torstai 27. tammikuuta 2011

Mark Ruffalo - The Kid Are All Right

Mark Ruffalo / The Kids Are All Right

Tämä on ensimmäinen ehdokkuus herra Ruffalolle. -Hän on esiintynyt mm. sellaisissa elokuvissa kuten -Collateral, Tahraton mieli -ja Shutter Island. -Onnea Oscar jahtiin.

John Hawkes / Winter's Bone

John Hawkes / Winter's Bone

Tämä on Hawkesin ensimmäinen ehdokkuus. -Hawkes on näytellyt mm. sellaisissa elokuvissa kuten -Meren raivo, Identity -ja American Gangster. -Onnea Oscar jahtiin.

Jeremy Renner / The Town

Jeremy Renner / The Town

Tämä on Rennerin toinen ehdokkuus. Ensimmäistä kertaa hän oli ehdokkaana viime vuonna elokuvasta -The Hurt Locker -josta ei voittoa. -Onnea tämän vuotiseen Oscar jahtiin.

Geoffrey Rush / The King's Speech

Geoffrey Rush / The King's Speech

Tämä on neljäs ehdokkuus herra Rushille. -Ensimmäistä kertaa hän oli ehdolla vuonna 1997 elokuvasta -Loisto -joka toi hänelle myös voiton. -Toisen kerran hän oli ehdolla vuonna 1999 elokuvasta -Rakastunut Shakespeare -josta ei voittoa. -Kolmannen kerran ehdokkuus tuli vuonna 2001 elokuvasta -Quills -Syntiset säkeet -myöskään ei voittoa. -Onnea tämän vuotiseen Oscar jahtiin.

Christian Bale - The Fighter

Christian Bale / The Fighter

Tämä on herra Balen ensimmäinen ehdokkuus. -Herra Bale muistetaan parhaiten Batmanin roolistaan. -Balelta onkin tulossa ensi vuodelle kolmas Batman filmatisointi -kulkien nimellä -The Dark Knight Rises -Yön Ritarin paluu. -Sitä kyllä odotan TOD innolla. -Mutta ei muuta kuin -onnea Oscar jahtiin.

VÄLIVIIVA

Nyt on miessivuosakansio valmis -kohta sitten vain blogailemaan. -Mutta voisi kyllä pienoisen tauon tässä välissä pitää ennen blogailuja. -Voisipa jopa pitää sellaisen leffan mittaisen tauon.

Copy Paste kunniaan

Blogatessani Jeff Bridgesin ehdokkuus esittelyä käytin hieman Copy Pastia ja kipaisin toisessa ikkunassa kopioimassa tekstipätkiä viimevuotisesta samaisesta blogauksesta. -Kuvassa näkeekin -olen viimevuotisen blogauksen kohdalla alleviivannut kohdat jokaisen omalla värillään -ja samoilla väreillä rajannut ne kohdat mitkä löytyy tuosta uudesta blogauksesta. -Eipä tarvinnut uudestaan hirveällä vaivalla linkitellä jokaista elokuvaa. -Eikä tarvinnut kummemmin muokata tekstejä. -Senkis länttäsi ne yksi kerrallaan edellisen viereen. -Copy Paste rulez.

VÄLIVIIVA

Siinä oli kaikki miespääosa ehdokkaat. -Seuraavaksi sitten työstämään miessivuosa ehdokkaita. -Tähän väliin voisi kyllä heittää yhden toisen blogauksen -liittyen kuitenkin Oscareihin.

Jesse Eisenberg - The Social Network

Jesse Eisenberg  / The Social Network

Tämä on herra Eisenbergin ensimmäinen ehdokkuus. -Jessen muistanette kaikki varmaan zombietappoleffasta -Zombieland. -Lisäksi hän on näytellyt mm. Wes Cravenin kauhukomediassa -Cursed -ja M. Night Shyamalanin elokuvassa -Kylä. -Onnea Oscar jahtiin.

Jeff Bridges / True Grit

Jeff Bridges / True Grit

Tämä on peräti kuudes ehdokkuus herra Bridgesille. -Ensimmäistä kertaa hän oli ehdokkaana vuonna 1972 elokuvasta -The Last Picture Show -josta ei voittoa. -Seuraavan kerran hän oli ehdolla vuonna 1975 elokuvasta -Thunderbolt and Lightfoot -josta ei myöskään voittoa.-Kolmas ehdokkuus tuli vuonna 1985 elokuvasta -Starman -josta ei myöskään vielä voittoa. -Neljännen kerran hän oli ehdolla vuonna 2001 elokuvasta -The Contender -ei voittoa. -Vuonna 2010 hän oli ehdolla elokuvasta -Crazy Heart -joka toi hänelle viimein Oscarin parhaasta miespääosasta. -Onnea tämän vuotiseen -jos toinen pysti osuisi kohdalle.

Javier Bardem - Biutiful

Javier Bardem / Biutiful

Tämä on kolmas ehdokkuus herra Bardem'ille. -Ensimmäistä kertaa hän oli ehdolla vuonna 2001 elokuvasta -Ennen yötä -josta ei tullut voittoa. -Toisen kerran hän oli ehdolla vuonna 2008 elokuvasta -Menetetty maa -joka toi hänelle parhaan sivuroolin Oscarin. -Onnea tämän vuotiseen -jos osuisi toinen pysti kohdalle.

James Franco - 127 Hours

James Franco / 127 Hours

Tämä on herra Francon ensimmäinen ehdokkuus. -Franco muistetaan parhaiten Peter Parkerin kaverina -Spider-Man elokuvista. -Onnea Oscar jahtiin.

Colin Firth - The King's Speech

Colin Firth / The King's Speech

Tämä on toinen ehdokkuus herra Firth'ille. -Ensimmäistä kertaa hän oli ehdolla viime vuonna elokuvasta -A Single Man -josta ei tullut voittoa. -Onnea tämän vuotiseen Oscar-jahtiin.