perjantai 15. kesäkuuta 2007

Huomen sit jatkuu touhut ;). -Nyt vaan...

Jeps. -Nyt vaan sitte nukkumaan yhtä iloinen ilme naamalla ku tolla kuvan ukolla. -Joops. Eipä täs kai sit muuta. Se on sitten vaa hyvää yötä ja MO!

LittuTV (heh, kuvan semmoiselle) ja pizzaa(ko/kö)!


Joo eli huomenna sitten vaan hakemaan sitä littuaH ja tänne riehumaan =)... B), FUCK YEAH :D! Joo herkkuja nyt ainakin :), mutta eiköhän nyt pizzatkin =), niin tilatut sellaiset B) (pakaste nyt ainakin :)...)! Joo ja eiköhän joku leffakin sitten :), mutta senhän vois sit ostaa littuTV mestasta B)... :p... :D, paitsi jos Hulkilla on jotain hyviä näkemättömiä =) (niin meille, ite oot jo tainu kaikki kattoa :/... :'(... :D), eikös Deja Vu ainakin löytynyt =)...? Eli sitä ainakin vaan mukaan :), vaikka ei välttämättä edes katota :/... :'(... :D! Joo eli kukkaroita vaan kaivelemaan löytyykö pizzarahaa :saint:... :p... :D! Niin ja moneltas sitä huomenna sit menis/tapais täällä :)...? No blogaa vaan kun on lähdössä (niin Matsku, vaikka voihan Hulk tulla jo aikasemmin :)...)!


It's pizza and movie time =), without forgetting playing time (when Hulk can blog...) B), FUCK YEAH :D!

Perjantain typy!


No siinähän se taas =)... B), mutta minne se oikein katsoo :x?!?!? No pettyneenä muualle kun sen palleroita ei *kröhömöidä* :D, no ei muuta kun jumalauta *kröhöilemään* niitä =), FUCK YEAH B), EHEHEHEEEEEeeeeeeeee :D!


Ihme porukkaa kun vaan kattoo eikä koske :o... :x, TSII-SUS :|, EHEHHEEEEEEEeeeeeee :D!

Jatkoa eiliseen


Shiraz (hymiö "kiellossa" oleva sellainen, itku) said...
Mitäs muuta noista aikoo vielä paljastua, niin noi on myös..., niin ja..., niin ja sitä..., ja vielä sitä..., EHHEHEEEEEEEEeeeeeeee!

Hulk: Mitä ihmeellistä siinä on, että jälkeenpäin kerron niiden olevan myös synttäribileet?

...

"EHHEHEEEEEEEeeeeeeee!" lopussa kertoo, että läppää vaan heitetään, mutta vielä en ymmärrä, että miksi.
...
EDIT. Riitaa en halua haastaa. Odotin vain hieman toisenlaista kommenttia.

No nyt kyllä hävettää :ashamed:...:/...:|...:D


Sitten silkkaa uteliaisuuttani klikkasin Apollon pistämää linkkiä ja jouduinpa sit napsuttelemaan hiirtä aika lailla -enteriä ku en tajunnu pitää pohjassa :ashamed:. -No nyt tulee tupla ashamet sillä klikkasin uudestaan linkkiä saadakseni "Prt Scr SysRq" -painikkeella kopioitua kuvan, ja taasko jouduin klikkailemaan hiirtä vimmatusti, kun ei edelleenkään tullut mieleen painaa enteriä pohjassa 2x :ashamed:. -Sitten vasta kun Axuliman mainitsi blogauksessaan enteristä, niin sitten vasta.., niin no -3x :ashamed:.
...
Jos haluat klikkailla: ---------> PAINA TÄSTÄ! <----------