keskiviikko 14. toukokuuta 2008

Hyvänyön blogaus

Jeps. -Se on taas hyvänyön toivotusten aika. Mitäpä tässä vaiheessa enää mitään pitempiä jaarituksia. -Eiköhän riitä, että sanoo hyvää yötä ja MO!

Annetaan kuvan kertoa

Joo. Eiköhän kuva kerro enemmän kuin tuhat sanaa? -Tylsä tosiaan on, että sais varmaan virtahevonkin haukottelemaan. -Vielä en ole päässyt loppuun leffassa, mutta mitä nyt tähän asti olen katsonut -ei ole tapahtunut vielä mitään huisin jännää, joka saattaisi herättää mielenkiinnon. -No nyt tuli kuitenkin monta sanaa sanotuksi, vaikka piti antaa kuvan puhua puolestani.
...

EDIT. Leffan lopussa oli hieno erikoistehostepätkä, joka piristi silmää hitusen. -Muutoin leffa oli edelleen aika tylsä.

Suomi vs. USA alkaa, TAAS :p, kohtapuolin =)...


Joo taas pukkaa kohta lätkää TV:stä =), USA:ta vastaan taas :saint:, joka..., no kuten typyssä sanoin :p...

"tuskimpa on häviötä tulossa =), kait :/... :'(..."

Joo eli tiukka peli on taas tulossa =), panoksena jatkaminen B), tai tippuminen :'(, joten...

Suomi vs. USA :saint:... :p... :D -kuva!


...eiköhän tiputeta USA pellet maanrakoon =)... :saint:... B), jos vaan jaksaa valvoa :/ (niin ettei nukahda kesken :'(, valvoa khyllä TOD yritetään =)...), kattoo :p...

Keskiviikon typy(t)!


Jahas :p, mistäs nyt on kyse :saint:, kahdesta lepakosta vai :o... =)... :p... :D, selvittämään B)...


Vai että lepakoitako :saint:... :p... :D, no kaippa ne vähän sitäkin on =)... :p... :D, mutta mun hoitoja ne pääasiassa on *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Ai mitä ihmettä ne oikein tekee lattialla lehtien päällä :x?!?!? No eipä #&%£$!* (:p... :D) suostu valvomaan lätkän loppumiseen asti :'(, joten..., no ei ole mitään asiaa mun sänkyyn :|, joopS :p... :D! Tai no ehkä lepyn vähän ajan päästä :), miksipä noitten muka hereillä pitäis mun sängyssä olla kun mä lätkää katon :saint:, khyllä se "unissaankin" hoituu *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p, EHEHHEEEEeeeeee :D!


Jos taas Suomi menee häviämään :(, niin typyt saa kylmän herätyksen takas lehtien päälle nuQmaan :|, mutta tuskimpa on häviötä tulossa =), kait :/... :'(, no tuskin :saint:, joten mun viekussa ne/noi voi nuQa *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D!