keskiviikko 7. helmikuuta 2007

:D:D:D *REPES* :D:D:D


Ei v|ttu ku repesin Tontsan päivän mies kuvalle. -Just hyvä ilme Tontsalla. Meinasin oikeesti haljeta :D.

...

Huomen on jo torstai :o. -Että viikot kuluukin nopeaan. Kohta taas on viikonloppu, sit pääsee taas relaamaan. Toisaalta, en arkenakaan koulun jälkeen muuta ku relaa, mut viikonloppuna pääsee relaa kunnolla.

...

Ei muuta ku nuQmaa.

Keskiviikon typy!


Siinä on päivän typy ja samalla myös päivän auto B)! Kyl TOD kelpaisi kyyti kummalta tahansa =)! Paras mahdollinen skenaario olisi kyyti molemmilta yhtä aikaa =)... :P... :D!

Vai että aiheena hirviöt?


No meitsihän pistää -kiitos Tontsan ehdotuksen, vieläkin pahasti kesken olevan Lordi vs Ghostbusters sarjiksen kansilehden kisaan yhdeksi ehdokkaaksi. Kuvan nimi on yllätys yllätys "Lordi vs Ghostbusters". -Säästyin tosin aika helpolla nyt ku tarvitsi vain poimia toi vanhoista blogauksista ja siihen ei menny ku hujaus.

Kuvakisan uusi aihe =)!


Joo hirviöt se sitten on :), ei muuta kun kynä sauhuamaan <3... =)... B)... :D! Se Lordi sarjakuvahan voisi olla hyvä =), mutta mikä sivu :/, vai kaikki :x... <3... :D! No mieti sitä ite tarkemmin :), niin ja voihan Matskukin jonku väsätä jos tulee mieleen ;), mutta tänne sit vaan ajoissa sanomaan ettei Hulk tee turhaan toista :/... :'(... :D!

PS.Eikä sovi unohtaa että Tilt ohjelma jatkuu tänään <3... =)!


Hirviöt, HMMMMMmmmmmmmmm...

Päivän automuistutus

KomeaH Rolls Royce koreilee päivän automuistutuksessa. Luultavasti taas aivan turhaan, mutta onpa sentään hiano auto saatu blogiin.

Päivän miesmuistutus

ZZ-Top esitti äsken LOiSTavan kappaleensa Pincushion ja nyt he tarjoutuivat päivän miesmuistutustilaisuuteen muistuttamaan Tontsaa päivän miehestä ja tämän parrankasvuvaiheista.

Päivän kappaleen sanoitukset


Pincushion

I been stuck, so I asked her why
She gave me acupuncture as her alibi
Shook my soul, and stole my dough
Left my condition down a deep dark hole
I’m a pincushion, gotta face the facts
I’m just a pincushion, do everything she ask
I get nailed every now and then
I get my mojo working but I’m pinned again
I’m a pincushion, gotta face the facts
I’m just a pincushion, do everything she asks
I’m getting pricked around and puncture’d
I let my ya ya down, I got penetrated
I’m a pincushion, gotta face the facts
I’m just a pincushion, do everything she asks
I’m a pincushion, gotta face the facts
I’m just a pincushion, do everything she asks

...


Typymuistutus

Minkäslaisia kuvia Matskulta löytyy. Sehän on tosiaan Matskun vuoro tänään pistää päivän typy ja Matskulta kuulemma löytyy jos mitäkin K-18 matskua kansioistaan. Mitä nyt oon kuullu mainintoja Tontsalta ja Matskulta itseltään, että filet olis täynnä eri typykuvia. -No onhan se periaatteessa ihan hyvä, eipä tartte etsiä typykuvia kaiken maailman hakusanoilla Googlesta vähän niinku minä teen.