torstai 17. tammikuuta 2008

Kierrätys kunniaan -hyvänyön blogaus


Olipas South Parkit :D. -Mutta nyt sitten nukkumaan. Huomenna onneksi alkaaviikonloppu :)...=). -Nyt ei sit muuta kuin hyvää yötä ja MO!
...

...Ja jälleen on vanha kuva kierrätyksessä. -Damn I'm lazy :ashamed:...:D... -Joops.

South Patrkin jälkeen Cartmanista mallia ja nukkumaan


Jeps jeps. Huomenna kun tosiaan ei ole niin p3rkeleen aikasta herätystä (klo 06:00), niin voisi sitten vielä katsoa South Parkin ennen nukkumaanmenoa. Sitten vasta voi tosiaan ottaa Cartmanista mallia ja mennä nukkumaan. Ei tosin istualteen kuten Cartman, mutta nukkumaan, kuten Cartman.
...

Cartman asleep (ZzZ) -kuva

Päivän "CENSORED (too hot for web)" eXtra kuva

Tollasen löysin -itse asiassa jo eilen -Googlesta -en nyt muista millä hakusanalla -selailin vain ja tuo tuli eteen. En edes muista mitä oikeasti etsin silloin :ashamed:...:/...:|... <---(vaikenee häpeissään). -No joo, anyway. Ihan hauska kuva, täten pistän sen päivän eXtra kuvaksi sillä en malttanut enää saastaa tätä päivän kuvaksi -ja jos Matskulta on vielä tulossa niitä hauskoja kaljuja julkimoja (:D...:P), niin..., joops.

Puh-elimessä (:D) tultiin seuraavaan tulokseen, että...

Tontsan kaa juteltiin puhelimessa ja tultiin siihen tulokseen, että ei mennä lainkaan koko messuille, että mentäisiin mieluummin ensviikolla joku päivä matkatoimistoon jne.. -Miten, sopiikos Matskulle tällänen ratkaisu?

"Itkeä tyttö":p, eli :D...


Joo eli se nyt vähän tän ratkaseee pystyykö/pystyisikö Hulkki jättämään "tyttönsä itkemään" (:p... :D) mennen meidän kanssa perjantaina :saint:, mutta eipä sitten näköjään pysty :/... :'(, jota voisi khyllä vielä harkita :|, koska mitä enemmän sen parempi =), varsinkin kun yksi on aika vastaan koko shittiä (:p... :D) kohtaan (eli minä :saint:... :p... :D) :'(... No mutta mietitään nyt vielä voisko tohon sunnuntaihin suostua (jonka tänään siis jo päätän) :saint:, johon kuuluu Hulkille soitto jossain vaiheessa jolloin asia ratkeaa (jonka sitten ilmotan tänne) B)...

"Itkeä tyttö" (:p... :D) -kuva!


...soittoa ja ratkasua vaan odotellessa (tämän päivän puolella) :saint:, joopS :p... :D!

Päivän nimpparitypyt!

Hyvää nimpparia Tontsalle toivottaa Matsku ja nimpparilahjatypyt =)! BJ molemmilta yhtä aikaa luvassa :o! You lucky son of a :x... EHEHEHEHEEE :D! Eli double whammyä siis luvassa ;)... B), enjoy =)! Jätä sitten meillekin vähän "kakkua" :'(... :D!

Päivän kuva!

Julkkikset photoshopattu kaljuiksi -sarja jatkuu :D! Tällä kertaa vuorossa USA:n entinen ulkoministeri Condoleezza Rice, joka näyttää aivan joltain Taru sormusten herrasta tms. haltijalta :D, sillä kaljuus korostaa hänen suippokorviaan :D! Sarja jatkuu vielä huomenna :p...

Condoleezza "Elf" (:D) Rice -kuva

All hail elf princess Condi :D!