torstai 26. marraskuuta 2009

Huomisen otsikoita

Eipä ole tätäkään blogausta pitkään aikaan tullut blogaistua -tämä taisi Tiltin aikoihin ihan päivittäinen blogaus yhdessä vaiheessa. -Muistaakseni ainakin. -Sen ainakin muistan..., että useaan kertaan kuitenkin tuli blogattua seuraavan päivän otsikot. -Nyt sitten taas heittää sen blogauksen kehiin ja katsoa mitä huomiseksi olisi luvassa.
...



-F.r.i.e.n.d.s.

-The Simpsons
-Perjantain ensi-illat

Takuulla tulee enemmänkin blogauksia sitten päivän myötä..., mutta tuossa nyt ne varmat blogaukset jotka sitten huomenissa luvassa. -Hjoops.

Matsku edit: No niipä tulee :p. Kuten kommentissa sanoin, varaan itelleni päivän makeen kuvan ja päivän videon. Eli 2 otsikkoa lisää:

-Päivän makee(t) kuva(t)
-Päivän video

Päivän kuva

No voi LOL..!! -Vähänkö oon pro leffatietäjä B)...:saint:...:).. -Tein Facebookissa Twilight leffaan liittyvän testin -kuinka paljon tiedän elokuvasta -ja pamautin kaikki oikein vaikka en ole edes nähnyt leffaa saati ottanut ylipäänsä mitään selvää leffasta ja sen hahmoista. -Siteerataanpas tähän alas vielä testin vastauksena ollut kommentti.
...

-"Tiedät aivan kaiken Twilightistä! ystäväsi eivät aina jaksa sinua sillä et paljon muusta puhukkaan, osaat jo kaikki vuorosanatkin ulkoa. Pitäisiköhän jo rajoittaa vähän?"

-Damn Im good..., kuten totesin julkaistuani visailun tuloksen profiiliini Facebookissa.

The Simpsons

Entäpä illan Simpsoneissa -mitäs tälläkertaa Sringfieldin asukkailla on tarjottavanaan...?
...
Mallivanki vapaalla. Amerikkalainen piirrossarja. Springfieldin kuuluisin vanki Bob on siistinyt tapojaan, ja Bartin kauhuksi hänet kokeeksi vapautetaan.
...
Awsum -kuulostaa myöskin hyvin hauskalta. Odotan tätä kans suurella innolla.

2x F.r.i.e.n.d.s.

Mitäs illan ekassa Frendit jaksossa tänään olisi luvassa...?
...
Chandlerin isä. Monica loukkaantuu verisesti Rossille, joka ei anna hänen koeajaa Monican Porschea. Chandler ei ole kutsunut isäänsä häihinsä, ja Monica pakottaa sulhasensa menemään Las Vegasiin, missä herra Charles Bing esiintyy yökerholaulajattarena.
...
Wow..., kuulostaa tosi kivalta. -Entäpä toinen illan jakso -kuulostaako se yhtä kivalta...?

Monican ja Chandlerin häät, osa 1/2. Monican häät on niin valtava tapahtuma, että niitä on pakko harjoitella. Chandlerin pinna kiristyy kiristymistään. - Vieralijoina Gary Oldman, Kathleen Turner, Elliott Gould ja Morgan Fairchild.
...
Hyvä näyttelijä ainakin vierailevana tähtenä (tummennettu nimi).. -Kyllä innolla odotan molempia illan jaksoja.

Päivän makee(t) kuva(t) B)!


Jooh :p, sama tyyppi pääsee taas parrasvaloihin kuten Hulkin pari päivää sitten olleessa hyvänyön blogauksessa :)! Joo tosiaan on tullu chatattua kyseinen tyypin kanssa tässä jonku aikaa :), ja, noh, no blogeista sitten alettiin keskustelee ja, no ylhäällä (ja alhaalla) on tulos =), kyseinen henkilö perusti oman blogin meidän innoittamana :), ou yeah :D!


Joo ihan "kiva" toinen blogaus :), jopa niin kiva että se pääsee päivän makeaksi kuvaksi tänne =) (edellisen lisäksi :p), OU FUCKING YEAH B)! Jooh :p, eipä tässä kait sitten...


...muuta :), katotaan pääseekö "Jonyy" vielä monta kertaa vierailevaksi tähdeksi meidän blogiin :x.. =).. :o, HELL's YEA's B), joopS :p, EHHEHEEEEeeeeee :D!