torstai 24. heinäkuuta 2008

Torstain typy(t)!


Noniin :p, Nyc aiheiset blogaukset ne senkun vaan jatkuu :saint:, jopa typyissä :o... *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo tommonen maisema, tai "maisema" :p, tuli sitten nähtyä =), khyllä kelpas/kelpaa *SYDÄN*, vaikka tietää että paljon parempaa on tosta, Jenna Jamesonista :p, olemassa :saint:, jota, no tossa alhaallahan sitä on joten ei muuta kun niitten kimppuun *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D!


No jo on jumalauta (:p... :D) ihme peliä :|... :o, no blondi yrittää viedä Jennaan kohdistuvan huomion :x, TSII..., ÖÖÖööö :p, totanoin :saint:, khyllä toi itseasiassa kelpaa mulle =), TOD*SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Tässähän oikein innolla odottaa että noi kohtaa toisensa =)...


Siis mitäköhän ihmettä mä oikein valittelin :o, siis täähän on lähes, ellei jo ole :p, taivasta *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D!


Joo, ÖÖÖööö :p, joo voisin khyllä TOD olla toi keppi mikä lie *SYDÄN*, ties vaikka olenkin naamioitunu siksi :saint:, FUCK YEAH B), joopS :p, EHHEHEEEEeeeeeee :D!


NOOOooou :'(, TOD WAHT :o?!?!? No Jenna kyllästyi huomion viemisen leikkimiseen ja varasti sen ittelleen 110%:sti "tissi ulos" (:p... :D) tempauksellaan =), I'm in love *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D... *SYDÄN*!


Joo selvä voittohan tempauksella saatiin =), ansaitusti *SYDÄN*, mutta se vaan nyt meinaa sitä että blondi poistuu kuvioista :/... :'(... :p... :D, mutta, no mikäpäs siinä :saint:... :x, no pääsee keskittymään siihen parempaan eli Jennaan 110%:sti *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo niin kieltämättä Jennalla on muuten aika hyvä voitto poseeraus =), khyllä TOD kelpais tommosta poseerausta useammin katella *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D!


Noniin :p, nyt sitten saadaan keskittyä pelkkään Jennaan =), joka, no khyllä TOD kelpaa *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo ihan hupaisa ilme Jennalla on :), sitä se voitto tekee :saint:, niin ja kun näkee mua *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p, EHEHEHEEEeeeee :D!


Jahas :p, makkarin puolella ollaan ilmeisesti valmiita menemään *SYDÄN*! Noh, mikäpäs siinä =), sinne vaan mars MARS *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D!


Oola-laa (:p... :D) *SYDÄN*, tämähän vetää ihan sanattomaksi :/... *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D!


No mutta ei nyt vielä tossa hoideta niitä hommia :/... :x, no pitäähän sitä riisuutua ja ehkä, no vähän niitä esileikkejä (:p... :D) harrastella *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D!


Noniin :p, nyt näyttää aika valmiilta paketilta (:p... :D) =), ei kai tässä sitten muuta kun...


...joo se (mitä tolle vois tehdä :p...) ei sovi kenellekkään luettavaksi :/... :'(... :p... :D, kuvitelkaa ite ;), ite ainakin teen niin :saint:, joka sanalla sanoen, no khyllä TOD kelpaa *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D... *SYDÄN*!

Päivän ty... maisema :saint:... :p... :D!

Joo mutta nyt kun tässä vähän venähteli :(, niin..., no joudutaan tyytymään tämmöseen sutaistuun blogaukseen pienellä kuvalla :/... :'(... :p... :D, mutta, no joku päivä vähän muokkailen tätä :saint:, eli silmät kovana tätä blogausta kattoen =)... :/... :'(, joopS :p... :D! No mutta :p...

Nätti maisema Nycistä :saint:... :p... :D -(omaottoma B)... :p... :D)kuva!


...nätti maisema siis Nycistä =), lisää TOD tullen joskus myöhemmin *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D!

Päivän video!

Lokakuussa ensi-iltaan tulevan Max Payne -leffan traileri olkaa hyvät!



Kieltämättä hienolta kyllä näyttää =)! Eiköhän tosta tule joko Hitmanin kaltainen pelileffaksi positiivinen yllätys ja ihan hieno teos :), tai sitten samanlainen huonon ja paskan välille sijoittuva pökäle kuin useimmat muut pelileffat :(. No ainakaan ohjaajana ei ole karseista pelileffoista tunnettu Uwe Boll =), muttei myöskään Sin Cityn ohjannut Frank Miller :'(, jolle pelin film noir -tarinan muuntaminen leffamuotoon ja sen ohjaaminen olisi voinut sopia täydellisesti :/.

Rose McGowan uusi Red Sonja

Mm. Grindhouse leffoissa (Death Proof ja Olanet Terror) nähty Rose McGowan on pestattu Red Sonja elokuvan uusintafilmatisointiin nimirooliin. -Ainakin Imdb:n tietojen mukaan. -No ehdottomasti kiinnostaa nähdä tämä elokuva. Vertailla sitten vanhaan Arskan tähdittämään.

Dark Knight asiaa

Tulin tossa eilen sellasiin ajatuksiin, että voisinkin sittenkin huomenna mennä katsomaan tuota Yön ritaria ittekseni sillä tapaan Lean pikaisesti huomenna keskustassa ja siinä samalla sitten tapaamisen jälkeen voisi harkita leffaan menoa, kun kerran ollaan keskustassa eikä nyt silleen ole muutakaan tekemistä. -Kotiinkaan kun ei jaksa heti mennä. -Siis, että tapaisin vain Lean ja sitten vaan muuten vain kiertelisin hetken ja sitten menisin kotiin -ei käy. Kyllä sitten, jos kerran ollaan keskustassa eikä illempana muuta tekemistä, niin vois kyllä sitten leffaa harkita. -Joten sopiiko teille, että menisitte sitten kahdestaan silloin kun kerkeette -itse kun kerkiäisin minä päivänä vain.

Tontsa jyystäkööt sittenkin

Tontsa pistäkööt typyn tänään. Nyt ei Hulkki jaksa -kattoo jaksaako enää ikinä. -Aika tylsistynyt ku ei saa enää pistää vanhaan tapaan Tiltin blogiin ja muutenkin läpän keksiminen kuviin on yhtä tuskaa ku aina sitä samaa ei myöskään jaksa, että kuvittelee itsensä tuunailevan typyä.