tiistai 8. joulukuuta 2009

Rosie O' Donnell as (Female) Boomer

Eilen unohtui kokonaan L4D 2 pääzombieiden näyttelijöistä tehdä -naispuolinen Boomer..., josta Matskukin huomautti kommenteissa. -No nytpä sitten tuli sekin tehtyä -ja alhaalla tulos.

Rosie O' Donnell..., tuttu mm. elokuvasta -The Flintstones -eipä ole neitiä sitten edellämainitun elokuvan valkokankaalla nähty. -Täten voisikin hän tehdä mainion comebackin L4D 2:sen naispuolisena Boomerina. -Noniin -nyt sekin tuli käsiteltyä.

Typyluukku 7 olisi ollut muokattuna..., no mutta -sama se..

Hittolainen. -Eipä kait sitten kannata etukäteen muokkailla julisteita. -Muokkasin 5. päivä 7-luukun valmiiksi jolloin oli se unohdus -ja olin siinä oletuksessa että Tontsa blogaa ne tuplat -typyt 5 -ja 6.., Matskun blogaistessa silloin viimeksi typyluukun nro 3. -Ja siksi täten laskeskelin että seuraava oma vuoroni olisi sitten 7. päivä..., mutta Tontsa nyt sitten kerkesikin ottaa sen päivän. -Olisin toki voinut ilmoittaa asiasta aikaisemmin..., että minulla olisi ollut 7-luukku muokattuna..., mutta nyt ei voi sitten enää mitään. -Tontsa tarjoutui korjaamaan muokkaamani 7-luukun sille päivälle kun on minun seuraava vuoroni -minulta mennessä energia täysin sen asian tekemiseen.

Typyjoulukalenterin 8. luukku

Mitäs 8. luukun alta paljastuu...? -Tuli tässä muuten tähän typykalenteriin liittyvä asia mieleen josta vois blogaista erikseen. -Mutta siihen 8 luukkuun ja sen yllätykseen.

Hmm.. -Sininen tausta -tumma tyttö. --Miten yhtäkkiä alkoi tehdä mieli Fazerin sinistä :D...:p...??

The Simpsons

No nyt Frendit jäi kokonaan blogaamatta tänään..., mutta no -sama se. -Mutta mitäs Simpsoneissa..., jotka nekin kohta ihan lopuillaan...?
...
Simpsoneiden sivuraiteilla. Amerikkalainen piirrossarja. Kuuluisan filmitähden Troy McCluren viiltävän jännittävä katsaus Simpson-sarjan mahdollisuuksiin.
...
No jippii.

Joulukalenterin luukku 8 auki

Joulukalenterin luukku 8 auki