perjantai 17. helmikuuta 2012

Hauska sattuma

Sattuipa hauska sattuma. -Selasin Imdb:n sivuja ja kattelin Turtles ykkösleffan tietoja -kun yh'äkkiä Tontsan huoneesta pärähti kyseisen leffan tunnari soimaan. -Tontsa varmaan mainostanee mistä käsin tunnari lähti soimaan. -Ainakin Facebookissa jo pientä -aika selvääkin vihjailua.

Hiihtoloma

Nyt kerkiää kyllä käydä leffassa viikollakin -sillä tänään sitten alkoi minulla toi hiihtoloma -viikon mittainen sellainen. -Nyt sitten nauttimaan levosta ja leffoista. -Tietysti sitä varmaan tulee ulkoiltuakin -ettei aivan homehdu kotona..., mutta pääosin otan kyllä levon kannalta.

One single ticket left

Niin -pulma on se että joululahjaksi saaduista sarjalipuista on enää yksi jäljellä. -Mutta kuten jo ensi-ilta esittelyissä totesin -toi Denzelin Safe House on kyllä aika hemmetin vahva voittaja -että kyllä siihen taidan sijoittaa viimeisen lippuni. -Vaikka toi Härmä kiinnostaakin nähdä -niin sillä ei kyllä tota Denzel-leffaa kohtaan ole mitään mahiksia. -Eikä kyllä noihin kahteen muuhunkaan..., mutta Safe House kuitenkin päihitti nekin. -Mutta tänään ei ole vielä mikään kiirus tota kattomaan. -Nythän ilmaantui nimittäin oikein kunnolla aikaa -sillä... -No -selvitetään sekin erillisessä blogauksessa.

Perjantain ensi-illat Nro 4

Safe House

No tässähän on ehdoton voittaja. -Kyllä tämä kiinnostaa TOD eniten kaikista neljästä ensi-iltaleffasta. -Ongelma on ratkennut -nyt vain sitten selvittämään mikä ongelma.

Perjantain ensi-illat Nro 3

Hugo

Ei se kyllä tämä ole -vaikka tämäkin kyllä kiinnostaisi kovasti nähdä. -Mutta aistit kertovat että vielä olisi yksi joka menee ylitse muiden. -Mutta nopiasti tästä leffasta vielä jotain. -Siis ehdottomasti menisin tän kattomaan ellei olisi pieni pulma erään asian suhteen.

Perjantain ensi-illat Nro 2

Journey 2 -The Mysterious Island

Kyllä tämä taitaa viedä Härmästä voiton kun taistelen ongelman kanssa josta sitten tarkempaa infoa kyllä sitten myöhemmin. -Mutta tämä se vasta kiinnostaakin nähdä -vaikuttavien tehosteiden -ja päätähti Dwayne Johnsonin puolesta. -Vahvoilla siis on. -Vai onko sittenkään...? -Aistin nimiuttäin vielä kovempaa ehdokasta. -Katsotaanpa.

Perjantain ensi-illat Nro 1

Härmä

Tämä lukeutuu niihin harvoihin kotimaisiin elokuviin mitkä oikeasti kiinnostaa nähdä teattereissa. -Lisää vaan tämänkaltaisia elokuvia. -Mutta on muuten vain yksi pikku ongelma joka vaikuttaa tämän elokuvan näkemiseen. -Mutta siitä sitten lisää ensi-ilta esittelyjen jälkeen erillisessä blogauksessa.