perjantai 18. heinäkuuta 2014

Puhdistuksen yö: Anarkia

Puhdistuksen yö: Anarkia

Tämäkin kyllä kiinnostaisi nähdä -varsinkin kun eka osa tuli käytyä kattomassa -ja se kyllä oli ihan kelpo leffa nähkääs. -Sen ykkösen vois hankkia kokoelmiin joku kerta ja kattoa se tuoreeseen muistiin ennen kuin menee tän kattomaan.

Apinoiden planeetan vallankumous

Apinoiden planeetan vallankumous

No tämähän TOD kiinnostaa nähdä ja tätä pitikin tänään mennä kattomaan..., mutta jouduttiin siirtämään leffakäynti maanantaille. -Mikäs siinä -ehtiipähän kattoa ekan leffan tuoreeseen muistiin. -Maanantaita odotellessa.

Perjantain ensi-illat

Tänään tuli vain kaksi leffaa ensi-iltaan..., mutta sentään pelkkää laatua. -Molemmat nimittäin kiinnostaa TOD paljon nähdä. -Lisää esittelyissä. -Alla otsikot...
...
  • Apinoiden planeetan vallankumous
  • Puhdistuksen yö: Anarkia

Miten saa asennettua taustakuvan blogiin?

Haluaisin asentaa taustakuvan uuteen blogiini..., mutta en nyt millään muista mistä asetuksista sen sai sinne asetettua. -Muistan pistäneeni joskus omaan Hulkin blogiini taustakuvan..., mutta en enää muista että miten :ashamed:...:D...:p... -Auttakaas taas tyhmempäänne.

EDIT. Löytyihän se ominaisuus kun vähän etsi.

Päivän taidekuva 3/5

Tämänkertainen työstämäni vegesaurus on piikkihännästään ja komeista harjoistaan tunnettu Stegosaurus. -Tää oli edellisen Triceratopsin tavoin tosi haastava dinosaurus muokata. -Mutta kyllähän siitäkin sitten ihan onnistunut tuli -vaikka ite sanon.