tiistai 13. toukokuuta 2008

Hyvänyön blogaus : "Mato nukkuu *krooh*"

Voisi ottaa mallia tuosta madosta ja mennä nukkumaan. -Paitsi hetkinen. -Siinähän on mato nukkumassa. Missä apina? -Vielä valveilla jossain vai? Jaa-a. Nyt taas väsähti läppä. Eipä muuta sitten kuin hyvää yötä ja MO!

Päivän kuva

Kuva on itsessään niin läppä, että eihän tähän tartte kirjoitella enää mitään läppää kuvasta. -Sen vain voi todeta, että aika hauska -eipä muuta.

Tiistain typy!

Jaa-a, mitäköhän se typy tällä kertaa tahtoo :saint:?

No jos et tosta kuvasta tajua mitä typy tahtoo :x, niin mene hoitoon |O, EHEHEHEHEE :D! No mutta kerrotaan nyt hoitoa tarvitseville sekä homppeleille se oikea vastaus :D: Kaidetta vasten takaapäin jyystöä B), FUCK YEAH :D! Ja taas on muuten käytössä kätevät "vetäise narusta nakuksi" -vaatteet =)... :D! On se vaan kiva nähdä typyjen käyttävän tommosia käteviä vaatteita jotka helpottaa jyystäjien elämää :saint:, niin sitä pitää :D!

Päivän makee kuva

Tollanen kuva löytyi. -Jälleen vain pisti vain silmään heti nähtyään ja oli sitten päivän selvä asia, että se makeeksi kuvaksi.

Päivän video(t) B)... :p... :D!


Jep :p, jep :saint:, lätkääpä sitä taas pukkaa *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo mutta kokoajan kun oon jäämässä jälkeen :(, niin piti nyt sit vähän karsia näitä videoita :/, poistamalla "omatekoiset" uusinnat ja musien vaihtelut edestakas :'(, GODDAMN :|, joopS :p... :D... :|?!?!? No mutta...

Finland vs. Latvia "First and Second Periods" MM-2008 video B)... :p... :D -linkki!



Finland vs. Latvia "Last Period" MM-2008 video B)... :p... :D -linkki!



Suomi vs. Latvia päivän video :saint:... :p... :D -kuva!


...ihan OK videot tuli =), ainakin kun/jos/kun (:p... :D) multa kysytään *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D!

Ykkösinä jälleen B)...:saint:...=)..

Kappas. -Pongahdettiin jälleen ykkösiksi aktiivisimmissa. Mitenkäs nyt noin pääsi käymään? -Tähän ei voi muuta todeta kuin Damn I'm/we're good B)!!

Ghost Dog (1999)

(Ghost Dog)

Persoonallinen rikosdraama erakkona samuraiden tapaan elävästä mafian tappajasta. Kunniakoodi joutuu koetukselle, kun tappaja päätyy itse tappolistalle. Ohjaaja: Jim Jarmusch. Pääosissa: Forest Whitaker, John Tormey, Cliff Gorman, Dennis Liu, Frank Minucci, Richard Portnow. Ranska/Saksa/USA 1999, (116). - Ohjelma sisältää kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille.