tiistai 29. marraskuuta 2022

Päivän "blaaah" typy

Tästä joo blogasin pari päivää sitten, että voisi myös tämän kolmannen hahmon blogata - kun kerran blogasi aikasemmatkin (ekassa linkissä oli monica, tässä on rachel...)!

Tämä ei tosta kolmikosta ei ole niin kuuma, ainakaan mun mielestä. Kuvissakin (Frendit jaksosta) puhutaan, että Phoebe muistuttaa Leninin patsasta 😫 No vitsihän toi on (melkein päivän kuva 😇, melkein... 😓😁), mutta yleensä vitsit aina pohjautuu johonkin...

Eipä oikein löytynyt mitään rantakuvia Lisasta, löyty vaan tämmönen missä on joku muu ja hän itse vanhana "kirjastotätinä" kuvan oikealla puolella 😩 No Courteney se taitaa olla molemmissa, niin ranta kun "kirjastotädin" vieressä. Ihan kun ne olisi kuolemaanvuoteella tossa oikealla puolella, jos nyt näin ilkeästi voin sanoa (tai tokihan voi sanoa mitä huvittaa...)!

Aika paljon sai kaivaa, että edes löysi tämmösen kuvan. Ei mistään parhaimmasta päästä, ainakaan mun mielestä (niin koko itse typy, kuvista puhumattakaan...)?!

No vähän kuumempi kuva tuli vastaan, kun jakso selata... Khyllähän tossa on ainesta, sitä ei käy kieltäminen...


...mutta kun vertaa noihin kahteen muuhun (Frendit tähteen), niin *jätän sanomatta*. Mutta khyllähän ton huolisi itselleen, ei siinä mitään... :) Ja häneltä löytyy rahaa kun roskaa, jakaako se sitä (tai mitään muuta :D), niin on eri asia?! =X

Päivän ruoka ja jälkiruoka


Tämmöinen setti joo tällä kertaa (kuten esittelin, karkit tosiaan jätin vaan tähän - kun ne oli jo avatut 😫😓😋😁)! Ihan herkullinen pizza khyl, ja juomakin ihan hyvä 😊 Jälkiruuaksi olikin sitten pari mässypussia, jotka olin jo avannut (tais olla jo eilen...)! Löytyy Malaco TVmix ja Fazer Pantteri, hyviä pusseja khyllä 😍 Noita tulee khyllä melkein eniten ostettua! En khyllä pidä mitään kirjaa, paitsi päässä suunnilleen. Nämä khyllä yltää parhaimpiin/eniten ostettuihin.


Että semmoista, khyl kelpas! =) Sitten kuvassa näkyy 'Phoebo' (:D), josta pari päivää sitten sanoin, että blogaan hänestä. Eli, ei muuta kun blogaamaan :saint:

Ruoka ostosten esittely

Joo, tämmöistä tällä kertaa. Ei kai sitä sen kummemmin tarvitse esitellä? Tietenkin voi 'nimetä' noi, eli; Apetit Superior Triple Meat ja Pirkka Amppari.


Ihan hyvä setti, ei käy kieltäminen... :saint: Toki, kun itse tekee, niin... B) Mutta menee aikaa ja tulee sotkua, tää on helppo ja nopea :)

Päivän toinen "Chadwick Boseman" leffa

Tätä en olekkaan vielä korkannut ja nyt onkin oikea päivä tehdä se. Nimittäin ensimmäinen - Black Panther -elokuva. Tämä olisi pitänyt jo katsoa ennen kuin kävin katsomassa jatko-osan Wakanda Forever..., mutta tämäkin päivä sopii vallan mainiosti. Onhan kuitenkin itse päätähden syntymäpäivä.

Päivän leffa

Koska tänään on Chadwick Bosemanin syntymäpäivät niin katsonpa sen kunniaksi tämän baseball teemaisen elokuvan 42 missä Bosemanin kanssa nähdään itse Harrison Ford. Huomasinpa että tässä leffassa on eräs toinenkin päivänsankari nimittäin Tokyo Drift elokuvan Lucas Black. 

Special Birthday wish and R.I.P Chadwick Boseman

Outoa etten ollut blogannut tästä silloin 2020..., mutta se ei nyt jäi nyt muutenkin vähän vaisuksi blogivuodeksi 34. blogauksellaan. Taisin tästä asiasta kuitenkin julkaista Instafacessa jotain.

No mutta - kunnioitetaanpa sitten nyt tämän edesmenneen tähden muistoa. Black Panther tähti Chadwick Boseman kuoli vuonna 2020 syöpään vain 43-vuotiaana ja olisi tänään täyttänyt 46-vuotta. Kepeät mullat ja lepää rauhassa 🌺 Chadwick Boseman ja hyvää syntymäpäivää sinne jonnekin.

Happy Birthday following actors and one director

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät ja yksi ohjaaja. Aloitetaan tälläkertaa alaoikealta -mm. Scary Movie elokuvista tuttu Anna Faris täyttää tänään 46-vuotta. Sitten on Fargo..., Big Lebowski ja Arizona Baby ohjaaja Joel Coen joka täyttää tänään 68-vuotta. Seuraavaksi on Fast and the Furious: Tokyo Drift elokuvasta tuttu Lucas Black joka täyttää tänään tasavuosia eli 40-vuotta. Sitten on Iron Man 2 elokuvassa Terrence Howardin korvannut Don Cheadle joka täyttää tänään 58-vuotta. Sitten on mm. Raging Bull -kuin raivo härkä ja Casper elokuvista tuttu Kathy Moriarty joka täyttää tänään 62-vuotta. Ja vielä viimeisenä on Lost sarjasta tuttu Jeff Fahey joka täyttää tänään tasavuosia eli 70-vuotta. Onneksi olkoon 🎁🎂🎈🥳 ja Happy Birthday 🎁🎂🎈🥳 kaikille päivänsankareille. 

Joulukalenteri luukku 29.11

Synkimmässä
nurkassa seinät
kannattelevat
lujimmin. Saat nojata.