torstai 9. helmikuuta 2023

Päivän leffa + poster + trailer

Olipas taas hupaisa leffa 😊😋😁 Ykkönen nyt vaan oli vähän parempi, mutta... Saapi nähdä onko kolmonen paras, ainakin se on tosi hyvä (mitä viime kerrasta muistelen...) 😇

Austin Powers: The Spy Who Shagged Me (1999) [mun arvostelu]

Khyllä suosittelen nämä katsomaan, jos et ole sitä jo tehnyt... En vaan tiedä mistä näitä näkee 😕 Niin että onko näitä jossain suoratoistossa. No TV:stä näitä ainakin välillä tulee (ykköstä vaan ei tällä kertaa tullut, tai sitten se tosiaan meni ohi)!? Mutta parashan on, jos nämä löytää fyysisenä jostain 😍 4K julkaisut nyt olisi ehkä vähän turhia (näissä kun kuvanlaatu ei ole niin tärkeä, huumori ei vaadi mitään miljoonan megapixelin tarkkuutta - ainakaan/varsinkaan näin vanha leffa)! Mutta olisihan ne hiAnoja, varsinkin jos olisi tyylikkäät julkaisut/trilogia boxi 😎 Nelosta on ilmeisesti ehkä tulossa, niin ainakin Hulk vähän vihjaisi...

Khyllähän se voisi olla ihan kova leffa! 💥 Mutta eiköhän mennä tämän leffan traileriin...

Ihan hupaisalta näyttää, ja sitä tämä myös olikin (kuten taisin jo sanoa, en muista enään :D...)! Innolla odotan kolmosta, vaikka olen sen aika monta kertaa nähnyt. Mutta arvostelua en ole tehnyt, ja viime kerrasta on jo vuosia... Mutta khyllä mä veikkaan, että eka oli/on paras, tiukka kisa khyllä tulee (niin ainakin veikkaan...)!

Päivän ruoka (by Tontsa)

Jahas, sitä tuli taas Raxissa käytyä pitkästä aikaa 😇 On toi khyllä hyvää ruokaa, ehdottomasti 😊😋 Pepperoni pizza jyrää aina 🍕 Ja buffetti kun toi on, niin limua menee senkin edestä 😍


Ihan hyvä ruoka siis oli, mitäpä sitä muuta lisäämään... No eipä oikein ole lisättävää =X Joten eiköhän tämä ollut sitten tässä :) =/ :'( joopS :P EHEHHEHEEEEeeee :D

Päivän leffa(t)

Pitkästä aikaa katseluun nämä huippukomediat - ainakin ykkönen kuuluu komedioiden parhaimmistoon nimittäin Farrellyn veljesten kohelluskomedia - Nuija ja tosinuija sekä sen melkein yhtä hauska jatko-osa. Sitten olisi vielä yksi..., mutta sen jätän tälläkertaa väliin. Se on ihan hupaisa..., mutta ei vedä vertoja alkuperäiselle saatin sen jatko-osalle.

Päivän ruoka

Siinä kuva lähes valmiista lasagnetosta - kuvan ottamisen jälkeen pistin vielä hetkeksi takas uuniin. 
Ja siinä tarjoiltuna lautasella. Ei muuta kuin kohti seuraavaa blogausta mikä on päivän leffa - tai pikemminkin päivän leffa(t)

Ruoanlaittomusiikkia (makee kuva)

Pistetäänpä hieman ruoanlaittomusiikkia ja mikäs sen parempaa musiikkia kuin gangsta rap suoraan Newyorkista😎.
Olis mulla makuuhuoneessa oma levysoitin..., mutta tykkään pistää olohuoneessa Blu-Ray soittimen kautta.
Kuten ylempänä👆 totesin musiikin olevan suoraan Newyorkista niin tarkoitin sitä kirjaimellisesti. Siinä kuva MatoApinan vuoden 2008 Newyorkin matkalta mistä kyseinen levy on ostettu kuvassa näkyviltä herrasmiehiltä. Oli kyllä mahtava reissu😇...🤗... Ei varmaan hankala arvata mikä näistä on se makee kuva🤔...😉...

Operaatio: jakkaran korjaus

Ennen ruoanlaittoa kerrotaan lyhyesti ostamastani Scotch askarteluliimasta.
Ostin sen korjatakseni rikki menneen jakkaran.
Kunnolla liimaa pintaan - eiköhän toi kestä kuivuessaan.
Antaa sitten liiman vaan kuivua rauhassa. Sillä välin ruoan laittoon.

Ruoka ostosten esittely

Lasagnettoa ajattelin taas tehdä ja siinä raaka-aineet siinä järjestyksessä missä pistän ne vuokaan. Eli ekana Sipuli irto..., sitten Nauta-sika jauheliha 700g paketti. Seuraavaksi on Barilla Mini Penne Rigate ja sen vieressä Dolmio tomaatti & basillika bolognese kastike. Sitten on Castelli Parmigiano Reggiano pussi ja Dolmio valkokastike. Ja viimeisenä vielä Valio arki juustoraaste. Ruokajuomiksi lähti mukaan täksi illaksi tuo Alabama Red Ipa ja huomiselle tuo Spitfire. Sitten kuvassa näkyy vielä Scotch askarteluliima mistä lisää omassa blogauksessaan. 

500. blogaus

Ja näin saavutettiin 500. blogaus - ou FUCK YEAH 😎...!!!!!11111 Sitten ei muuta kuin kohti 600 ja etenkin 666 blogausta.

Extra KKSA-kuva

Facebookin KKSA-ryhmään oli ilmestynyt pilakuvia Kaarle Kustaan salarakasartikkelista joten muokkasinpa sitten oman version. Eipä kait muuta - antaa kuvan hoitaa loput kertomiset.

Päivän KKSA-kuva + puujalka

Muokkasinpa tollasen kuvan jossa on myös päivän puujalka. Ymmärtääköhän ihmiset vitsin.

Hyvänyön blogaus ja 497. blogaus

Nytkäytetään tällä hyvänyön blogauksella lukemat 497 lukemaan ja jatketaan sitten aamulla. Nyt ei muuta kuin - hyvää yötä ja MO!

Happy Birthday following actors

No jopas riittää taas onniteltavia..., mutta ei kait muuta kuin esittelemään. Ylävasemmalla meillä on ekana näyttelijä Michael B. Jordan joka on tuttu mm. elokuvista Black Panther ja Creed. Hän täyttää tänään 36-vuotta. Sitten on elokuvista Horrible Bosses ja Pacific Rim tuttu Charlie Day joka täyttää tänään 47-vuotta. Thor elokuvista ja Loki sarjasta tuttu Tom Hiddleston täyttää tänään 42-vuotta. Elokuvista Firewall - Palomuuri ja Orphan tuttu Jimmy Bennett täyttää tänään 27-vuotta. GoodFellas - Mafia veljet..., Yksin kotona ja Tappava ase elokuvista tutun Joe Pesci täyttää tänään tasavuosia eli 80-vuotta. Hiipivä tiikeri ja piilotettu lohikäärme..., Lentävien tikarien talo ja Rush Hour 2 elokuvista tuttu Ziyi Zhang täyttää tänään 44-vuotta. Jurassic World elokuvassa nähty Matty Cardarople (oma onnittelublogaus myös Jurassic Mania blogissa) täyttää tänään tasavuosia eli 40-vuotta. Sitten on elokuvista Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life ja Munich tuttu Ciarán Hinds joka täyttää tänään myös tasavuosia eli 70-vuotta. Elokuvista Gamer ja Hitch tuttu Amber Valletta täyttää 49-vuotta. Sitten vielä viimeisenä elokuvista Rosemary's Baby ja vuoden 2006 The Omen tuttu Mia Farrow täyttää tänään 78-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎈🎁🥳 ja Happy Birthday 🎂🎈🎁🥳 kaikille päivänsankareille.