perjantai 5. huhtikuuta 2024

Päivän toinen leffa

Illan toisena leffana toimi Dev Patelin ohjaama - tuottama - käsikirjoittama -ja tähdittämä toimintapätkä - Monkey Man -jonka aikana tuli nukahdeltua valitettavan usein. Mutta ne osuudet mitä näin oli kuitenkin ihan hyvän oloisia. Mitä ymmärsin tarinasta niin tämä oli hieman John Wick henkinen kostoleffa. Päähenkilön lähimmäinen tapetaan julmasti ja tämä sitten etsii syylliset käsiinsä tappomielessä. Hyvä tämä nukahtelusta huolimatta oli ja annan tälle ⭐️⭐️⭐️⭐️ -ja varmasti löytää paikkansa kokoelmista.

Päivän leffa

Nyt on nähty neljäs Ghostbusters elokuva Frozen Empire ja oli kyllä viihdyttävä toimintaseikkailu. Oli mukava nähdä alkuperäiset näyttelijät hieman isommissa rooleissa tälläkertaa. Kumail Nanjianin hahmo oli kyllä mielenkiintoinen..., mutta en nyt viitsi spoilata kerran trailerissakaan ei näytetty siitä mitään erikoista. Ja Mckenna Gracen hahmo teki erikoisen ystävän leffassa..., mutta ei siitäkään sen enempää. Sitten on vielä Slimer joka toimitti leffan hauskimmat hetket. Annan tälle ⭐️⭐️⭐️⭐️ ja puol koska tämä oli kyllä tosi hyvä..., mutta ei aivan yltänyt ykkösen tasolle. Mutta ehdottomasti vielä uudestaan menen katsomaan ja tavoitteena oli se 10 kertaa nyt ainakin. 

Extra jälkiruoan

Illan toiseen leffaan ostin puolestani vakkarimässyni eli Suffeli Puffin ja Pätkis pussin. Eipä oikein muuta lisättävää niistä.

Päivän makee(t) kuva(t)

Saliin mentäessä Ghostbusters: Frozen Empire näytökseen siinä salin edessä oli jaossa tollasia Ghostbusters logolla varustettuja pieniä pakkauksia.
Sisältä paljastui Ghostbusters: Frozen Empire teemainen pinni. En raaski kiinnittää tätä mihinkään takkiin - en halua ottaa sitä riskiä että se irtoisi ja tippuisi. Asetan sen muiden Ghostbusters kegäilytavaroiden joukkoon.

Extra EXTRA juoma

Illan ekaan leffaan ostin vakkari leffajuotavani eli Dr. Pepperin ja Bon Aqua sitruunanmakuisen kivennäisveden. Vain siitä Dr. Pepperistä sain otettua kaatokuvan...
...-sekä sen PAKOllisen hörppykuvan. 

Päivän "pizza-perjantai" ruoka

Khyl kelpaa/
...
Tai, siis;
Kelpasi!
:S@int:
:-P

Ruoka ostosten (ostoksen) esittely

Se on näköjään...
Pizza-perjantai!
8-]

Päivän jälkiruoka + extra juoma

Otin jälkiruoka pehmiksen siellä RAXissa ja tollasen Nutella piirakan sekä muutaman vaahtokarkin. Vaikka kuvassa näkyy Cokis niin tuo kaakao on se extra juoma. 

Päivän juoma

Siinä kaatuu mukiin perus Coca-Cola.
Ja siinä PAKOllinen hörppykuva. Ja yllä illan ensimmäistä leffaa varten puettu Ghostbusters huppari.

Päivän ruoka

Tuli käytyä RAXissa syömässä ja sain syötyä kaksi lautasellista -kuvassa eka lautasellinen. Tokan lautasellisen jälkeen korjattuani lautasen jo pois huomasin että oli tullut tuoretta pepperoni pizzaa joten otin yhden slaissin tiskin päällä olevaan pieneen kertakäyttölautaseen. Aina pitää saada se tuore pala pepperoni pizzaa.

Perjantain ensi-illat, Nro 6

The Good Father

Tämähän voisi jopa hitusen kiinnostaa. Juuri mainitsin ensi-illat, Nro 4 blogauksessa että Japanilaiset elokuvat  kiinnostaa ja tässä nyt olisi taas yksi sellainen. 
 

Perjantain ensi-illat, Nro 5

Four Daughters

Eipä kamalasti houkuttele tämä elokuva..., mutta säästetään tämäkin kuitenkin siltä -"ei kiitos" -labelilta.
 

Perjantain ensi-illat, Nro 4

Kouluvuosi Japanissa

Japani kyllä muuten kiehtoo maana ja Japanilaiset elokuvat ovat lähes aina kiinnostaneet mennä katsomaan..., mutta nyt kuitenkin jätän tämän filmin välistä. Säästän kuitenkin siltä -"ei kiitos" -labelilta.
 

Perjantain ensi-illat, Nro 3

The First Omen

Kyllähän tämäkin kiinnostaa nähdä ja muuan kaveri jo tätä ehdottelikin että voisi mennä joku päivä katsomaan. 
 

Perjantain ensi-illat, Nro 2

Monkey Man 

Tässä se toinen tänään mentävä elokuva. Kyllä tämäkin vaikuttaa ihan kovalta leffalta - ainakin trailerin perusteella.
 

Perjantain ensi-illat, Nro 1

Ghostbusters: Frozen Empire 

Ja tässähän heti ekana se toinen niistä tänään mentävistä elokuvista. Tätä ollaan odoteltu. Tai ainakin minä (Hulk). Eikä ole varmaan jäänyt epäselväksi kun nyt neljän kuukauden ajan tehnyt maratoneja. Lisää hehkutusta sitten luvassa illemmalla kun leffa on nähty.
 

Perjantain ensi-illat

Näkyisi olevan peräti kolme kiinnostavaa leffaa ensi-illoissa joista kaksi olisi tänään tarkoitus mennä katsomaan. Mitkä ne ovat - se selviää sitten itse esittelyissä. 

  • Perjantain ensi-illat, Nro 1
  • Perjantain ensi-illat, Nro 2
  • Perjantain ensi-illat, Nro 3
  • Perjantain ensi-illat, Nro 4
  • Perjantain ensi-illat, Nro 5
  • Perjantain ensi-illat, Nro 6

Happy Birthday Stella Aykroyd & Hayley Atwell

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä kaksi näyttelijää. Elokuvasta Ghostbusters: Afterlife tuttu Stella Aykroyd täyttää tänään 26-vuotta. Sitten elokuvista Captain America: The First Avenger ja Mission: Impossible - Dead Reconing tuttu Hayley Atwell täyttää tänään 42-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎁🎈🥳❤️ ja Happy Birthday 🎂🎁🎈🥳❤️ molemmille synttärisankareille. 

Screenshot & Link

Tänään viettävät jälleen syntymäpäiviään nämä kaksi näyttelijää. Alla👇 linkki.

Happy Birthday Michael Moriarty and Mitch Bileggi