keskiviikko 15. maaliskuuta 2023

Päivän ruoka (by Tontsa)

No juotava vaihtuikin sitten lennosta omatekoiseen limppariin eli SodaStreamiin 😊 Ihan kivaa vaihtelua toikin, kun on vähän kyllästynyt näihin muihin joita kokoajan juo - enpä ole pitkään aikaan käyttänyt tota konetta, hyvä että se toimi vielä. Makupullot on vaan kohta menossa vanhaksi, pitännee käyttää niitä useammin. Mutta se oli juuri ongelma, käytin tätä niin paljon - että vähän kyllästyin... Ei pidä olla liian ahne! 😡😖😓 joop😋 EHEHEHEHEEEEEeeeee 😁

Mutta itse ruokaan, noh... oli se vähän pettymys, vähän kun olisi jotain kalapuikkoja tehnyt 😵 Toki ranskalaiset oli hyviä, kuten herneet - sekä kastike. Mutta, no en tule toistamiseen tätä ostamaan 😕 (ellei joku ihan PAkKO tilanne ole, että tämä on vaikka ainoa mitä löytyy...)! Mielummin ostaa ne kalapuikot, ja ranskalaisista saa parempi AirFryerissa - vihannekset taas pitää keksiä jostain, mutta ne ei edes ole mitään välttämättömiä. Khyllähän ne (vihannekset) on ihan hyviä, mutta... no PAkKO niitä ei tosiaan tarvitse olla... Ja kastiketta mulla on, jotain valkosipulia ja paprikamajoneesia - niillä pärjää ihan hyvin 😇


Mutta ihan hyvä ruoka kaikenkaikkiaan, khyllä tästä täyteen tuli =) Pieni pettymys vaan toi kala, mitä vähän epäilinkin ostaessa - mutta pitäähän nyt välillä kokeilla jotain uutta :) Aina se ei vaan 'toimi' =/ itQ :'( jepS :P

Ruoka ostosten esittely (by Tontsa)

Siinäpä on tämän päivän ruuan ainekset, ihan hyvältä näyttää 😊😋 Juoma on vaan kysymysmerkki? Ei että blogaanko sen vai... no se selviää seuraavassa blogauksessa 😇 Ei kait muuta kun esittelemään, eli; Findus Dagens Fish & Chips (rapeaksi paneroitua kalafileetä, ranskalaiset, herneitä & aiolia) ja Rainbow Valkosipulivoipatonki.

Edit. (klo 23.38 - vähän venyi, mutta...) Sainpa tehtyä ostokset toiseen blogiin... 😎


Ihan hyvä setti pitäisi olla luvassa :) TOD..!! =) Ei muuta kun seuraavaan blogaukseen...

Päivän leffa

Illan leffana toimii DC supersankarileffa - Shazam! - minkä jatko-osaa olisi sitten tarkoitus mennä katsomaan huomenna koko MatoApina tiimin voimin. 

Päivän ruoka

Kunnon pellillinen ranskiksia ja nakkeja siinä valmiina menossa uuniin. Ai niin - eikä saa unohtaa sitä yksittäistä hampurilaista - siinä se pilkottaa ranskisten alta.
Ja siinä setti tarjoiluvalmiina - pistin vielä ketsuppia hieman päälle. Kunnon herkkunätöt😋.

Ruoka ostosten esittely

Siinä on illan ruoka-ainekset - aloitetaan noista mitä lähti kaupasta. Tuli käytyä Hakaniemen S-Marketissa ja sieltä lähti mukaan tuo HK Popsi iso viitonen nakkipaketti ja tuo Oolannin Tikkuperunat. Juomaksi lähti tuo alkoholiton Kopparberg. Kauppareissun jälkeen tuli vielä poikettua Hakaniemen Mäkkärissä mistä lähti mukaan tuo yksittäinen tavallinen hampurilainen. Sitten ei muuta kuin ruoan laittoon.

Päivän KKSA-kuva

Tontsa blogaisikin tästä eilen Näetkö tuhmia? blogauksessa ja Facebookissa oli myös ilmestynyt muutama kuva sinne KKSA-ryhmään aiheesta - joten muokkasinpa sitten oman kuvan aiheesta. Sitten vain odottelemaan banaanilaivaa🍌🛳😜😁.

Happy Birthday following actors and two directors

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät ja kaksi ohjaajaa. Heti ensimmäisenä on Suomen oma ylpeys - elokuvien Cliffhanger..., Die Hard 2..., Deep Blue Sea ja Driven ohjaaja Renny Harlinin joka täyttää tänään 64-vuotta. Sitten on elokuvista Fast and the Furious: Tokyo Drift ja Jurassic World tuttu Brian Tee (oma onnittelublogaus myös Jurassic Mania blogissa) joka täyttää tänään 46-vuotta. Renny Harlinin The Legend of Hercules ja The Expendables 3 elokuvissa nähty Kellan Lutz täyttää tänään 38-vuotta. Sarjasta Six Feet Under ja elokuvasta Joker tuttu Franches Conroy täyttää tänään tasavuosia eli 70-vuotta. Elokuvista Saved! ja That's My Boy tuttu Eva Amurri täyttää tänään 38-vuotta. Elokuvista Clear and Present Danger..., Desperado..., Behind the Enemy Lines ja Fast and Furious 5 tuttu Joaquim de Almeida täyttää tänään 66-vuotta. Sarjasta The Walking Dead tuttu Pollyanna McIntiosh täyttää tänään 44-vuotta. Sitten sarjasta Desperate Housewives ja elokuvista The Sentinel ja Overboard tuttu Eva Longoria täyttää tänään 48-vuotta. Independence Day elokuvista tuttu Judd Hirsch täyttää tänään 88-vuotta. Seuraavana on elokuvista Jack Reacher ja Terminator Genisys tuttu Jai Courtney joka täyttää tänään 37-vuotta. Elokuvien The Fly..., History of Violence ja Eastern Promises ohjaaja David Croneberg täyttää tänään tasavuosia eli 80-vuotta. Ja sitten vielä viimeisenä elokuvassa Smile nähty Sosie Bacon täyttää tänään 31-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎈🎁🥳 ja Happy Birthday 🎂🎈🎁🥳 kaikille päivänsankareille.