maanantai 8. maaliskuuta 2010

Paras ohjaus: Kathryn Bigelow -The Hurt Locker

Kathryn Bigelow -The Hurt Locker

Parhaan ohjaajan pystin vei tänä vuonna Kathryn Bigelow joka teki muuten elokuvahistoriaa olemalla ensimmäinen naispuolinen ohjaaja joka voittaa Oscarin. -Onnitteluni Bigelowlle.

Paras naissivuosa: Mo'Nique -Precious

Mo'Nique -Precious

Enpä ole nähnyt tuota leffaa..., mutta mitä trailerista nähny Mo'Niquen suoritusta -kyllä se Oscarin arvoiselta näytti. -Eli onnitteluni Mo'Niquelle.

Paras naispääosa: Sandra Bullock -The Blind Side

Sandra Bullock -The Blind Side

Sandra Bullockille erityis onnittelut Oscarista. Nainen nimittäin palkittiin myös vuoden huonoimmaksi näyttelijäksi elokuvasta -All About Steve -ja samalle vuodelle osui kuitenkin vielä paras naispääosa Oscari.

Paras miessivuosa: Cristoph Waltz -Inglorious Basterds

Christoph Waltz -Inglorious Basterds

Tämä on Waltzin eka ehdokkuus ja voitto oli kyllä ansaittu. -Sen verran hieno suoritus kuitenkin mieheltä. -Onnitteluni herra Waltzille.

Paras miespääosa: Jeff Bridges -Crazy Heart

Jeff Bridges -Crazy Heart

Tämä oli nyt viides ehdokkuus Bridgesille ja vihdoin se voitto osui kohdalle. -Onnittelut herra Bridgesille Oscarin johdosta.

Oscar winners 2010

Oscarit on nyt sitten taas jaettu -ja voisi ottaa perinteeksi esitellä myös voittajat erikseen --tietenkin vain ne tärkeimmät..., eli parhaat mies -ja nais pääosa/sivuosat -ja paras ohjaaja. -Muut eivat ole niin tärkeitä että pitäisi huomioida. -Eli ei muuta kuin näyttelijöistä aloittamaan esittely -ja kuten ehdokasesittelyissä -myös nytten aloitan miespääosa/sivuosa näyttelijöistä.

JIM: South Park

Mitäs viikon ekassa South Parkissa tänään olisi luvassa...?
...
Guitar Hero -huumaa. Sarja päättyy tällä ohjelmapaikalla. Tässä jaksossa Stan ja Kyle innostuvat Guitar Hero -pelistä, mutta pian ahne manageri saa Stanin jättämään pelikaverinsa. Miten pojat pärjäävät yksin Guitar Heron armottomassa maailmassa? Ohjelma sisältää voimakkaita kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille. Amerikkalainen sarja. 10. tuotantokausi.
...
Mitäköhän toi -"sarja päättyy tällä ohjelmapaikalla" -oikein tarkoittaa...? -Kuitenkin jo kolmas kerta kun tuo lukee näissä esittelyissä ja mitään ole vielä päättynyt. -Ihan sama --mutta mitä illan jaksoon -ihan hauskahan se oli.