tiistai 29. marraskuuta 2022

Päivän "blaaah" typy

Tästä joo blogasin pari päivää sitten, että voisi myös tämän kolmannen hahmon blogata - kun kerran blogasi aikasemmatkin (ekassa linkissä oli monica, tässä on rachel...)!

Tämä ei tosta kolmikosta ei ole niin kuuma, ainakaan mun mielestä. Kuvissakin (Frendit jaksosta) puhutaan, että Phoebe muistuttaa Leninin patsasta 😫 No vitsihän toi on (melkein päivän kuva 😇, melkein... 😓😁), mutta yleensä vitsit aina pohjautuu johonkin...

Eipä oikein löytynyt mitään rantakuvia Lisasta, löyty vaan tämmönen missä on joku muu ja hän itse vanhana "kirjastotätinä" kuvan oikealla puolella 😩 No Courteney se taitaa olla molemmissa, niin ranta kun "kirjastotädin" vieressä. Ihan kun ne olisi kuolemaanvuoteella tossa oikealla puolella, jos nyt näin ilkeästi voin sanoa (tai tokihan voi sanoa mitä huvittaa...)!

Aika paljon sai kaivaa, että edes löysi tämmösen kuvan. Ei mistään parhaimmasta päästä, ainakaan mun mielestä (niin koko itse typy, kuvista puhumattakaan...)?!

No vähän kuumempi kuva tuli vastaan, kun jakso selata... Khyllähän tossa on ainesta, sitä ei käy kieltäminen...


...mutta kun vertaa noihin kahteen muuhun (Frendit tähteen), niin *jätän sanomatta*. Mutta khyllähän ton huolisi itselleen, ei siinä mitään... :) Ja häneltä löytyy rahaa kun roskaa, jakaako se sitä (tai mitään muuta :D), niin on eri asia?! =X

Ei kommentteja: