tiistai 8. tammikuuta 2008

Glitter kimalteleva kissa sanoo: -"Goodnight!"


No niin. Nyt tuli illan South Parkki katsottua ja nyt onkin hyvä aika mennä nukkumaan, että sit huomenna taas jaksaa |O *huoh* koulua. -Kuvan kissa (klikattava Miniklip sellainen) on asian suhteen samaa mieltä, että *huoh* |O -koululle ja Goodnight. Eli siis hyvää yötä ja MO!

Illan South Park AllSP:stä


Illan South Parkin voisi katsoa ennalta AllSP:stä, kun itse ohjelma alkaa niin pirun myöhään ja huomenna on kuitenkin aikainen herätys -BLOODY HELL :x...:o!! -No eiku katsomaan vaan.

Huomen en kykene "panemaan" (:p...:D) typyä :'(


Huomenna en PAKOsti kerkeä pistämään päivän typyä, sillä menen koulusta suoraan Masalaan taas vaihteeksi enkä PAKOsti (:D) ehdi koulussa välitunneilla koneelle kun niin pirun lyhyitä taukoja :|...:/...:x...:$...:o <---(rupee mesoamaan). -Joten typyvuoro jää nyt jommalle kummalle teistä -varmaan Tontsalle, jos Matsku "panee" (:D) tänään.
...

"Hulk ei kykene huomenna..." -itkevä nainen -kuva

Tiistain typy!

No mikäs vajaa kuva toi nyt on :o? Ei kai typykin ole "vajaa" :x... :D! No katse elempaan kuvaan ottamaan asiasta selvää.

No mitä väliä jostain vajaudesta tai vajaasta naamasta kun on tommonen asu ja kuvakulma =)... :D! Sitäpaitsi eiköhän vajikselta saa "pesää" helpomin kun täysjärkiseltä B), EHEHEHEHEEE :D!

Päivän *puke* kuva + 4D-dokumentti

Vihainen puhelu apteekkarille, kun tämän kirjoittama ihonhoitorasva ei tehnytkään tehtäväänsä :D. -No eih, vaan kyse on..., no, alhaalla sepitys.
...
5-vuotias Novemthree on indonesialainen poika, joka kärsii suuresta kasvaimesta kasvoissaan. Dokumentissa seurataan Novemthreen elämän käännekohtaa, leikkausta, joka pelasti hänen elämänsä. Dokumentti.

(Prison Break)

Kausi 2, jakso 20/22: Panama. Mahone alkaa menettää uskoaan veljesten metsästämiseen: Michaelista ja Lincolnista ei ole nähty elonmerkkejä viikkoon. Samaan aikaan Mr. Kim painostaa agenttia yhä enemmän.
...
Missannut jo niin monta jaksoa, että taidan jättää jo taakse sitten kokonaan sarjan. -Pitäähän nyt alusta lähtien olla perillä sarjasta.

(South Park)


Kausi 1, jakso 2/13: Painonlisäys 4000. Cartman voittaa ympäristöaiheisen kirjoituskilpailun ja Kathie Lee Gifford saapuu South Parkiin luovuttamaan palkinnon. Cartman alkaa treenata tv-esiintymistään varten, mutta mikä yhdistää opettaja Garrisonia, herra Hattua ja Kathie Leetä?
...
Ihme järjestys, että nyt tulee ykköskauden toka jakso ja eilen tuli kolmas. -Mikä huomenna -viides jakso? -No tämä kuitenkin on yksiä parhaimpia taas -pitäisi melkein katsoa.