sunnuntai 15. lokakuuta 2023

Päivän "Xavier 7/7" kuva


Viimeistä viedään, ja ehkä parasta 😍😎😋😁 Tai en nyt tiedä, oliko tämä paras - ei välttämättä (ja riippuu tietenkin keneltä kysyy?!), mutta yksi parhaista ainakin 😊 Niin mitä mä blogasin, khyllähän netti on pullollaan vaikka kuinka hyviä - niin näitä "Xavier" kuvia, kuten tietenkin myös muita(kin) kuvia...

Päivän "Xavier 1/7" kuva

Päivän "Xavier 2/7" kuva

Päivän "Xavier 3/7" kuva

Päivän "Xavier 4/7" kuva

Päivän "Xavier 5/7" kuva

Päivän "Xavier 6/7" kuva


Mutta ihan kiva putki oli, ei siinä mitään :) :P Pitää khyllä useammin(kin) näitä tehdä :saint: Ei muuta kun uutta viikkoa kohti, tämä päätti tämän viikon...

Päivän "2/2" jälkiruoka (by Tontsa)

Eipä riittänyt Finnkinon herQt, joten oli pamautettava vielä illalla loput kakut - kahvin kera 😎🍰☕😋

Ja khyllä, jotku varmaan tunnistaa kuvasta - Frendejä rupesin T.A.A.S. katsomaan?! 😨😨 No tämä on vaan satunnaista, en katso joka jaksoa järjestyksessä...

Keskiviikko 13. syyskuuta - Päivän ällöttävä kuva/tapahtuma

"Voiko Frendeistä edes saada yliannostusta? - no khyllä voi... Nyt tuli raja vastaan, enään en katso "TV:n tahtiin" alusta loppuun, vuoden pari tauko on nyt paikallaan..."

Pitää varmaan perua puheet, ehkä Frendeistä ei voi sitten(kään) saada yliannostusta?! 😵😖😍😋😁


On khyllä hupaisa sarja, varsinkin nämä ekat TOD LOiSTavan KULTAISET kaudet *SYDÄN* Niitä uusimpia en khyllä katso, ne pursuaa jo korvista.. Nytkin, tai viimeksi - aloitin vasta niistä vähän uudemmista katsomaan, nämä vanhemmat on siis pikkaisen pimennossa. Tosiaan vain "pikkaisen", on nämä khyllä jo niin monta kertaa katsottu läpi, että...

Päivän elokuva + trailer + poster

No olipa 'meh bizmo elokuva!? 😡😖😓😋😁 Pitää kaivaa Hulkin mielipide esille, ennenQ pamautan oman... Ai Hulk ei kertonut(kaan) mitään itse elokuvasta, sanoi vaan menevänsä katsomaan sitä 😵😓😋😂 Noh, tuskin hän(kään) ei tästä hirveästi tykännyt - mä en ainakaan 😡😡

The Exorcist: Believer (2023)

🌟🌟🌟

Tämä oli naurettava alusta loppuun, varsinkin loppu! 😡 Tai khyllä tämä eteni ihan hyvin, ja oli hiAnoja kohtauksia, eikä loppu nyt ihan surkea ollut (mitä nyt edes hädin tuskin muistan sitä enään...)! Mutta typeryyksiä satoi joka suunnasta. Esim. miten noi kakarat pääsi pois sairaalasta?! Tai sitten nukahdin, ja missasin sen. No en khyl, hereillä ihme ja kumma pysyin - vaikka leffa oli ihan p@ska! 😡

Luulisi että ne olisi johonkin 'vankilaan' joutunut, tai semmoiseen paikkaan mistä ei ole mitään asiaa päästä pois. Mutta ilmeisesti ne vaan käveli sieltä pois, tai vanhemmat vei ne pois sieltä - huoh!? 😑 Josta päästään loppuun, kaikki ne (vanhemmat, ja papit yms shitit...) oli tehny jonku ansan noille lapsille. Tosiaan 'kaikki', aika naurettavan näköistä oli - että hirveä määrä oli lössiä "manaamassa" (tai mitä lie paholaista 'taikomassa' pois) pallopäitä(istä). Ja sitten ne vaan hoki samaa p@skaa mantraansa ("jesus saves", yms shittiä...)! No joo, ne oli niitten lapsia, mutta jotenkin ihan älytöntä että siellä oli tusina ihmistä - pelkkä pappi olisi riittänyt. NiinQ muissa leffoissa, tai että pappi/papit taistelee keskenään sen kanssa (en nyt muista paljoa toisista "Manaaja" leffoista, en edes ekasta - pitäisi uudestaan katsoa. Sen ainakin muistan/tiedän, että ne on paljon parempia kun tämä ripuli-kasa 😡😡)!

Ja sitten ne oli raahanneet jotku sydänmonitorit sinne?! 😑 Ja ne pysyi ehjänä, vaikka sälää lensi joka suuntaan... Ja ihan liian vähän kuoli ihmisiä. No joo, noi "manatut" on aika tyhmiä - tai ne ei kai(?) tosissaan yritä tappaa ketään... Tai niin olen ainakin ymmärtänyt, vähän niinQ zombieita. No zombit khyllä yrittää tappaa, tai saada syötävää - mutta ne on tyhmiä kun saappaat. Toki joissain elokuvissa ne on olleet 'viisaampia' - ja jopa juosseet... En nyt muista leffan nimeä (vai oliko se joku "28 päivää myöhemmin"...)! Ihan naurettava elokuva, ihan vaan näiden kahden 'typeryyden' (sairaalasta/tutkimuksista 'helposti' pois pääsy ja tusina ihmistä 'lopputaistelussa') takia, vaikka... No oli tämä muutenkin ihan sysi-p@ska, en suosittele tätä kenellekään - vaikka kuinka "manaaja-fani" olisi.

Kai pitää traileri katsoa, vaikka en haluaisi millään tavalla palata tän travesty elokuvan pariin... 😑

Edit. Laskin arvosanaa (tasan kolmeen...), pitäisi khyllä enemmän(kin) 😡😑 Mutta oli tämä omalla tavallaan 'viihdyttävä'. Vai oliko tämä vaan niin tuskaa - että se tuntui 'hyvältä'..?! 😖 Noh, sitten kun/jos tämän arvostelen - niin veikkaan että pisteet laskee lisää...

Ei huh-huh, mitä vanmaista paskaa..!? :| O Jostain luin (nopeasti, koska aihe ei kiinnostanut p*lun vertaa...), että miten voi näin pahasti ryssiä "manaaja-elokuvan"? No samaa ihmettelen minäkin, vaikka odotukset oli aika alhaalla - niin khyllä tämä alitti ne reilusti!? :| |O No joo, annoin 3+/5 pistettä - mutta on se khyllä aika helvetin surkea arvosana. Varsinkin tämmöiselle elokuvalle, minkä pitäisi olla ihan helppo tehdä hyvää/jotenkuten katsottavaa. Mutta ohjaaja ryssi ihan täydellisesti (en jaksa edes selvittää, kuka tämän haisevan-pinon ohjasi...)! Välttäkää tätä elokuvaa, tämä ei ole edes niin huono - että kääntyisi hauskaksi, tämä on vaan piinaavan-raivostuttavan-myötähäpeän-paska elokuva!? :| |O

Päivän "1/2" jälkiruoka (by Tontsa)

Tulipa sitten käytyä leffassa, Hulkin tapaan 😇😋 Mutta sen sijaan, että oltaisiin yhdessä menty sama leffa katsomaan - niin mentiin(kin) sitten erikseen 😓😋😁 Mutta vahingossa, ei tiedetty että kumpikin menee leffaan - silloin olisi voinut sopia saman leffan 😊 Mutta oli khyllä yksi henkilö seuranani, mutta... No ehkä hänelle(kin) olisi kelvannut Saw X (2023) 😎 Itseäni ainakin kiinnostaa toi(kin), mutta ei ehkä leffateatteriin asti - vaikka Hulk sitä kehui(kin...)!


Minkä sitten menin itse katsomaan? Noh, se selviää seuraavassa blogauksessa... :) En puhunut herQista mitään :x No ei kai niistä sanottavaa ole, ne kun on aika 'perus' - ja ne on olleet täällä esillä aikasemmin(kin...)! Nachot tosiaan, Colan kera - sekä irtokarkkien, khyllä kelpas =) TOD..!! B)

Päivän ruoka (by Tontsa)

Jahas, se on taas mäkkiin 😳 Kai se, kun kerran tekee - niin sitten tekee useamminkin, tjs shittiä... 😇😋😁 Kai pitää oikein listata, vaikka ei niitä nyt niin paljoa ole...

Tiistai 10. lokakuuta - Päivän ruoka (by Tontsa)

Torstai 12. lokakuuta - Päivän ruoka

Tämä oli siis jo kolmas, tässä kuussa...


Nyt ehkä riittää joksikin aikaa, vaikka... No varmaksi en sitä sano, ei mäkki nimittäin mikään huono paikka ole. Tosiaan ranskalaiset, mäkissä ne on parhaat - ainakin näistä 'halvoista' paikoista. Niin, QP aterian otin - eli Quarter Pounder :) Se on khyllä hyvä, yksi parhaista =)

Päivän kuva

Facebookissa tulee kyllä hyviä kuvia vastaan - nytkin tuli tämmönen hauska kuva😁.

Päivän toinen leffa

Pistetäänpä ensimaisteluun tämä eilen Filmihullusta ostamani komedia - No Hard Feelings. Eipä kait sitten muuta kuin leffaa pyörimään. 

Päivän leffa + poster

Tulipa käytyä katsomassa se uusi Saw X elokuva ja kylläpä pääsi yllättämään. Oli nimittäin lähellä ykkösleffan on tasoa hyvyydellään. Tätähän voisi jopa suositella muille MatoApinan jäsenille. Ehdottomasti ⭐️⭐️⭐️⭐️ ja puol.

Päivän jälkiruoka + juoma

Jälkiruokakin tuli syötyä siellä Itsudemossa ja siinä näkyykin mitä kaikkea tuli otettua. Juomana oli ihan perus Pepsi.

Päivän ruoka

Kävin tänään leffassa ja otin leffaevääksi Tennarin herkkuvalikoimasta 5 kpl Southern strips kanafileeitä ranskalaisilla perunoilla. Lisukkeena otin Chili cheese nuggetteja ja dippinä toimi juustokastike.
Leffan jälkeen kävin syömässä Kampin Itsudemo buffetissa missä aloitin tollasella pinolla herkkuja. Juoma näkyy taustalla..., mutta siitä sitten lisää omassa Hulkin blogissani.
Sitten oli sushilautasen🍣🦪🍤 vuoro ja en ihan saanut pakattua yhtä jokaista laatua. Loppui lautaselta tila kesken. Toisaalta sushi on kyllä niin täyttävää että toi satsi riitti mainiosti.

Päivän KKSA-kuva

Facebookin KKSA-ryhmässä oli paljon Teemu teemaisia pilakuvia ja meemejä joten teinpä sitten oman. Menee melkein myös päivän puujalka blogauksesta..., mutta tosiaan vaan melkein.

R.I.P. Piper Laurie (1932-2023)

Suru-uutisia elokuvamaailmasta. Elokuvasta The Faculty - Kauhun oppitunnit tuttu näyttelijä Piper Laurie on kuollut. Kepeät mullat ja lepää rauhassa Piper Laurie🌺.

Happy Birthday following actors and one director

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät ja yksi ohjaaja. Elokuvista Cicago..., The Forgotten ja 300 tuttu Dominic West täyttää tänään 54-vuotta. Elokuvien Welcome to the Dollhouse..., Onni ja Wiener-Dog ohjaaja Todd Solondz täyttää tänään 64-vuotta. Elokuvista Mr. Magoo ja Scream 3 tuttu Matt Keeslar täyttää tänään 51-vuotta. Elokuvista The Nutty Professor ja 10 Things I Hate About You tuttu Larry Miller täyttää tänään tasavuosia eli 70-vuotta. Sitten vielä elokuvista The Fast and the Furious..., Training Day ja Street Kings tuttu Noel Gugliemi täyttää tänään täyttää tänään 53-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎁🎈🥳 ja Happy Birthday 🎂🎁🎈🥳 kaikille päivänsankareille.