas toiminnaltaan. -Tämä taas skulaa kuin uusi. Nyt päästään sit taas blogailemaan oikein kunnolla -vaikka eikös sitä muutenkin ole tullut blogailtua ihan reippaasti viime aikoina?
...

I "heart" my Computer -kuva

Macaulay "Yksin kotona" Culkin leffa telkusta

(Uncle Buck)

Komedia huolettomasta poikamiehestä, joka lupautuu hoitamaan veljensä lapsia, kun veli vaimoineen joutuu lähtemään matkalle epämääräiseksi ajaksi. Ohjaaja: John Hughes, USA 1989. (96') Pääosissa: John Candy, Amy Madigan, Laurie Metcalf, Jean Louisa Kelly, Gaby Hoffman, Macaulay Culkin, Elaine Bromka, Jay Underwood ja Garrett M. Brown.
...
Tai no. John Candyhan siinä on pääosassa ja Culkin vaan jossain sivuroolissa, mutta paremmin nyt lössi tuntee Culkinin ku jonkun John Candyn. -No anyway. Tollanemn leffa olis tulossa klo 20:00 kolmoselta, mutta jaksaakos nyt moista? Kunhan mainostan.

Sunnuntain "lepo (:p... :D)" typy!


Joo nyt on blogatta niin paljon scheissea (:p... :D) :|... :'(, että TOD tarvitaan lepoa ja mikäs "paikka" (:p... :D) saada sitä on parempi sen ku typyn luona jossain mukavassa =), kuten vaikka riippumatossa :saint:, FUCK YEAH B), joopS :p... :D! No mutta eipä kovin "levolliselta" (:p... :D) toi typy näytä :|... :'(, mutta ehkä toisessa kuvassa se on sitä :saint:...


Nonih, nyt näyttää paljon PALJON paremmalta =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo riippumatto unet sekä, noh, panot (:p... :D) siis kutsuvat =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo opin muuten uuden sanan tässä :x, WAHT :o?!?!? No riippumatto on englanniksi "hammock" ;)... :p... :D, saa nähä muistaako tota enään jonku ajan päästä :/... :'(, mutta mitä väliä :|, no typyn tulen ikuisesti muistamaan =), FUCK YEAH B), joopS :p, EHHEHEEEeeeee :D!


Eli ikimuistoiset panot on siis luvassa ;)... =), FUCK YEAH B), joopS :p, EHEHHEEEeeeeee :D!