tiistai 20. syyskuuta 2022

Päivän ruoka (by Hulk)

Tontsa kerkesikin blogata oman päivän ruokansa mikä myös oli pastaa kuten minullakin tänään. Ite tein  kermaista kanapastaa missä on myös ananassuikaleita. Kerman lisäksi siinä on aurajuustoa ja patongissa käyttämäni sulatejuustot mitä oli jäänyt yli. Kerma oli muuten sellainen sitruunainen kerma missä myös pippuria.
Kyllä hyvältä näyttää 😋 ja ruokajuomana on varattuna Lilly's Mango siideri. Ei muuta kuin leffaa pyörimään.

Päivän ruoka


Taas ehdin ennen Hulkkia 😇 damn I'm fast!! 😎 joopS 😋 Ehheheheeeee 😁 Tässähän on tulossa oikein kisa 😲😲?! No ei, ite en ainakaan välitä olenko eka vai toka, mutta... Pitäähän se mainita jos/kun on se eka 😄 Ei toki ikuisuuksiin, eiköhän sen mainintaan mene into jossain vaiheessa... Mitä itse ruokaan - jos ketään kiinnostaa 😭😂, niin pasta-tonnikala-salaatti tuli tehtyä, ja khyllä - oli varsin maukasta 😋😋 Limukin pääsi mukaan kuvaan, yleensä en ota siitä kuvaa. Ainakaan jos olen itse tehnyt ruuan - pelkkä ruoka itsessään riittää 😇 Mutta...


...varsin hyvää oli - ja tulen tekemään vielä monta kertaa! :) Suosittelen tekemään tätä/tänlaista, varsin helppo ja maukas. Senkun pilkkoo vihannekset, keittää spagetit sekä avaa tonnikala purkit - ja ei muuta kun sekasin vaan kaikki, NAM!! =)

Extra KKSA-kuva

En saanut nukutuksi viime yönä joten muokkasin tämän kuvan keskellä yötä ja julkaisin samantien Facebookissa sinne KKSA-ryhmään ja se on jo saanut huimat tykkäysmäärät (👍) sielä. Ollaan jo menty yli 120. tykkäyksen🤗...😎...🙂... Kommenttiakin oli tullut missä veikkailtiin kuvan johtavan banneihin koska muuan henkilö esiintyy kuvassa. Mutta eipä ainakaan vielä ole pärähtänyt bannit Facebookissa. 

Päivän TV-tunnari

Päivän TV-tunnareissa kuullaan tänään tietovisailuohjelman Family Feud tunnusmusiikkia. En ole ohjelmaa seurannut..., mutta se on tullut minulle tutuksi YouTuben kautta missä olen katsonut koosteita sarjasta. Sen verran hauskaa settiä että voisi jopa katsoa TV:stä jos tulisi täällä Suomessa. Mutta joo - siihen tunnariin. Eipä kait muuta kuin videota kehiin. Alla👇 video olkaa hyvät...

...



Päivän KKSA-kuva

Nyt olen kyllä tyytyväinen uusinpaan muokkaustyöhöni KKSA-ryhmään🤗. Muokkasimpa nimittäin Muumipeikosta tollasen realistisen näköisen - tai kuten Facebookissa KKSA-ryhmässä nimesi kuvan -"Live action Muumipeikko"😁.
Käytin pohjana tuota oikealla👉 olevaa kuvaa Muumipeikosta ja liitin siihen PicsArt sovelluksessa virtahevon kuvan päälle. Vaalean ihon sain filtterillä mikä käänsi värit tolleen miten kuvassa näkyy. Milloinkohan muuten oikeasti tulee live action Muumit🤔 - tavallaan kyllä kiehtoo ajatus. Ei muuta kuin lähettämään kuvaa joillekin filmituottajille😎. Tosin KKSA-ryhmän logo tarkoittaa sitä että kuva on vitsi - pelkkä pilakuva.