torstai 3. joulukuuta 2009

Typyvaraus

Tuo -"niin ja..." -tuossa Matskun päivän typyyn pistämässäni kommentissa on huomio että voisin varata huomisen typyn. -Tiedän että laitoin jo eilen päivän typyn -ja että olisi periaatteessa Tontsan vuoro huomen -mikäli vuorotellaan vanhaan tyyliin..., mutta sattui prrskules löytymään juuri täydellisen sopiva typy juuri huomista perjantaita ajatellen -jotenka nyt sitten varaisin huomisen typyn itteleni. -Ei muuta -kiitos.

FRIDAY FINE BY ME

Kuten jo otsikossa Caps Lockilla -ja tuossa ylhäällä myöskin Caps Lockilla lukee..., niin perjantai käy minulle hyvin..., eli uudestaan Caps Lockilla -FRIDAY FINE BY ME. -Joops..., mutta mikäs on perjantaissa -"fine by me" -ja en nyt tarkoita vielä huomista perjantaita.
------------------------------------------------------------

No sehän on James Cameronin sci-firymistelyleffa uutuus -Avatar se -"fine by me"..., eli mulle (Hulk) sopii tosiaan se perjantai mistä te kuullemma keskustelitte jo keskenänne messengerissä --Tontsa kertoi. -Tosiaan..., perjantaina lyhyt koulupäivä -klo 08:00-12:00..., eli just hyvä sitten illalla mennä leffaan.

Typyjoulukalenterin 3. luukku

Noniin, pitemmittä puheitta selvittämään mitä kolmannen luukun takaa paljastuu =)... :p!

Typy makoilee joulun värisessä sängyssä joulun väriset vaatteet valmiiks riisuttuna =)... :D, voiko parempaa alkuasetelmaa ollakaan B)... :D?!

Frendit/Simpsonit väliin -sama syy kuin eilen + yks toinen

Mitäs illan Frendit jaksossa tänään -vaikka luulen kyllä että tänäänkin jää väliin...?
...
Rachel kertoo Rossille. Monica ja Chandler ovat lähdössä kuherruskuukautta viettämään, mutta tulevat kateellisiksi, kun toinen pariskunta pääsee ensimmäiseen luokkaan. Ross hämmentyy Rachelin uutisesta.
...
Että sellasta..., mutta väliin taitaa tosiaan jäädä -peräti kahdestakin syystä tälläkertaa. -Ja nyt on muuten Simpsonit samassa sen toisen syyn takia -elikkä mitäs illan Simpsoneissa tänään...?
...

Vanha kettu. Amerikkalainen piirrossarja. Lisa Simpson saa johtaja Burnsin muuttumaan kokonaan uudeksi ihmiseksi... vai saako?
...
Joo-o. -Kyllä kuulostaa hauskalta..., mutta tosiaan -väliin jää ja kahdestakin syystä...

...1) -Tontsalla jatkuu taas jo eilen alkaneen L4D 24/7 -raiskaus -ja 2) pitää tästä kiiruusti lähteä vanhempien tykö sillä mutsilla on tänään synttärit -joten... -Hjoops.

Joulukalenterin luukku 3 auki

Joulukalenterin luukku 3 auki

Päivän video(t) =)!


Jooh... eipä tässä kait nyt mitään sen kummempaa sanottavaa tosta ole :/, paitsi että ihan v*tun hyvin noi on khyllä tehty =), omat (jos koskaan nyt niitten tekoa jaksan alottaakkaan :'(... :p... :D) jää khyllä kauas taakse :(, yhyyyyy :'(, joopS :p, EHEHEHEeeeeeee :D! No mutta :p, itse videoihin =), joiden alle voisi laittaa mun "arvostelut" niistä :saint:...



Ensinnäkin, aivan hemmetin upean hyvin editoitu, ISOT propsit siitä =)! Sitten voisi ranskalaisilla viivoilla osoittaa muutamia hyviä juttuja;
- Hyvä(t) musa(t)
- "Maapallo minne seuraavaksi" oli selvä ja "kiva"
- Upeita kuvia (ja hienoa "zoomia" niihin)
- Valoshow oli hemmetin hieno
- Ratikka (vai mikä lie raiteilla :p) ajelu oli "kiva"
10 minuuttia laatuaikaa, en kadu yhtään menetettyä aikaa =)!
Nyt ei muuta kun suunnaksi kohti kakkos osa :)...



Sama hemmetin hyvä laatu jatkuu, me likes a lot =)! Hieno vesiputous hommeli :p... Ainoa mikä jäi harmittamaan oli tän pituus :/, tai siis lyhyys :p, ois tämäkin nyt myös ollut 10 minuuttinen rypäys =)! Mutta, no kaikkea ei voi elämässä saada :D!
5 minuttia laatuaikaa, eli yhteensä 15min (ekan kun laskee laskuihin mukaan :p), sen voisi huonomminkin tuhlata :p! Innolla odotan seuraavaa "kollaasia" :)!
Keep up the F*CKING (:D) good work!! =)

--------------------

Jooh, että sellaista :p...


...eipä tässä kait sitten muuta :), kohti seuraavaa blogausta =), kuhan saa kerättyä tarpeeksi energiaa siihen :/, yhyyyyy :'(, joopS :p, EHEHHEEeeeeeee :D!