sunnuntai 23. toukokuuta 2010

Hyvänyön blogaus

Hahhah :D. -Siinä apina menossa nukkumaan ja yllä lukee -"goodnight, me". -MatoApinan apina..., eli minä (Hulk) voisin tehdä nyt kuvan apinat ja kääriytyä peittoon -tosin toivottaen muillekin kuin vain itselleen -hyvää yötä ja MO!

Päivän typy

Sana -"kuuma" -ilmenee ainakin kolmessa osassa tässä kuvassa. 1) Sää ulkona -aurinko paistaa kuumana 2) grilli on totta kai kuuma -ja 3) grillin ääressä on erittäin kuuma typy.

Päivän ällöttävä kuva + typymuistutus (itselleni)

Joops -prkl. Ite menin tuohon ansaan kun yksi Facebook-kavereistani oli pistänyt seinälleni linkin johonki bikinivideoon -ja totta kai oli sitten mentävä klikkaamaan sitä. -Ja samassa lähti 24. eri kaverille sama linkki minun lähettämänä. -Poistin omalle seinälle julkaistun linkin -ja parin kaverin seinältä minulta saadun -ja kohta oli kaikki onneksi poistunut. Ei näkynyt enää etusivulla että olisin moisen linkin lähettänyt. -Aiheesta kertova Iltis otsikko saa toimia päivän ällöttävänä kuvana -sekä typymuistutuksena -tosin itselleni kun sattui tänään -"barbecue" kuvahakusanalla löytymään yksi hyvä typykuva.