keskiviikko 9. heinäkuuta 2008

4 päivää matkaan

4 päivää, 4 tuntia, 4 minuuttia, 4 sekuntia. -Siinä varsinaiset Fantastic 4ourit. -Tosiaan, enää 4 päivää matkaan. -Jännitys kasvaa, mitä lähempänä reissua ollaan.

Päivän makee kuva

On ollut jo New York Rangers kuva, on ollut New York Yankees kuva -nyt sitten New York Giants ja aika hemmetin makee kuva löytyikin. -No ainakin minusta ihan hemmetin makee, tiedä sit muista.

Päivän typy

Nalle tuliainen voisi tosiaankin ilahduttaa. -Ainakin tämä neiti on tosi hyvillään saamastaan nallesta ja osoittaa kiitollisuuttaan hyvin mielekkäällä tavalla.

Mitäs tuliaisia sitten matkalta?

Exälle lupasin vielä seurustellessamme tuoda jotain tuliaisia matkalta ja lupaus on lupaus, joten vois jotain kivaa sitten viedä. -Varmaan ilahtuis tollasesta söpöstä nallesta. -Mutta jotain nyt ainakin, kun kerran tuli luvattua.

Päivän kuva + tekemistä seuraavaksi

Ei jaksa aina pistää kyseisen leffan julistetta minkä meinaa katsoa, jotenka pitää keksiä joku toinen ratkaisu kuvaa varten ja Alexander leffaa -jonka siis katson kohta seuraavaksi, niin tekaisimpa tollasen kuvan muokkailemalla paintissa. -Ei muuta kuin Aleks(i)anterina katsomaan "nimikkoleffaa".

Joo voisihan sitä yhen "sähkö tulpan" (:p... :D) ostaa :)!



Joo voisihan sitä yhen tommosen "sähkö tulpan" (:p... :D) ostaa :saint:, mutta, no tarttis khyllä tarkat/tarkemmat ohjeet mitä ostaa :confused:, tai mitä sanoo myyjälle ostavansa :p... Tai voisinhan mä maksaa sulle takas jos sä ostat tommosen mullekkin :), ehkä jopa Hulkillekkin (jota en nyt sentään maksa :D...), vaikka khyllähän me varmaan noilla sun pärjättäis :), mutta khyllä nyt omankin vois ostaa :saint:, eipähän sun laitteilla olis enään mitään prioriteettejä :|... :'(, joopS :p... :D! Joo eli :p...

Yksi "sähkö tulppa" (:p... :D) kommentti :saint:... :p... :D -kuva!


...no mulle on aika sama mitä tehdään :saint:, paitsi säästyispä rahaa jos tommosta ei ostais =)... :p... :D, mitä ei khyllä varmaan tuu tarvitsemaan uudestaan enään pitkään aikaan :/.. :'(, mutta..., joopS :p... :D!