torstai 7. tammikuuta 2010

The Expendables uutisia

Vai että käyny Syltylle huonosti uutuusleffansa -The Expendables kuvauksissa. -Asiasta voi lukea tarkemmin oheisista kuvista tai Iltiksen sivuilta mistä poimin uutisen. -Täällä nyt lähinnä mainostan juttua.

Kyllä TOD innolla odotan tätä elokuvaa *SYDÄN* *SYDÄN* *SYDÄN* *SYDÄN*... -Toivottavasti Syltty ei vaan tapata itseään ennen filmin valmistumista. -Antais nyt stuntmiesten tehdä hurjimmat stuntit.

Päivän pilanimi

Michael Bay on ohjannut ehkä yksiä parhaimpia poliisikaksikkoleffoja ikinä. Vuonna '95 ilmestynyt eka osa oli kova hitti -upeeta toimintaa riitti. -Sitten ilmestyi jatko-osa vuonna 2003 joka oli vielä kovempi hitti ja vielä enemmän actionia. -Sellaista joka räjäytti yleisöltä...
...

Bad Boys.................................................Päät pois

F.r.i.e.n.d.s./The Simpsons

Mitäs illan Frendeissä tänään olisi luvassa...?
...
Vauva syntyy, osa 1/2. Kun Rachel ja Ross tulevat sairaalaan, Rachel kauhistuu, kun ei saa yksityishuonetta. Chandler ja Monica päättävät hankkia lapsen heti paikalla. Rouva Geller antaa Rossille äitinsä kihlasormuksen ja pyytää tätä menemään naimisiin Rachelin kanssa.
...
Vai että ihan kaksiosainen jakso...? -Mutta entäpä illan Simpsoneissa..., mitäs niissä tänään luvassa...?

Ulvovat kilometrit. Amerikkalainen piirrossarja. Homer antaa Margelle vahingossa ostamansa auton. Istahdettuaan ratin taakse Marge lumoutuu auton kiihtyvyydestä, ja hänessä pääsee valloilleen todellinen vauhtihulluus.
...
Että sellasta. -Kivoilta kuulostavat kumpainenkin illan sarja -ja molempia odotan innolla.