maanantai 28. helmikuuta 2011

Tom Hooper, paras ohjaus: -The King's Speech

Parhaan ohjaajan pystin vei kotiinsa brittiohjaaja -Tom Hooper. -Onnittelut ensimmäisestä ehdokkuudesta ja siitä saadusta voitosta.

Natalie Portman, paras naispääosa: -Black Sawan

Parhaan naispääosan Oscarin vei itselleen näyttelijätär -Natalie Portman. -Onnittelut toisesta ehdokkuudesta ja siitä saadusta voitosta.

Melissa Leo, paras naissivuosa: -The Fighter

Parhaan naissivuosan Oscarin pokasi näyttelijätär Melissa Leo. -Onnittelut toisesta ehdokkuudesta ja siitä saadusta voitosta.

Colin Firth, paras miespääosa: -The King's Speech

Parhaan miespääosa pystin vei itselleen -myöskin brittinäyttelijä -mm. Bridget Jones elokuvista tuttu näyttelijä -Colin Firth. -Onnittelut toisesta ehdokkuudesta ja siitä saadusta voitosta.

Christian Bale, paras miessivuosa: -The Fighter

Parhaan miessivuosan Oscarin pokasi itselleen yön ritarina paremmin tunnettu brittinäyttelijä -Christian Bale. -Onnittelut ensimmäisestä ehdokkuudesta ja siitä saadusta voitosta.

And the Oscar goes to...

Voittajat ovat jo tiedossani..., mutta blogaisempa ne silti vasta illempana paremmalla ajalla. -Nyt tulisi vain kiirus kun on tässä päivällä muuta ohjelmaa jne.. -"Voittajat ovat jo tiedossani" -ja kyllä varmaan monen muunkin..., mutta haluampa nyt kuitenkin julkistaa voittajat erikseen täällä MatoApinassa. -Illempana päivällä sitten.

JIM: South Park

Mitäs hauskaa illan South Parkissa tänään olisi luvassa =)...:saint:...:)...?
...
Painu helvettiin, valas!. Stan järkyttyy siitä, että japanilaiset teurastavat valaita ja delfiinejä, ja liittyy "Whale Wars" -ohjelman ekosotureihin. Hän ottaa käyttöön kovat otteet japanilaiskalastajia vastaan, ja ohjelman katsojaluvut alkavat nousta kohisten. Amerikkalainen sarja. 13. tuotantokausi. 
...
Mainostin jo jaksoa myös Facebookissa -ja kuten sielä jo totesin: -"Just kova jakso". -Elikkä innolla odottelen illan jaksoa =)...:)...