perjantai 16. huhtikuuta 2010

Perjantain ensi-illat Nro 4

Rautaa rajan taa

Kotimainen musiikkidokumentti nostaa edellä esitellyn italoanimaation pykälän ylemmäksi..., eli jos pitäisi valita sen ja tämän pätkän välillä -niin kyllä sitten mieluummin se italoanimaatio. -Mutta luojan kiitos ei tarvitse tehdä tätä valintaa niin voi jättää molemmat näkemättä.



Perjantain ensi-illat Nro 3

Winx Club

Tälle leffalle ei voi muuta sanoa kuin -"ei kiitos" --tai kun kerran on Italialainen leffa kyseessä niin samantien italiaksi -"no grazie". -Julistekin on senverran ruma että menee melkein päivän ällöttävästä kuvasta.

Perjantain ensi-illat Nro 2

Leap Year

Ihan hupaisalta vaikutti trailerin perusteella..., mutta ei kuitenkaan riitä -eipä houkuttele kuitenkaan teattereihin asti. -Annan pienen mahiksen -sillä kyllä DVD kokoelmiini aina yksi romanttinen komedia mahtuu. Minulla ei taidakkaan muuten vielä edes olla yhtäkään romanttista komediaa kokoelmissani. -Tämä leffa avatkoon tilin.

Perjantain ensi-illat Nro 1

Kick-Ass

Sain kick-ass ajatuksen; -menenpä huomenna katsomaan teattereihin ton kick-ass hyvältä vaikuttavan leffan nimeltä -Kick-Ass. -Tuli Hulluilta Päiviltä ostettua kick-ass läjä sarjalippuja niin voisi hyödyntää niistä heti yhden -KICK-ASS...!!!