keskiviikko 24. marraskuuta 2010

Päivän makee kuva + video

The Geen Hornet

Makeissa kuvissa ja päivän videoissa senku jatketaan mielenkiintoisilla leffoilla. -Nyt olisi luvassa '60-luvun TV-sarjaan perustuva toimintarymistely -The Green Hornet -pääosissa komedioista paremmin tunnettu Seth Rogen. -Päivän makeena kuvana toimii siis jälleen leffan juliste -joka kieltämättä on aika makee -ja leffan traileri päivän videona. -Alhaalla traileri -olkaa hyvät. -Ja lopuksi vielä kysymys -miltäs vaikuttaapi...?
...

Uusi päivä, uudet kujeet

Hih -kello on oikeasti jo 14:00..., mutta tuon unettomuus episodin jälkeen tuli herättyä ihan vasta nytten -joten huomenta vaan kaikille. -Nyt ei tule oheen mitään blogattavia otsikoita sillä blogasin jo aamuyöstä kaikki tarpeelliset. -En vain halua jättää aamuyöllä blogattua hyvänyön blogausta päivän viimeiseksi blogaukseksi. -Tämänkään ei tarvitse jäädä viimeiseksi tänään. -Voi tulla jotain jos saa jonkun idean.

Hyvänyön blogaus + päivän taidekuva

 Tulipa tehtyä tuollainen taiteellinen hyvänyön blogaus kuva. -Siis toi music and lyrics blogauksen biisi oli niin pitkäveteinen että sitä kuunnellessa kyllä helposti saisi nukahdettua. -Ja toi tekemäni taidekuva juuri kuvaa sitä -että kyseinen kappale soimassa päässä nukkumaan niin eiköhän uni tule. -No meitti tosin saa unta ilmankin über lame kappaletta soimassa päässä -joten eiköhän se ole vain perinteiseen MatoApina tyyliin -hyvää yötä ja MO!

Music & lyrics

Sleep Song

Sometimes I feel like I'll never fall asleep
I feel helpless
You can't help me fall asleep
I like to dream
But it scares me to think
That at some point
I'll forget when the dream began

I just got out of my bed
Covered in sweat
I was angry
Cause you kept your hand on my chest
Don't touch me
I'm concentrating on sleep
On what I'll dream
But I can't keep my eyelids shut

Look at me sleeping
I'm really sleeping
Look at me dreaming
I'm so happy

Look at me sleeping
I'm really sleeping
Look at me dreaming
I'm so happy
...

Miehen puolikkaat / The Simpsons / C.S.I.

Mitäs illan Miehen puolikkaissa tänään olisi luvassa...?
...
Mainoslaulujen gaalailta. Mainoslauluillakin on oma palkintogaalansa, ja Charlie on ehdolla palkinnon saajaksi. Niinpä Alanin ja kumppaneiden mielestä on todella omituista, ettei Charlie halua näyttäytyä kyseisessä gaalassa lainkaan. Liittyisiköhän asia jotenkin siihen, ettei Charlie useista ehdokkuuksista huolimatta ole ikinä voittanut mitään? Amerikkalainen komediasarja.
...
Hauskalta kuulostaapi, -Entäpä sitten illan Simpsonit -mitäs niissä tänään...?

 Rannikkonostalgiaa. Simpsonit lähtevät lomamatkalle rannikolle pieneen kalastajakylään, jonka Marge muistaa lapsuudestaan. Törttöiltyään ilotulitteiden kanssa Homer joutuu pakkotyöhön kalastusalukselle juuri kun ankara myrsky lähestyy aluetta. Amerikkalainen animaatiosarja.
...
Hauskalta kuulostaapi. -Ja entäpä sitten illan CSI -mitäs siinä sitten olisi tänään luvassa...?

Kyttäyskeikka. Catherine ja Vartann varjostavat ekstaasikauppiaita luksushotellissa. Hotellissa järjestetään samaan aikaan näytös alushousufetisisteille. Näytöksen järjestelyissä avustanut nainen murhataan ja poliisin täytyy yrittää tutkia tapausta ilman, että huumekauppiaat pelästyvät. Amerikkalainen rikosdraama, jossa seurataan rikospaikkatutkijoiden työtä Las Vegasissa. Kymmenes tuotantokausi.
...
Jännältä kuulostaapi -boksia innolla odotellen. -Illan muita ohjelmia odotan taasen suurella innolla.

"I can't sleep"

Enpä saa nyt oikein unen päästä nyt kiinni niin blogaisempa sitten päivän TV-ohjelmat tässä seuraavaksi pois päiväjärjestyksestä. -Sitten voisi taas yrittää -jos saisi nukuttua uudestaan.

1 day left

Minä lasken päiviä kiitospäivään -kalkkuna taasen laskee elinaikaansa; -1 päivä jälkellä.