keskiviikko 23. toukokuuta 2007

Päivän pilanimi


Nintendon suosikkipelihahmo Super Mariosta tehty filmatisointi -Super Mario Bros, en ole nähnyt, mutta oletan, että on kyllä aika...
...
Super Mario Bros................................Super Mario Prosy
...
Toivottelen tässä samassa hyvät yöt. -Eipä jaksa enää blogailla hyvänyönblogauksia. -Taidan itse olla hiieman prosy (pitkäveteinen) -Omalta osaltani hyvää yötä ja MO!
EDIT. Olen tainnut olla hieman pitkäveteinen pitkin päivää tänään, ku siitä matkasta aloitin kauhean kinan

Tupla pettymys tosiaan :|... :'(?!?!?


Joo tuplapettymys tosiaan tulis :|, se jo kun joutuu tulee takas :'(, mutta se vielä päälle että vanha kone odottaa kotona ja uuden saa vasta parin kuukauden päästä :'(, joten ei kiitos :|?!?!? Sitten asia ois ihan eri jos sen sais (melkein) heti matkan jälkeen =), vaikka lahjana <3... B)... :D, mutta että pari kuukautta pitäisi odottaa :x, AINT DOING THAT SHIT (:D) :|?!?!? No mutta, eräs ratkasu tässä khyllä olisi =), mutta kattoo nyt onko kannattava/edes mahdollinen :/... :'(... :D!


Keep ur fingers crossed <3...

Päivän typy

Aina valitan -tai no kerran valitin, että Googlettamalla ei sit tahdo millään enää löytyä kunnon typykuvia, mutta nyt kyllä TOD joudun nielemään sanani.

Päivän automuistutus

Päivän autoa toivottaisiin myös nähtäväksi. -Toivottavasti löytyy vaan joku ei liekehtivä malli ja tietysti hieman uudempi kans. -Tai liekehtii kyllä, mutta pakoputkesta kun se pistää lusikkaa pohjaan Fast and the Furious tyyliin.

Päivän skootterimuistutus


Päivän skootteria taas kaivattaisiin. -Minkäs mallisia skoottereita Tontsalta löytyy kuvakokoelmistaan? -Olisi kiva nähdä

Päivän "ashamed" miesmuistutus


Samalla muistutan Tontsaa päivän miehestä kun pahoittelen typeriä testejäni. Puhelimitse saatiin kyllä jo selvitettyä ja sovittua asiat, mutta pahoittelen nyt vielä kerran ja toivon että päivän mies pystyy antamaan anteeksi.

Toinen vaihtoehto, pilallako...?


Joo siinä ja siinä huvittaako edes koko vaihtoehto, vaikka testi olikin, joka khyllä ehkä pahempi, turhasta nyt joutunut "raivoamaan" huoh |O... Varsinkin kun mahdollisen ratkasun löysin ja paha mieli jo tuli (ennen testejäs...) ku mun takia "joudut" siirtää, eli testis KUSI ja PAHASTI :|... No mutta, toinen vaihtoehto siis on :), mutta "tutkimista" se vaatii joten vielä ei voi sanoa mitään (paitsi että mahdollisuus on, jos nyt enään edes huvittaa :|...), eli saatoit nyt ite mokata matkas pa5koine testeines :|, huoh |O...

Rauhoitutaanpa eka...




Joo. Tää mun "kosto" oli nyt vaan niinku ihan pelkkä testi, että miltä susta tuntuu ku mä meen ilmoittamaan ettei mua huvita järjestää leffailtoja. -Pahaltahan se mahtoi tuntua ku noin siitä suutuit, mutta yhtä pahalta ja mälsältä tuntuu musta siirtää matkaa, jota olin niin toivonut tälle kesälle.

Nakkis ottaa kantaa

Niin. Tontsahan voi sitten raahata ne kotiteatterinsa ja jättitelkkarit mun kotiin ja osoittaa, että sen hankinnat ja unelmat toteutui, joiden takia mun unelmat lykkääntyi vuodella. -Jeps jeps.

Täähän levii jo ihan käsistä :x?!?!?


Vai että kostamaan jo ruvetaan TOD lapsellisesti vaikka vielä on/tuli mahdollisuus matkaan ;)... :), HUUUUUUUuuuuuuuuuuuuuoh |O... Joo eli yksi mahdollisuus tosiaan tuli matkaan pääsyyn :), mutta nyt meni khyllä TÄYSIN into siitä :|, jotain kostoa :x, HUUUUUUUuuuuuuuuuuoh |O?!?!? No mutta aion vielä "tutkia" tota toista vaihtoehtoa "parempana" miehenä B), vaikka pitäisi khyllä TOD hylätä se kosto yrityksen/toteutuksen takia |O, TOD |O!


PS.Ja tein sitten vielä ketjun tämän "pohjalta", ilman hymiötä :o :o :o... :x... :'( :'( :'( ... :D?!?!?


V|ttu mikä lapsi :x, GROW UPP :|, HUUUUUUUuuuuuuuuoh |O...

Typymuistutus

Onko se nyt sitten Tontsan vuoro vanhan järjestyksen mukaan vai onko se minun vuoro?

Nyt mun vuoro olla tylsä peelo


Niin. -Tulis sit talo tyhjäksi muutamasi viikoksi ku muu porukka lähtee matkoille siinä kesäkuun puolella. Tulis oiva tilaisuus järjestää leffailtaa jne. -Mutta eipä nyt huvita järjestellä. -Grillibileet voin -ja aionkin järjestää, mutta ne on sit ihan kunnon bileet. Tai no leffojen katselu on mahdollista, mutta ei niin huippu laitteilla. -Mun huoneeseen ei mahdu mitkään kotiteatterilaitteita enkä ole raahaamassa tilaa -ja olohuoneessa ei nyt muutenkaan tuu tilaisuutta katsella leffaa ku muut vieraat keskustelee siel keskenään. -Ja bileiden jälkeenkään ei onnistu ku haluun joskus nukkumaanki. -Turha ruveta sit taivuttelemaan.