keskiviikko 13. kesäkuuta 2007

Nukkumaan joo...


Jeps. Sitä vois mennä nukkumaan -ihan sänkyyn eikä nukahtaa tähän tietsikan ääreen niin kuin kuvan hemmo. Huomenna sitten tekstiviestiä bileistä kaikille ketä aijon kutsua, eli hmm... -monelle. Mutta nyt sitten vain nukkumaan ja se on hyvää yötä ja MO!

Ei sovi unohtaa muuta kesä "sälää" <3... B)... :'(... :D!


Siinäpä ne kuvassa =), eli tosiaan Linnanmäki, Suomenlinna ja mökki B), ei sovi unohtaa niitä LOiSTavuuksia myöskään B)... :'(... :D! Eli koskas sitten nämäkin :x... :/... :'(... :p... :D...?


PS.Siirrän ite huomenna Bloggeriin...

Edit. Done B)... :D!


Much to do =)... B), but too little time :/... :'(... :D?!?!?
---------------

M: Heinä ja/tai elokuussa ;)... :). Noi mun listaamathan on ne erinäisistä syistä kiireisimmät. Niin eikä sovi unohtaa The Simpsons Movieta =)! Niin ja eikös tänä kesänä vois joko mennä vaihteeks Särkänniemeen tai jopa molempiin :o... =)! Jos vaan yhteen niin vaihtelun takia Särkkikseeeeeeeeen (:D) =)!

Shiraz said...
No voishan sinnekkin tietenkin =), mutta atuo vaan on PAKOllinen (:D) :/... :'(... :D, mutta eiköhän sen nyt päiväksi saa :)...

M: Expertin sanoin: Kyllä onnistuu B)... ajoissa vaan "varaan" niin kyllä lähtee (:D) =)!

Ruksatkaa 22. päivä kalenteristanne


Grillibileiden ajankohta on vahvistettu ja se on 22.6. perjantaina. Katsoin sen yhdessä vanhempieni kanssa parhaaksi päiväksi pitää bileet. Lähetän viellä erikseen tekstiviestinä kutsut. -Eli 22. päivä siis -party at our house -aika monelta, tulee tekstarissa.

Kesäkuun suunnitelmia


Kesäkuussa olisi vielä tarkoitus ehtiä paljon kaikennäköistä:
- Käydä katsomassa Die Hard 4.0 30.6.
- Käydä Hulkin bileissä
- Pitää Hulkilla leffailta
- Pitää Tontsalla kolkkipeli-ilta

Tässä kuussa kun on enää 3 viikonloppua jäljellä ja Hulkin sanojen mukaan hänen vanhmepansa ovat poissa kesäkuun lopulla (bileet ja leffailta), niin jotkut ylläolevista pitää kyllä tehdä samana viikoloppuna. Varsinkin kun mä en välttämättä haluis joka viikoloppu jotain noista tehä kun just alotin kesätyöt eli vapaa-aika puolittui :/. Eli mihis aikaan vanhempas olikaan poissa ja millon olit ajatellu ne bilees järkätä? 22.6. eli Juhannusaattohan on vapaapäivä :), jonka vois jotenkin hyödyntää. Tosin sillon varmaan monet on festareilla tms. :/.

Jos Hulkin vanhemmat ovat jo siellä ulkomailla, niin mun ehdotus ois tällanen:
- Pidetään Hulkilla leffailta melko aikasin ens lauantaina ja sitten leffan ja ehkä pienen blogailun jälkeen lähetään Tontsalle kolkkipeli-iltaan :)
- 22.-24.6. "vapaa" viikoloppu :)
- Käydään kattomassa Die Hard 30.6. ja mennään sieltä Hulkin bileisiin :).

Joka tapauksessa mä haluisin jonkun noista tapahtuvan tänä lauantaina, jotta voin välttyä yheltä tylsähköltä nakilta B)!

Ja jos Hulkin vanhemmat ei ens la oo poissa, niin sitten pitäis joko unohtaa leffailta tai yhdistää se jotenkin (mahdolliseen) bileviikonloppuun (29.6-1.7.).

Päivän typy


Sehän on levittämässä jalkojaan lähetyssaarnaaja-asentoon ja odottaa meitsin tulevan päälle. Well here I come. Both ways like Tontsa did yesterday.

Typyn jälkeen pienelle Helsinki City sightseeingille

Ei kyl tollasella bussilla, vaikka olishan se periaatteessa ihan kiva, mutta meitsi tekee omat sightseeingit jalan. Se on ilmaista ja voi kiertää paikoissa mihin bussilla ei pääse. Bussissa vois tosin vain istua rauhassa ja nauttia kaupungin nähtävyyksistä, mutta se maksaminen siitä häiritsee. -Nojoo, mutta seuraavaksi päivän typy ja sitten tosiaan stadiin pyörimään.

Lupaukseni pitää


Jeps. Lupaukseni on yhtä pitävä kuin kassakaappi. Siis että tästä päivästä lähtien en pistä enää yhtäkään muistutusta. Aluks niitä oli ihan hauska pistää, mutta nyt teen sen viellä kerran selväksi, että olen jo hieman alkanut kyllästyä niiden pistämiseen. Eikä Snorlaxilla ole mitään tekemistä asian kanssa. -Tai no ehkä pieni osa, mutta suurimmaksi osaksi lopetan sen takia, etten kertakaikkiaan enää jaksa pistää niitä. -Eiköhän se nyt tullut selväksi?
...

Kertaus on opintojen äiti.