tiistai 20. helmikuuta 2007

Päivän tupla extra 4D-dokumentti typyt


Tänään on oikea typypäivä. Tässä illan 4D -dokumentti typyt.
...

Dokumentti miehistä, joiden seksuaalinen mielenkiinto kohdistuu mielikuvituksen luomiin jättiläisnaisiin sekä tämän erikoisen fetissin ympärille kehittyneestä teollisuudesta. Kuinka ja kenen avulla nämä mahdottomasta haaveilevat fetisistit hakevat tyydytystä?

Päivän extra "kalju Britney :o... :x" typy!


Joo kuten tuolla alhaalla sanoin/ihmettelin että Britneyllä on hiukset tossa Madissa, Britney "Bald" Spears on sitten mennyt ajamaan hiuksensa Sigourney "Ellen Ripley" Weaver tyyliin :o... :X, TSII-SUS CHRIST?!?!? Joo khyllä khyllä aika karsean näköinen :|... :/... :'(... :D, eipä taida enään olla asiaa päivän typyksi :|... :/... :'(... :D, ainakaan uusimmilla kuvilla, paitsi jos peruukin hankkii =)... :p... :D, mutta TOD karseaa/karsean näköistä :|...


Ops, Britney FUCKED it :|... :/... :'(... :D!

Eilinen chat/ihmettely jatkukoot, vieläkin...


Et kai sä nyt luullut että mä luulen/luulin että 3.5 on tarkka keskiarvo :x... Kuhan sanoin mitä se ansaitsisi jos olis puolikkaita, mitään desimaaleja nyt ala laskee... Mutta puolikkaita kun ei ole niin 3:seen saa tyytyä, nelonen olisi liikaa (vaikka keskiarvo ehkä/olis lähempänä, mutta silti...)! Eli ei tässä pitäis olla mitään epäselvää/ihmeteltävää, YouTubea voit syyttää "huonosta" arvosanasta, mutta oikean (7.3 tai 3.5) kun tiedät niin ei tässä pitäis olla mitään keskusteltavaa... Paitsi ehkä miksi kolmonen ku nelonen olis lähempänä, mutta "syyn" oon jo sanonut, 1-5 asteikolla kolmonen on se "oikea", nelonen olisi liikaa, ei voi mitään...

No khyllä sanoin/tarkotin mikä olisi pitänyt tietää/tajuta, varmaan nyt normaaleja hyppyjä mä/kukaan enempää haluaa... Joo mutta niitä olisi tarvinnut enemmän tai sitten vaan lyhyempi video vähemmällä "normaali" korkkiruuvi hypyillä, nyt oli liikaa :/...

Päivän typy(t)


Eilen tuli Matskun vuorolla todettua kuinka vaikeaa on keksiä hyviä tekstejä päivän typykuviin. -Nytkään ei ole mitään mielessä. -Paitsi neljän kimppakiva.

Illan Shieldissä tänään

Kurkunleikkaaja. Joku surmaa poliisin tiedonhankkijoita. Dutch saa "osuman" pidätyksen yhteydessä. Vic kohtaa Shanen ja luulee, että tämä aikoo ampua hänet.

...

Mitäs tuota katselemaan ku on missanu niin saattannasti.

Illan 24:ssa tänään


14:00 - 15:00. Jacob Rosslerina esiintyvä Jack lähtee viemään terroristeille hermokaasukanistereiden laukaisua varten tarvittavaa mikrosirua. Presidentti Logan joutuu erittäin vaikean, tappavaan kaasuun liittyvän päätöksen eteen, ja Martha Logan huomaa, ettei hänen miehensä edelleenkään ole pitänyt sanaansa.

...

Perjaatteessa vois katsoa, vaikka missanu ties mitä.

Päivän kappaleen sanoitukset


New York New York


Start spreading the news, Im leaving today
I want to be a part of it - new york, new york
These vagabond shoes, are longing to stray
Right through the very heart of it - new york, new york

I wanna wake up in a city, that doesnt sleep
And find Im king of the hill - top of the heap

These little town blues, are melting away
Ill make a brand new start of it - in old new york
If I can make it there, Ill make it anywhere
Its up to you - new york, new york

New york, new york
I want to wake up in a city, that never sleeps
And find Im a number one top of the list, king of the hill
A number one

These little town blues, are melting away
Im gonna make a brand new start of it - in old new york
And if I can make it there, Im gonna make it anywhere

It up to you - new york new york

New york

...


Päivän automuistutus



Tontsalle taas varmuudenvuoksi pistän tämän automuistutuksen, vaikka turhaan taas kuitenkin. -Mutta jos jättäisin laittamatta ja Tontsa olisikin pistämässä, saattaisi se jäädä pistämättä unohduksen takia. -Eli aina varalta.

Tärkeät otsikot eka


  • Päivän automuistutus
  • Päivän kappaleen sanoitukset
  • Illan 24:ssa tänään
  • Illan CSI:ssä tänään
  • Illan Shieldissä tänään
  • Päivän typy(t)

Minun vuoro pistää päivän typy...

...-Ja Tontsalle tässä samassa päivän miesmuistutus

Joop. Elikkä se on minun vuoroni pistää tänään päivän typy. Annetaan sen nyt hetken vielä odotella vuoroaan sillä eka pitää blogata päivän muut tärkeät otsikot.

...

Tuli eilen ostettua tuo kuvan Mad lehti ja oli khyl tylsä numero. Ei mitään leffasatiireja tai mitään. Alhaalla kuva kokonaisuudessaan.

...

>>>>>>>>>>>>>>MAD #474<<<<<<<<<<<<<<<<<<