keskiviikko 19. syyskuuta 2007

Keskiviikon typy!


Joo siinäpä se on himokkaana =), eli ei muuta kun B)..., ottamaan selvää sen ajatuksista :x, koska parempaa kuvaa ei ole :'(, joopS :p... :D! No sehän haluaa ilmiselvästi raakaa villlieläin seksiä (:p... :D) takaatapäin makuuhuoneessa =), FUCK YEAH B), joten ei muuta kun... No tässä extra kuva kiitos Matskun joka kerto nimen =), tai että se lukee tossa kuvassa :ashamed:... :'(, joopS :p... :D!


...raakailemaan villieläimen tavoin =), FUCK YEAH B), EHEHEHEEEeeeee :D

Koulun kellot kaa-jah-taaaa... -FUCK YEAH B) !!

Aivan niin. Koulu on taas minun osaltani päättynyt tältä päivältä ja on aika palata taas kotiin (uuteen) laiskottelemaan telkun ääreen. -Tai siis leffojen, telkkuhan ei toiminut. -Mutta se on sit tältä päivältä MO ja huomiseen.

"Hulk: Khyl mä 11 euroa voin lipusta ;)"


Tosiaan, ei mua haittaa maksaa 11 euroa lipusta. Ihan hyvin voin maksaa ;)...:). -Ööh. Mitäs tähän muuta viel :/. -No eipä oikein muuta. Joops.
...

11€ -kuva (:/...:D)

Leivontaa kuvattiin


Tänään tuli joku kuvaajahemmo tekemään jotain lyhkästä pätkää nettiin katsottavaksi ku me leivotaan. Ja meitsi tietysti onnistu blewaamaan kameran edessä :ashamed:...:D. -No ei ees tullu filmille, mutta onnistuin tiputtamaan munkkitaikinat lattialle pistäessäni niitä levyssä pinnaan odottamaan. -Aikasemminki on käyny siten, että oon tiputtanu taikinat -v|ttu mä oon kömpelö. Ihan hävettää :ashamed:...:/. -Juups, ei täs muuta. Takas vaan tunnille.