lauantai 2. helmikuuta 2008

Hyvänyön blogaus!


No eiköhän asia ole varsin selvä kuvan ansiosta :saint: (ison kuvan avulla vielä selvempi B)... :p... :D) , valot vaan kiinni Hummerista ja sinne sisään vaan nuQmaan =), FUCK YEAH B)/noH :o, no mitään valoja tässä nyt suljeta :|... |O... :x, vaan himmenetään ne yöpuuhia varten extra typyä, kuten päivän typyäkin B)... :p... :D, varten =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo eli valvomista siis jatketaan vielä pitkälle B)... :p... :D, mutta ne asiat ei kuulu blogimaailmaan (ainakaan Tiltin) :|... :p... :D, joten blogi hiljenee tältä päivältä :'(, paitsi jos tulee jotain tänne kuuluvaa mieleen :saint: (joka on khyllä "teknillisesti" sitten huomisen puolella :p... :D), mutta tuskimpa tulee joten ÖIT :), sekä vielä Hulkin sanoin MO!

Hummer parine "lisäsälineen" (:p... :D) *SYDÄN*... :saint:... B) -kuva!


Nythän se/tämä päivä vasta lähtee käyntiin =), FUCK YEAH B), joopS :p, EHHEHEEEeeeee :D!

SAnanMUunnoksia :p...:D...


Taas on aika listata parhaat sananmuunnokset :p...:D. -Kuvassa onkin yksi -ei niin hyvä, mutta kuitenkin...

Kepupullo

Ja sitten omasta takaa... -Tai itseasiassa proidin tekstarilla lähettämiä...

Rippihepuli
Pirulliset sumpit
Tuskaa passista
Pikkainen kamppi
Punainen mutteri
Pihviä kampissa
Kinkku ruumassa
Kihisevä nakki
Kiimakokkeli
Kokkikirjaus
Pyörivä hylly

Tässä pari omaa...

Kuudes villi
Susi kuussa

V|ttu noi on hauskoja :D. Niille repee aina -ainakin minä :ashamed:...:p...:D...

No ei taaskaan vastausta :x...:$...

No voi hemmetin hemmetti :x...:$ ku ei vieläkään ole tullut vastausta, että saanko pistää yhden kuvan esille blogiin. Aina on kuitenkin hyvä pyytää se lupa, joten en pistele vielä mitään kuvia näytille ennen kuin se lupa on myönnetty.

Päivän makee kuva ja extra typy B)!


Noniin, siinä on mun eka "oikea" (:'(... :p... :D) päivän makee kuva =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo khyllä TOD kelpais tolla ajella B), tai kyyditä itseään sillä ja ite antaa typylle kyytiä sen sisällä =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo ja ihan rauhassa saa cruisailla vaikka Lappiin asti :saint:, koska "takakontista" löytyy lumikelkka =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo jos tosta haluaa nähdä lisää kuvia =), mitä varmaan monet haluaakin B), niin pyyntöä vaan osoitteeseen: Tonts..., joo EI :|... :'(... :p... :D, täältä/tästä blogauksesta löytyy lisää kuvia =), niin ainakin vielä :)... :/... :'(... :x, no khyllä noi varmaan tuolta joskus katoaa :(, eli voisi tähän khyllä linkittää kaikki noi kuvat ImageShackin kautta B), mutta sitä hulluutta jaksa kukaan :|, ainakaan minä :'(, joten tohon yhteen kuvaan saadaan nyt tyytyä :saint:... :'(, joopS :p... :D!

Päivän makee kuva ja extra typy B) -kuva!


Noniin, joko on jo lähdön aika =), kyyditä itseään tolla autolla ja antaa ite kyytiä typylle siellä *SYDÄN*, jonka jälkeen sitten vähän lumikelkkailua :saint:, FUCK YEAH B), joopS :p, EHEHEHEEeee :D!