lauantai 23. kesäkuuta 2007

Eiku nukkumaan |O ZzZ..



Joo, nyt ei khyl mitään leffoja jaksa enää aloitella -edes mitään lyhyttä kuten Karvinen -Elokuva (1h 18 min.), vaan ihan nukkumaan vaan. Väsyttää ku koko loppupäivä meni siivotessa. Apujoukot olis khyl ollu TOD tarpeen. Olis menny paljon nopeammin. -Mutta nyt sitten vaan hyvää yötä ja MO!

Liian väsynyt, mutta...


Tosiaan liian väsynyt, mutta juuri ja juuri jaksan viel blogata hyvänyönblogauksen seuraavaksi. Tätä voisi sanoa hyvänyönblogauksen muistutukseksi, ei vaan sillä otsikolla. -Mutta joop. Ei sitten muuta kuin.., no erikseen :D...:p.

Kameran johto unohtui/jäi :ashamed:... :'(... :D!


Pitihän se arvata että jotain jäi :/. Mun (Matskun) kameran USB-johto nimittäin :/. Se on semmonen ohut valkoinen jossa on erilaiset liittimet moelmmissa päissä (kuva). Tontsa vois ehkä linkittää kuvan omasta vastaavastaan :) ja samalla tarkistaa ettei vahingossa ottanut kahta (täysin identtiset kun ovat) tai yhtä mun kappaletta (oman kenties ollessa jo kotona, koska ei käy nykyiseen kameraan).

There's allways something :/... :(... :'(... :D!

Lauantain typy!


Kyllä oli TOD LOiSTavat bileet koska päivän typyn tapaisia bikinitypyjä riitti vaikka kuinka mm. saunassa ja vesisodassa B)... =)! Tai sitten ei :'(... :D! No ainakin täällä netissä/blogissa/koneella noita riittää joka päivä ympäri vuoden =), FUCK YEAH :D!

Hulk got just a little bit sausage interested <3...


Joo Hulkki saatiin mukaan B), pieni makkara menee vielä =), FUCK YEAH B), TOD EHEHEHEHHEHEEEeeeeeeee :D!


MakkaraaaaaaaaaaaaaaaH <3...

Makkara tauko (LOL :D) ja typymuistutus!


Joo eipä pihvit riittänyt/neet :/... :ashamed:... :'(, joten makkaraa vaan lisäksi =), FUCK YEAH B), EHHEHEHEEEeee :D! Paitsi Hulkki taitaa jättää väliin ku on kuulemma liian täynnä :o, WAHT :x?!?!? Ku ei muuta vaan ku yhtä isoa makkaraa kun kuvassa on suuhun =), FUCK YEAH B), EHEHEHHEEEeeeee :D! Joo ja Matskun vuorohan se on tänään "panna" (joo :/, no ainaki kerran vielä naurut B)... :p... :D) typyä =), FUCK YEAH B), EHEHEHEHEEEEEeeeeee :D!


HUGE sausage =)... B)... :p, EHEHEHEEEEeeeee :D!

Fun with Dick & Janea makkaroiden ja ranskisten kera


Jeps, elikkäh. Fun with Dick & Jane tosiaan katottiin makkaroita ja ranskiksia mässytellen. Ihan hyvin kuitenki viel mahtu, vaikka valittelin ettei mahdu kyllä enää yhtää.

Ilmapallo sotaa B)...


Alettiin sit -hieman myöhään tosin -sitä vesisotaa ja synttärisankari Kazu täräytti minua isolla vesi-ilmapallolla suoraan rintakehän kohdalle ja se tuntui melkein kuin nyrkkeilyhanskalla ois lyöty. -Ja hauskaa oli.

Mustekalan syömistä :o... :x... B)... :p... :D!


Oli sit niin nälkä etten malttanut odottaa friteerausöljyn lämpenemistä, vaan aloin hotkimaan mustekaloja raakana. -Oli sit huono olo nukkumaan mentäessä, meinasi ihan laatta lentää, mutta onneksi ei kuitenkaan lentänyt :'( <--(hikipisara).