perjantai 16. heinäkuuta 2010

F.r.i.e.n.d.s. / The Simpsons

Mitäs illan Frendeissä tänään olisi luvassa...?
...
Epätäydellisiä ihmisiä. Ginger on ihana tyttö, mutta puujalkavitsejä hänelle ei voi kertoilla.
...
Kuulostaapa hauskalta. -Entäpä sitten illan Simpsoneissa..., mitäs niissä olisi tänään tarjolla...?

Äiti Väkevä. Huolissaan kunnostaan Marge ryhtyy nostelemaan puntteja, mutta steroidien napsiminen saa hänessä aikaan ikäviä muutoksia. - Sarjan 300. jakso.
...
Kuulostaapa hauskalta. -Saattavatpa tanaan tosin jäädä näkemättä. -Syyn tiedättekin jo miksi.

Hyvänyön blogaus

Voisi tota oheista kuvaa viljellä satunnaisin välein hyvänyön blogauksissa kuten vastaavanlaista tyynyllä koisivaa Karvista -joka on toiminut hyvänyön blogauksen kuvana jo useassa blogauksessa. -Milloinka sitten seuraavan kerran tämä uusi -saa nähdä. -Mutta eipä kait sitten muuta kuin -hyvää yötä ja MO!

A honor to make a wedding cake

Minulla on tosiaan kunnia tehdä hääkakut erään ystäväni häihin -ja menen tänään työstämään niitä vanhempieni tykö. -Nyt vaan lets hope nothing goes wrong ja että kakut onnistuvat. -Wish me all good luck. -And I shall wish you all now good... -No -erillinen blogaus.

Perjantain ensi-iltaleffa

Knight and Day

Tämä TODellakin kiinnostaa nähdä. -Tom Cruisen ja Cameron Diazin tähdittämä vauhdikas toimintakomedia -Knight and Day. -Varmaan menenkin jossain vaiheessa katsomaan sen..., mutta ajankohtaa en osaa ainakaan vielä sanoa. -Nyt viikonloppuna on näet muuta ohjelmaa tiedossa. -Siitä sitten lisää erillisessä blogauksessa.

Jalkapallon MM 2010 typyäänestyksen voittaja!

Finaaliäänestys on saatu päätökseen ja voittaja on vihdoin ja viimein selvillä! Oikeissa kisoissahan Espanja vei mestaruuden, mutta täällä Jalkapallon MM 2010 typyäänestyksen voittaja on:

BRASILIA!
Paljon onnea voittajalle! Kuvassa myös voittajan upea pysti, joka tosin kalpenee typyn upeudelle :p. Brasiliassa tämä voitto on varsinkin naiskannattajien keskuudessa otettu vastaan suurella innolla, kuten alla olevasta kuvasta näkyy :D!

Kiitos kaikille äänestäneille. Kahden vuoden päästä homma otetaan sitten ehkä uusiksi EM-kisojen myötä :p...