lauantai 22. heinäkuuta 2023

Päivän KKSA-kuva

Linnanmäellä oli aika hauskanniminen laite -Kuuputin -joten muokkasinpa sitten tollasen pilakuvan. Eipä oikein muuta lisättävää. 

Lintsitarina menee rästiks

Nyt meni kyllä niin pitkäksi sielä Lintsillä kun ihan loppuun asti olin niin nyt en kyllä ehdi/-jaksa blogata Lintsitarinaa enää tänään joten rästiksi meni. Blogattavaa kuitenkin riittää.

Päivän leffa + poster + trailer

Hulkin tapaan taas kuva alkuvalikosta, ihan tyylikäs... 😇

Mutta ehkä tämä poster on vähän hiAnompi, vai...? 😎 Mitä itse leffaan, on khyllä kova - yksi mun lapsuuden suosikeista 😍

RoboCop (1987)

7,7 - 4-/5

Edit. Tossa on jotain juttua tosta samasta musasta... Eli, no en ala selittämään, tosta voi lukea. Jos englanti ei suju, niin Google Translate 😊

Vähän oli hämäävä, ton trailerin "Terminator" -musiikki - mutta, sama ohjaaja yms shittiä - niin... Mutta, itse leffaan - on khyllä hemmetin kova! B) Ei ihan neljää (4) tähteä saanut, mutta lähellä oltiin/ollaan :) Ehkä kun katsoo tän 'arvostelu mielessä', niin tämä voisi saada sen täydet (neljä...)! No, en khyllä usko - enköhän tossa luvussa pysy hamaan tappiin asti - ellen 'aikuistu' (:P :D) ja rupea antamaan eri pisteitä leffoille jotka olen jo arvostellut..?! :x :x Noh, en usko - mutta kiveen näitä pisteitä ei ole hakattu, mielipide voi koska tahansa muuttua... Varsinkin jos/kun vuosista puhutaan, khyllä tämä kymmenen (10) vuoden päästä voi ihan eri pisteet saada. Mutta nyt siis 7,7 - 4-/5, ihan hyvät pisteet nekin =) Tätä leffaa jaksaa khyllä katsoa ja katsoa, en ihmettele jos 'arvostelu katsominen' koittaisi joku lähipäivä :saint:

Päivän jälkiruoka

Jahas, mansikoita kerman kera jälkiruuaksi - noh, mikäs siinä... 😊😋 Ei kait muuta, kun esittelemään; Järventila Oy Järvenkylä Mansikka (400g) ja Kotimaista Laktoositon kuohukerma (2dl).

Tässäpä ollaan TV:n äärellä, leffakin on päässyt hyvin vauhtiin 😇


Oli khyllä hyvä jälkiruoka, mansikat kelpaa aina :) Varsinkin jos/kun on kermaa sen kanssa =) Hyvä leffakin pyöri taustalla, mennään siihen seuraavaksi :saint:

Päivän ruoka (+juoma)

Siinäpä se ruoka seisoo, ihan herkullista oli... 😊😋 Niin, juoman hinta unohtu kertoa; vaivaiset yksi (1) euro 😎 No, toki... olen Red Bulliakin saaanut siihen hintaan, mutta... Vaihtelu virkistää! 😇 Yleensä vaan tämmöset halpis tuotteet/erät on floppeja, eli toisinsanoen pahoja 😖😓 No entä tän kohdalla, noh... Aika litkua khyllä oli 😕 Mutta, ainakin tämän juominen kestää - saa monta tuntia hörppiä tätä 😊 En sitten tiedä, onko se hyvä vai huono asia - mutta...

Kerran tuli tekstiä tosta juomasta, niin laitanpas "juoma" labelin tähän... Ja kai voisi samalla kerrata tän "nimen" (joka oli edellisessä blogauksessa); Clean Drink Funktionsdryck med Smak av Cola (0,33L1,00e.


Noita mulla onkin nyt sitten kolme (3) kappaletta (tai kaksi kun join jo yhden...), ehkä oli pieni virhe ostaa niin monta "sikaa säkissä" =/ Mutta, hyvää vaihtelua tuo... :) Hyvää ja 'hyvää' =/ itQ :'( Mitä itse leffaan, niin... erillisessä blogauksessa sitten :saint:

Ruoka ostosten esittely

Grillitassuja pitkästä aikaa, enpä muista - koska olisin niitä viimeksi vetänyt... Ei että ne jotain herkkua olisi, melkein päinvastoin - siksi en ole niitä varmaan syönytkään... 😵 Tai ehkä kun niitä ei enään ole monessa paikkaa, tai sitten en ole vaan huomannut...

Mutta, niitä siis vedin - spaghetin kera 😊😋 Ainekset ovat; Rainbow Cheddar sulatejuustoviipaleet (200g), Saarioinen Grillitassu Original (4 kpl 300g) ja Rainbow Spaghetti Pasta No. 5 (1kg). Juomaksi ostin Hulkiltakin tutun Clean Drink Funktionsdryck med Smak av Cola (0,33L). En nyt ala kaivamaan, niin sitä koska Hulk näitä osti - mutta...

Edit. Ostokset löytyy taas toisesta blogista... Sain muuten kaksi (2) Coca-Cola pulloa yhden hinnalla 😍😎 Tai en ihan, koska..?! 😵 No siinä on tarjous, kun ostaa kaksi 'yhdessä'... Eli en 'ihan' saanut kahta yhden hinnalla, mutta melkein 😇


...no jos kiinnostaa, niin ei muuta kun kaivamaan :) Toki, haulla voisi jopa löytyä - mutta olen liian laiska siihen(kin) =/ itQ :'( joopS :P EHHEHEHEEEeeeee :D

Hulk Lintsillä: Peilailua

Tulipa sitten peilailtua hieman ja otin samalla hassun peiliselfien. Eipä kait sitten muuta. 

Tähän päättyi Lintsitarinan eka osa. Toinen osa tulee huomenna. 

Hulk Lintsillä: Henkilökunta hienoina

Pari henkilökunnan jäsentä oli pukeutunut tollasiin historiallisiin asuihin niin olihan heistä sitten otettava kuva. Luvan kanssa tietenkin. Tähän taas en pyytänyt lupaa että voisin julkaista kuvan nettiin kaikkien nähtäväksi..., mutta tuskinpa heitä haittaisi. Jos ylipäänsä törmäsivät tähän postaukseen. No mutta joka tapauksessa tyylikkäät vermeet molemmilla. 

Hulk Lintsillä: päivä jälkiruoka

Jälkiruoaksi otin sitten buffetin jälkiruokavalikoimasta tollasen setin. Eipä oikein muuta lisättävää. 

Hulk Lintsillä: päivän ruoka + juoma

Taiga-laitteen jälkeen tuli sitten käytyä syömässä välissä ja kävin syömässä eräässä buffetissa minkä nimeä en nyt muista. Mutta ihan herkulliset mätöt tuli joka tapauksessa vedettyä.
Juomaksi otin oluen minkä normaalisti blogaisisin omassa Hulkin blogissani..., mutta nyt kävi niin etten muistanut merkata juomaa edes sinne Untapped sovellukseen saati muistanut minkä merkkisen oluen otin ylipäänsä niin nyt sitten blogaan sen täällä päivän juomana.

Hulk Lintsillä: Taiga (päivän kuva(t) + video)

Seuraavaksi tuli käytyä Lintsin ehkä parhaassa laitteessa nimittäin - Taigassa. Taigan vaunuissa oli jokaisessa kamerat mitkä kuvasivat koko ajelun videolle ja sitten kyydi jälkeen sai videon Taiga-shopista. Videopätkästä sai myös valokuvat parhaista ilmeistä.
Tässä toisessa kuvassa minulla on hauskempi ilme kuin tuossa ylemmässä👆 kuvassa..., mutta siinä puolestaan on hienompi tausta. Alla👇 vielä video koko kyydistä. Latasin sen YouTubeen ja nimesin videon -"Hulkin Taiga-ajelu". Mutta se video olkaa hyvät.

...

Hulk Lintsillä: Kingi

Seuraavaksi menin sitten -Kingi -laitteeseen missä aluksi oli pieniä teknillisiä ongelmia..., mutta ne saatiin korjattua eikä tullut jonotettua puolituntia turhaan. Hyvät kyydit tässäkin laitteessa.

Hulk Lintsillä: Raketti

Ensimmäinen laite missä tuli käytyä oli Lintsin yksi klassikkolaitteista eli - Raketti - tai ite kyllä muistan sen aina vanhalla nimellä - Spaceshot. Oli kyllä edelleenkin hyvät kyydit.

Hulk Lintsillä (klo 12-17)

Tulipa käytyä pitkästä aikaa Linnanmäellä ja ihan ranneke tuli ostettua. Maksoin 48€ jotta pääsin kolmen tunnin aikana kolmessa eri laitteessa. Mutta onneksi saa päivän aikana tulla ja mennä sinne niin menen tässä välissä kotona käymässä ja menen illempana uudestaan niin ehkä silloin vähemmän lössiä ja lyhyemmät jonot laitteisiin. Tästä käynnistä sai kuitenkin pienimuotoisen tarinan tyngän ja pistän tähän alas👇 Lintsitarinan otsikoita.

  • Hulk Lintsillä: Raketti
  • Hulk Lintsillä: Kingi
  • Hulk Lintdillä: Taiga (päivän kuva(t) + video)
  • Hulk Lintsillä: Päivän ruoka + juoma
  • Hulk Lintsillä: Päivän jälkiruoka 
  • Hulk Lintsillä: Henkilökunta hienoina
  • Hulk Lintsillä: Peilailua

Happy Birthday following actors

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Muun muassa elokuvista The In-Laws..., Drive ja A Most Violent Year tuttu Albert Brooks täyttää tänään 76-vuotta. Elokuvista Formula 51..., Pirate Radio ja The Amazing Spider-Man tuttu Rhys Ifans täyttää  tänään 56-vuotta. Elokuvista The Haunted Mansion..., Get Smart ja Yes Man tuttu Terrence Stamp täyttää tänään 85-vuotta. Elokuvista Tappava ase..., Predator 2 ja Saw tuttu Danny Glover täyttää tänään 77-vuotta. Elokuvista Joe Dirt ja Grown Ups tuttu David Spade täyttää tänään 59-vuotta. Elokuvista X-Files: I Want Believe..., Quantum of Solace ja Battleship tuttu Adam Godley täyttää tänään 59-vuotta. Elokuvista Romeo & Juliet..., Spawn..., Summer of Sam ja Moulin Rouge! tuttu John Leguizamo täyttää tänään 63-vuotta. Elokuvasta Final Destination 2 tuttu A.J. Cook täyttää tänään 45-vuotta. Elokuvista Juokse Lola..., Blow ja The Bourne Identity tuttu Franka Potente täyttää tänään 49-vuotta. Elokuvista Monte Carlo..., Spring Breakers ja Getaway tuttu Selena Gomez täyttää tänään 31-vuotta. Elokuvista Speed 2: Cruise Control..., Spider-Man ja John Wick tuttu Willem Dafoe täyttää tänään 68-vuotta. Sitten vielä elokuvista The Amazing Spider-Man..., Night at the Museum: Secret of the Tomb..., Vacation ja Booksmart tuttu Skyler Gisondo täyttää tänään 27-vuotta. Onneksi olkoon 🎁🎈🎂🥳 ja Happy Birthday 🎁🎈🎂🥳 kaikille päivänsankareille.