perjantai 1. helmikuuta 2008

Sweet Dreams

Jeps jeps. Vaikka nyt onkin viikonloppu =) -FUCK YEAH B), niin silti vois mennä nyt nukkumaan -ei nyt mihinkään aamuyöhön viitti kuiteskaan valvoa. -Eli nyt sitten toivottelen vain sweet dreams vaan kaikille -ja vanhaan perinteiseen tapaani -hyvää yötä ja MO!

Päivän kuva

HEH :D!! -Hoituuhan se tupakan sytytys noinkin. -Joops. Ja mitäs muuta lisäis tähän :|...:/ <---(meni sanattomaks)? -Ööh...
-Se näiden "päivän kuvien" huono puoli on, että tekstiä ei tahdo saada paljoa irti kuvasta.

It's ready <3, vai onko :/... :'(... :p... :D?


Joo nyt on labelit käännetty =), kuten pitääkin :saint:... :p... :D, mutta yks "epäselvä" juttu on vaan vielä :/... :'(... :p... :D! No kuvahan sen kertoo :), eli ois khyllä kiva saada toi *mikälieviikon* (:p... :D) typy erilleen tosta "blogausten aiheet" shitistä (:p... :D), mielellään tohon typykysymyksen alle =), mutta, noh, aika karsealta khyllä näytti kun tein sille oman tommosen "linkkilistan" :/, varsinkin kun "otsikko" ja "linkin nimi" oli lähes samoja |O, tai ite ainakaan keksiny niille järkeviä "nimiä" erottumaan toisistaan :'(... Eli pidetäänkö me toi *mikälieviikon* typy käännetty labeli vaan tossa :)... :/... :'(, vai yritetäänkö me keksiä sille joku järkevä paikka/järkevät nimet "otsikolle" ja "linkin nimelle" :saint:...?

It's done :), or is it :'(... -kuva!


No khyllähän me viisaina poikina/TOSI miehinä (:p... :D) keksitään jotain
=), FUCK YEAH B), kait :/, kattoo :saint:, joopS :p... :D!

Perjantain typy!

No mikäs nyt on kun on kolme headshottia (:P... :D) samasta typystä kolmella eri ilmeellä? No typyhän on viettelys hommassaan niin ammattilainen, että osaa pelkillä ilmeillä ilmaista minkälaista kyytiä haluaa B)... =)... :o!
No selvästikin ensin vedessä kunnon wet & wild touhut =)...

...sitten kiviä vasten rough & rugged B)...

...ja lopuksi rannalla deep & doggystyle :o... no kyllä TOD kelpaa =), FUCK HELL YEAH :D!