sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Kuin kaksi marjaa

Kirjoitin face in hole kuvahakuun -"Scarface" -ja löytyikös sieltä tuo tismalleen sama -siis nyt aivan täysin sama -tavarat samassa järjestyksessä jne. -Käyttämällä Tontsan New York Scarface kuvaa tuli... -no -kuin kaksi marjaa kuva -New York kuva -ja Face in Hole versio. -Kokeilin myös Jurassic Park hakusanalla ja ei suinkaan löytynyt samaa pohjaa mitä minulla.

Tontsan New York Scarface kuva Face in Hole sivuilla

 Tontsan kaa tehtiin vuoden 2008 New Yorkin reissulla, NBC studiossa tollaset vastaavanlaiset face in hole kuvat ja maksoimme kuvista -mitäs se nyt oli -jotain hieman yli 40 dollaria ($).
Selailin eilen face in hole sivun leffa-aiheisia pohjia ja solmiini osui juuri tuo samainen Scarface kuva. -Pienenä erona kuvissa on pöydän tavarat hieman eri järjestyksessä..., mutta muuten kuva on tismalleen sama. -Nyt siis voisi ilmaiseksi tehdä saman kuvan mistä New Yorkissa maksettiin hieman yli 40 dollaria. -En ihmettele yhtään jos kyseiseltä sivulta löytyy myös minun Jurassic Park aiheinen pohja -tismalleen se sama.

Uusi, virheetön Team MatoApina Ghostbusters kuva

Eilen tuli tehtyä uudestaan viime kerralla pahasti värien osalta kusahtant MatoApina Ghostbusters kuva -ja nyt Tontsan avustukseela niin tuli täydelliset värit. -Näyttää melkein aidolta kuvalta. -Mutta tosiaan melkein. -Kyllä kuvasta näkee -ainakin minun (Hulk) naamasta selvästi nuo rajat -että naama on lisätty. -Mutta saa kelvata -ja sielä kuva koreilee Mato Apinan Facebook seinällä taas kerran kaikki tägattuna.

BB talosta häädettiin...

...-asukas Vilhelmiina. -Edellisessä blogauksessa näkyi vielä asukas Eetun olevan lähdössä..., mutta tilanne taisikin sitten kääntyä viimehetkessä. -Tässä kaikki BB höpinät tältä erää -ens sunnuntaina sit taas. -Hulk kiittää.

Big Brother Talk Show

Vaikka kello lähestyykin jo tippujan selviämistä pitääpä nyt kuitenkin blogaista perinteiseen tapaan eka BB Talk Show blogaus jossa vielä jännitetään kuka -tai ketkä on tippumassa. Oheisesta kuvasta näkee ketkä on häätöäänestyksessä -ja kuka on tällä hetkellä lähdössä. -Ja nyt kun tämä venähti näin myöhäiseksi -voimmekin saman tien selvittää kuka lähti.

Mission: Impossible 3 juuri meneillään

Nyt vasta pääsen blogaisemaan päivän TV-ohjelmat kun ne on jo melkein loppumaisillaan. -Illan leffana pyörii parhaillaan kolmas -Vaarallinen tehtävä elokuva -joka ykkösen -ja kakkosen tavoin löytyy myöskin DVD-kokoelmista. -Alhaalla vielä leffan selostukset.
...
Vaarallinen tehtävä 3


Viikonlopun leffaputken tähti Tom Cruise tekee komean paluun Ethan Huntin rooliin toimintaseikkailusarjan kolmannessa osassa, jonka on ohjannut Lost-sarjan luoja J.J.Abrams. Nyt Hunt joutuu kohtaamaan kaikkien aikojen pahimman vastustajansa, häikäilemättömän asekauppiaan Owen Davianin (Philip Seymour Hoffman). Huima seikkailu kuljettaa pelottoman sankarin tiimeineen Yhdysvalloista Vatikaaniin, Berliiniin ja Shanghaihin. Pääosissa: Tom Cruise, Philip Seymour Hoffman, Ving Rhames, Billy Crudup, Michelle Monaghan, Jonathan Rhys Meyers, Keri Russell. Ohjaus: J.J.Abrams. Ohjelma sisältää voimakkaita kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille. (120')
... 
Kyllä tänki vois joku kerta uudestaan katsoa.