perjantai 30. joulukuuta 2022

Päivän ruoka & jälkiruoka (by Tontsa)

Jahas, se on taas pizzaa 🍕😋 Mutta ei välttämättä 'vuoden viimeistä' kertaa, nimittäin... No huomenna on vielä yksi päivä jäljellä, jollon vähän veikkaan - että pizzaa olisi taas luvassa. Noh, saa nähdä...


...mutta jälkkäri on vuoden viimeinen (en laita otsikkoon, kun ei oikein 'mahdu' =/...)! Minidonitsejahan siinä on, ihan maukkaita =) Pizza oli vähän pieni, mutta/koska söin lounaan n. 15.00 aikaan - niin ajattelin, että tommonen vähän pienempi riittää (ja semmoinen kun oli listalla)! Mutta, olisi khyllä pala pari vielä mennyt, eli juuri normaalikokoinen pizza. Niin ja tossa oli vaan yksi täyte (niin valmiiden, eli; tomaattisoseen ja mozzarellan - lisäksi)! Mutta ihan maittava oli, loppunälkä sitten poistuikin noiden minidonitsien avulla :) Mutta vuoden viimeisiä siis viedään, kohta on jo vuosi 2023! B) Saadaanko niin (2023) monta blogausta - saapi nähdä :saint:

Extra jälkiruoka

REDIn Arnold'sista lähti mukaan vähän isompi setti donitseja. Noita kelpaa maiskutella illan leffojen ääressä. 

Vuoden viimeiset leffat

Huomenna tuskin tulee katsottua leffoja kun on uudenvuoden aatto ja päiväsaikaan meen jo varmaan liikenteeseen ja pyörin iltaan asti. Elikkä nyt sitten vuoden viimeiset leffat kotisohvalta katsottuna pyörimään. Ja ne saavat kunnian olla Steven Seagalin elokuvat The Keeper ja sen alta pilkottava Code of Honor

Vuoden viimeiset pyykit viimeisillä pesuaineenjämillä

Pistinpä pyykit pesuun vuoden viimeistä kertaa. 
Siinä on myös viimeiset pesuaineen rippeet.
Ei muuta kuin koneeseen. Seuraavan kerran tuleekin sitten pestyä pyykkiä vuonna 2023 joten silloin ostan myös uutta pesuainetta.

Music & Lyrics

Hei, älä luule

Ajatus lohduton minun mentävä nyt onei saa meitä koskettaatässä ollaan niin kuin taivas ja maa
hiljaisuus loputon aikataulu ajatonei oo kiire minnekääneikä haittaa vaikkei ehditäkään
Sinä saat mut sekaisinja mä huomaanettet ollenkaan sitä tajua, ollenkaan
Hei älä luuleetten mä kuulekuinka sun sydämes huokaahei älä luuleetten mä tunnekuinka sun sydämes lyö
Tuli yö sinineniltapäivä hikinenkohti länttä kuljettiinsiellä taivas näytti suurelta niin
Milloin saan sut takaisinmilloin huomaat ettenollenkaan muita halua, ollenkaan
Hei älä luuleetten mä kuulekuinka sun sydämes huokaahei älä luuleetten mä tunnekuinka sun sydämes lyö
Hei älä luuleetten mä kuulekuinka sun sydämes huokaahei älä luuleetten mä tunnekuinka sun sydämes lyö
Hei älä luuleetten mä kuulekuinka sun sydämes huokaahei älä luuleetten mä tunnekuinka sun sydämes lyö
...


Extra KKSA-kuva

Ei nyt mikään mestariteos ja älynväläys..., mutta kerran sai idean kuvaan niin onhan se muokattava. Pilakuva Discon kappaleesta -"Hei, älä luule". Senhän voisi blogaista seuraavaksi Music & Lyrics blogauksessa.

Muutama raketti ja tähtisädetikkuja ja sitten...

Triplan Prismasta tuli ostettua muutama raketti uudeksivuodeksi.  Tollanen räjähdeboxi mikä sisältää pikkuräjähteitä ja 2 kpl Teho Thunder ilotulitteita. Sitten lähti myös paketillinen tähtisädetikkuja jotka helpottaa kyllä noiden räjähteiden sytyttämistä kun ovat niin pitkiä. Tarvii kyykistyä sytyttämään sytytyslankaa. Sitten näkyisi olevan vielä joku pikku paketti siinä tähtisädetikkujen alla.
Jotain mehiläisvahasta kyhättyjä onnenapiloita. Kuulemma pitää eka sulattaa kuumassa vedessä ja sitten heittää kylmään veteen. Vähän sama ajatus kuin uudenvuoden tinassa..., mutta ekologisempi.

Päivän taidekuva

Matkanvarrella Jätkäsaaren törmäsin aika hienoon työmaa-aitaan tehtyyn maalaukseen. Olihan siitä heti rapsaistava päivän taidekuva. Työmaa-aita varmaan katoo katukuvasta maalauksineen..., mutta onpahan täällä MatoApinassa tallessa.

Päivän makee kuva

Käväisin Uunon vessassa ja sielä oli joku kiinnittänyt käsipyyhetelineeseen aika makeen tarran. Muumipappa joka ratsastaa Velociraptorilla. Nyt on kyllä tarran suunnittelijalla välähtänyt.

Päivän jälkiruoka

Varmaan tulossa vielä extra jälkiruoka..., mutta sielä Uunossa tuli nyt vain otettua kuppi kahvia ja muutama pipari. Niistä ei nyt ole oikein muuta sanottavaa. 

Vuoden viimeinen pizzaperjantai (päivän ruoka)

Vuoden viimeinen pizzaperjantai ja olkoot tämä myös vuoden viimeinen pizza ylipäänsä sillä huomenna voisi miettiä jotain muuta syötävää. Mutta joo - tulipa käytyä Jätkäsaaren Uuno nimisessä pizzeriassa ja kyllä ihan hyvä pizza tuli syötyä. Ruokajuomiksi otin tollasen oluen minkä esittelinkin jo omassa Hulkin blogissani.

Päivän KKSA-kuva + pilanimi

Ja siinä on päivän pilanimi jossa elokuva -"Vimmaiset tassut" -vääntyy...

...

Vimmaiset tassut................................Vammaiset tassut

Ai saatana, totaalinen repeäminen

Periaatteessa vammaisuudelle ei saisi nauraa..., mutta nyt tapahtui niin hupaisa juttu että en voinut olla repeämättä. Kun olin kirjoittamassa sanaa -"vimmaiset" - perjantain ensi-ilta blogauksessa niin auto correct tarjosikin sanaa -"vammaiset". Oliko se merkki että pitää tehdä päivän pilanimi elokuvasta.

Perjantain ensi-illat, Nro 2

Vimmaiset tassut

Ei saatana - ehhehee😁...😆... -tästä kyllä pitää tehdä erillinen blogaus😜..., mutta eka itse leffasta jotain ja no - eipä kamalasti kiinnosta - ei taida edes olla Hollywoodista tämä animaatiopätkä.

Perjantain ensi-illat, Nro 1

Kiljuset!

Vuoden viimeinen ensi-iltaleffa ja tämmöstä -"ei kiitos" -paskaa💩. Eikä seuraavakaan leffa mikään kauheen houkutteleva ollut.


Vuoden viimeiset perjantain ensi-illat

Tänään tulee vain kaksi ensi-iltaleffaa joista kumpikaan ei nyt ole mitenkään järin kiinnostavia. Niistä kuitenkin lisää omissa esittelyblogauksissaan. Alla👇 vuoden viimeiset otsikot.

...

  • Perjantain ensi-illat, Nro 1
  • Perjantain ensi-illat, Nro 2

Special Birthday wish and R.I.P. Fred Ward

Tämään olisi myös Tremors ja Mies ja alaston ase 3 elokuvista tutun Fred Wardin syntymäpäivät. Menetimme hänet valitettavasti 8. toukokuuta 79-vuotiaana. Hän olisi täyttänyt tänään tasavuosia eli 80-vuotta. Kepeät mullat ja lepää rauhassa Fred Ward🌺.

Happy Birthday Eliza Dushku & Tyrese Gibson

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä kaksi näyttelijää. True Lies elokuvassa Iso-Arskan tyttärenä nähty Eliza Dushku täyttää tänään 42-vuotta ja The Fast and the Furious elokuvista tuttu Tyrese Gibson täyttää puolestaan 44-vuotta. Onneksi olkoon 🎁🎂🎈🥳 ja Happy Birthday 🎁🎂🎈🥳 molemmille päivänsankareille.